How to dress like an Upper East Side princess

JAG ÄLSKAR preppy stilen a la Blair Waldorf a la Upper East Side. I mina ögon blir det bara snyggare och snyggare. Och jag blir bara mer och mer förälskad. Så förälskad att jag börjat bli en copycat ;>


Jag älskar varma färger. Mörka färger. Djupa färger. Jag älskar påklätt. Och välklätt. Jag älskar spets. Jag älskar blusar. Jag älskar detaljer. Hårband, rosetter, volanger och vackra smycken. Guldsmycken. Och jag älskar lockiga Hollywood-svall.


Det är tur att mamma min äger lite fina tröjor och blusar i den stilen då min egen garderob är rätt handikappad på den fronten (need to go shopping) Dessutom brukar mamma alltid uppskatta och bli lika jätteglad varje gång jag snor hennes kläder.

Kommentarer
Postat av: BettY

ooh den stilen är så fin! Tänk om man kunde gå runt på Upper east side i så fina kläder:)

2008-11-13 @ 19:11:02
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Annie

Blair är verkligen vacker! Skulle verkligen kunna tänka mig att ha håret så som bild nr 2.

2008-11-14 @ 10:57:51
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag gillar hela den här preppy-stilen! Blir alltid fascinerad när andra lyckas bära upp den. Du skulle dessutom passa extremt bra i det eftersom du är så slank. Till skillnad från mig. Jag skulle aldrig passa i den och skulle aldrig kunna bära det. Är so out of my league. Men snyggt är det!



Åh vad roligt! Längtar tills jag får börja läsa språk igen i tvåan eller trean. Säg till om du behöver hjälp med typ verben och dylikt för det är det absolut svåraste med franskan. Att lära sig alla verben och hur man böjer dem. För inget är sig likt. Ja! Historia är också sjukt kul. Får inte det heller i skolan och det är så jobbigt att jag bara kan välja kurser för 300p då det är så mycket jag vill läsa.



Jag gillar min design men det är något som inte tilltalar mig. Den är liksom lite för skrikig och färgglad. Och så är inte jag

2008-11-14 @ 17:33:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt snygg kvinna! :*

2008-11-14 @ 23:44:32
URL: http://bananainyourear.blogg.se/
Postat av: -CHRIS-

This is the look that makes the girls go gay! Haha



Inte sant? Så jävla HETT! ;)

2008-11-15 @ 00:56:51
URL: http://chrislondon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0