blueberries

image description

 

Har precis bakat blåbärsmuffins ♥ helt sjukt vad gott det är. Och det bästa är att jag kan äta dem helt utan dåligt samvete eftersom jag tränar i princip varje dag nu. De två månader som jag och gubben hållit på tillsammans har definitivt gett resultat, dels känns magen mycket plattare och mindre uppsvälld och dels har låren och rumpan blivit fastare. Löv it, träning är fan the shit alltså.


sometimes life isn't good enought, so you have to make it better

Så var den näst sista dagen av Starta eget-kursen avklarad. Sjukt vad snabbt tiden går. Fick dessutom sluta vid lunch idag eftersom eftermiddagen var tänkt till att jobba självständigt med affärsplaner och kalkyler och det blir lite svårt för mig som inte har en färdig idé än. Men förmiddagen var riktigt intressant då vi fick lyssna på Gun Nordfjell som berättade om sin resa från att ta steget som anställd till egen företagare. Hon är riktigt duktig på att prata och inspirera och det är sånt som ger en motivation. Hon har föresten ett företag här i stan där hon håller kurser i Bungypump, alltså stavgång typ, som har blivit riktigt populärt. Skitcoolt är det!

Imorgon är det som sagt sista dagen och "examen" på kursen. Har lärt mig så grymt mycket som jag kommer att ta med mig i bagaget, och de här 10 dagarna (särskilt de personer som kommit och föreläst om sina företag) har fått mig att på riktigt förstå att det egen företagare jag vill vara. Känns så himla ballt. För mig gäller det "bara" att knäcka en unik och smart idé. Inte bara såklart men jag har ju en liten humm om vad jag vill syssla med i alla fall. Resten får framtiden utvisa!

Nu ska jag och gubben ut och springa✌

i heard she was born naked, that slut

image description

Har beställt lite badkläder från Nelly, bland annat den här baddräkten från Vitamin A. Jag hoppas att den passar för den ser så grymt snygg ut på bilden. Tycker det är lika svårt inför varje sommar att hitta en bikini som passar och sitter snyggt, är så jävla kräsen. Vill ha något coolt också vilket jag aldrig brukar lyckas hitta. Slutar alltid med att jag köper en mainstream bikini från H&M bara för att det inte finns några andra i den här stan och för att det är så svårt att beställa utan att ha provat. Men nu drog jag en chansning på den här baddräkten bara för att den är så sjukt snygg!

Snälla passa✌

i gave it a shot

image description

Fan vilken dip jag har haft idag. Har känt mig så jävla rastlös och uttråkad! Insåg imorse att jag inte lämnat den här stan på snart ett år. Som längst har jag varit till Umeå typ, så jävla deprimerande. Vill bort från Övik nu alltså, längtar så otroligt mycket till jag och gubben flyttar. Först ska vi ha en underbar sommar här hemma tillsammans med våra familjer och vänner och sedan lämnar vi den här hålan för gott (höll jag på att skriva men det vet man ju aldrig,) LÄNGTAR!

i need an eight day of the week

image description

image description

image description

image description


Har haft en sjukt skön helg, vilket jävla väder!✌ fick sluta tidigare från kursen i fredags så jag och gubben käkade årets första mjukglass ute och njöt av det faktum att det äntligen kändes precis som sommar. På kvällen hade Jonna bjudit oss på fest på Terrassvägen hos Heidi och Kim så vi tog med några cider och drog dit. Var ett bra tag sedan vi festade så det var riktigt kul. Hängde även med ut på krogen och även där var det riktigt nice, går ju ut ganska sällan nu och då blir det tusen gånger roligare när man väl gör det. Trust me I know, haha. Hann med både Olles och Harrys men Harrys var sjukt mycket bättre as usual.

Lördagen spenderades först hos min kusin som konfirmerat sig, och sedan ute i solen på Nötbo. Söndagen likaså, först solade vi på våran strand och sedan tog vi en springtur i skogen vilket var min första sedan jag överansträngde vristen och fick ont så fort jag satte ner foten, buhu. Dock har jag hållit konditionen uppe genom att köra crosstrainer istället så löpningen gick hur bra som helst, så skönt att man äntligen skaffat sig lite kondis! På eftermiddagen åt vi middag på Il Romanos med min familj eftersom det var morsdag nomnom, sedan bjöd mormor på fika.

Nu har en ny vecka på kursen startat så jag är ganska busy mellan o9-16, men jag bloggar när jag känner att jag har tid och lust. PUSS!

dont bury your thoughts, put your vision to reality


Tänkte visa bild på ett par av mina nya favoritjeans. Köpta på Gina Tricot för 399 spänn. Har sett att Kenza har likadana och håller helt med henne i att de sitter som en smäck. Otroligt sköna är de!✌😉

nygatan 50, 89134 örnsköldsvik


Just det, har glömt att skriva att vi sagt upp lägenheten nu. Om någon råkar vara intresserad av en superfin 1:a på överstan så hojta. Vi har uppsägningstid till 31/juli men vi vill helst "bli av" med den så fort som möjligt, åtminstonde till 30/juni. Eftersom vi som sagt flyttar snart så känns det bäst att bo hemma hos varandra ett tag i sommar så vi har möjligthet att spara så mycket pengar som möjligt. Om vi kan slippa betala i alla fall en av de två hyror som är kvar så skulle det kännas sjukt bra! :]


stop waiting for things to happen, go out and make them happen

image description

 

Så var första dagen på den nya kursen avklarad. Bilden avslöjar nog vad det är för kurs det handlar om och jag kan säga att so far är det skit-intressant. Jag har länge känt att jag någon gång i framtiden vill ha mitt eget företag (all jobberfarenhet jag har so far har fått mig att inse det) och även om det ligger rätt långt fram i tiden så passar det perfekt att gå den här kursen nu när jag har tiden. Jobben jag har är inga fasta tjänster så jag har möjligheten, och det handlar bara om 2 veckor så det är ingen lång period. Dock hoppas jag att jag kommer in på utbildningen jag sökt till hösten också. Skulle eventuellt kunna kombinera den med eget företagande. Men vi får se, jag och gubben kommer ju att lämna Övik och bara det kommer att bli sjukt spännande!😁✌


why is monday so far from friday and friday so near to monday?


Har haft en fett skön helg. Igår hade vi planer på att besöka Örnexpo här i stan men vi ändrade dem och hälsade på min kusin Carro istället. Hon fyllde år för någon vecka sedan så det var ett försenat födelsedagsfirande kan man säga. Vi blev bjudna på go'fika och fick träffa hennes underbara kissemissar. Dessutom visade hon bilder på sin nya lägenhet som hon köpt i Uppsala, sjukt fin! Är så glad för hennes skull att hon fått jobb där och flyttar dit, min älskade kusin och "storasyster". Resten av eftermiddagen och kvällen spenderade vi sedan med att spela speedminton (som badminton typ) ute i kvällsolen. Sen en fetingskön bastu på det!

Idag har det varit sämre väder så vi drog ett träningspass på morgonen, sedan städade vi rummet där vi tränar så det blev sjukt mycket fräschare. Har även hunnit med lite speedminton (beroendeframkallande, haha) innan vi fick skjuts in till stan. Har nyss kollat BB-live och nu ska vi snart sova, imorgon börjar jag en 2-veckors kurs på Arbetsförmedlingen så ska upp rätt tidigt.

PEACE!


friday is my second favourite F word

image description

Fredagsmys!✌

keep calm and cuddle

image description

image description

Igår hade vi en heldag i Sundsvall på IKEA och Birsta. Följde med Jeppes mamma och pappa som skulle dit och handla upp ett presentkort på 6½ tusen. Den första person vi ser när vi ska käka frulle i restaurangen är Vobban från BB, lite roligt då man följt honom på tv varje dag senaste veckorna. Sedan blev det så att gubben och jag stalkade honom genom hela IKEA-huset, haha. Inte med flit dock. Vi spenderade totalt 1 timme där inne (jag är inte riktigt så IKEA-frälst som de flesta, tycker det finns mest rat tyvärr) och fick med mig en bordspegel som jag ska ha när jag sminkar mig och -standard- värmeljus. Sedan drog vi över till Birsta city istället och kollade affärerna där. Dock är de ju många av dem som finns här hemma också så gick bara i dem som inte finns. Jag hittade några färgglada linnen från Monki, gubben köpte en Cheap Monday-tshirt på Palt och sedan köpte vi varsin morsdagspresent till våra morsor inför Morsdag den 27:e. Ja, det var väl det. Blev ingen storshopping direkt men vi var nöjda. Ärligt talat är jag inget fan av att gå i affärer. Får beslutsångest och tröttnar direkt, så jag beställer allt från nätet istället. Större utbud och så jävla mycket skönare!✌


Idag var vi uppe strax efter tuppen och har hunnit med rätt mycket. Stan, träna och luncha. Helnice med helg ju!😁


that awkward moment when you want to laugh in a serious situation

image description

Roadtrip på väg till IKEA!!! Nöjda✌

always dress like you're going to see your worst enemy

image description

image description

 

Riktigt skön tisdag. Vaknade vid 8, käkade frulle i form av ägg och bacon och fick sedan skjuts av Jeppes morfar till Kroksta där det blev ett träningspass. Känner att det börjar ge resultat nu, woop woop. Efter att vi käkat lunch tog vi en promenad tillbaka till stan och chillade i läggan tills mamma kom och hämtade oss efter jobbet. Nu är vi hemma hos oss på Nötbolandet och har precis käkat lite hemmagjord thai till middag. På första bilden ser ni dagens details, kör på knallgult nagellack (älskar gult, så jävla fräscht!) mina slitna jeans från Gina och min favoritklocka som jag använt flitigt i över 2 år nu. Den passar verkligen till allt!


my new addiction

image description

 

Äntligen har mina nya löparskor kommit! De hade hamnat på vift så därför tog det några dagar extra för dem att komma fram men nu så. Beställde dem från sportamore.se, och de var nedsatta till 895:- istället för originalpriset som låg på 1295:-. Kung ju. De sitter som en smäck och är hur sköna som helst!


the best is yet to come

image description

Måndag = back to reality. Köpte en Naturdiet drinkmixbox förra veckan som jag tänkte börja byta ut lunchen mot. Hittade en ny smak, mintchoklad, som faktiskt var helt okej. Har precis druckit den första efter träningen. Eller vem fan försöker jag lura? Den var svinäcklig! Men vill man vara fin får man lida pin. Bars:en och de färdigblandade milkshakes:en är så sjukt mycket godare men det blir ju svindyrt att enbart hålla på köpa såna.

Nu ska gubben och jag ut i regnet med Daisy, ibland suger det att ha hund...👎

blame it on the weekend

image description
image description

Skön lördagseftermiddag. Spöade precis gubben i kubb med 2-0. Snygga miner vi har när vi spelar✌

be open to whatever comes next

image description

Bilden summerar fredagskvällen ganska bra. Öl och hockey i Kroksta tillsammans med Jeppes kusiner som var här och käkade tacos. Trevligt var det! Idag har vi ingenting planerat än, får se vad som händer. Är sugen att dra att sola i alla fall, känner mig så jävla blek så det är inte ens kul👎.

mermaid holographic zip top clutch

image description
Världens coolaste clutch är numera på väg till mig. Gubben var så söt och beställde den till mig från Topshop för ett par dagar sedan tillsammans med ett guldfärgat korshalsband. Älskar att den skiftar i så många olika färger, den kommer piffa upp vilken outfit som helst i sommar. £20 på topshop.com.

make the rest of your life the best of your life

image description

image description


Idag har varit en effektiv dag, har fått mycket gjort känner jag. Har dels varit på Arbetsförmedlingen för tydligen kan jag ha rätt till mer ersättning från Försäkringskassan varje månad och det tackar man ju inte nej till. Måste fixa med lite papper och skicka in till a-kassan bara. Har även gjort ett besök på Studie+ och Lärocentrum, är så sugen att börja läsa något på distans som jag nämnt tidigare och nu tror jag att jag äntligen kan ha hittat det jag vill plugga. Ska skicka in ansökningspappren imorgonbitti! Jag och gubben har även skogsvandrat någon kilometer på eftermiddagen eftersom övriga dagen regnade bort och vi inte velat springa ute. Efteråt käkade vi världens godaste middag, varsin extra stark (stark mat ökar precis som kanel förbränningen vilket är skitbra om man vill gå ner i vikt) box 10 med räkor och cashewnötter - MUMS!!

Imorgon blir det jobb 14-21 och innan det blir det fett med träning👍.

before you judge me, make sure your'e perfect

 

Gör så här:

1. Ansa rabarbern och skär den i 2cm tjocka bitar.

2. Koka upp vatten och socker. Lägg ner rabarberbitarna och låt dem sjuda i 3-4 minuter. Ta upp rabarbern med en hålslev och lägg dem i en skål.

3. Koka ner lagen tills cirka 1 dl återstår. Om rabarbern har saftat av sig, tillsätt även den vätskan till lagen.

4. Vispa samman äggulorna i en skål. Tillsätt under vispning den heta lagen i en tunn stråle. Häll tillbaka allt i kastrullen. Vispa med ballongvisp på låg värme tills krämen tjocknat. Den får inte koka, då blir den grynig.

5. Häll upp krämen i en skål och låt den kallna.

6. Vispa grädden separat. Vänd ner den i krämen strax före servering och skeda upp i vackra glas. Servera med färsk frukt i bitar.

 

Här kommer receptet på Rabarber Sabayonne'n som jag och älsklingen gjorde för ett par veckor sedan. Lovade att ju att lägga upp det här och bättre sent än aldrig. Det är så sjukt jävla gott så jag rekommenderar verkligen att ni testar det! Det är inte svårt alls att göra heller✌


we live in the era of smart phones and stupid people

image description
image description
image description
Startar dagen med världens godaste frukost. Fil med banan, äpple, linfrö och kanel, en hårdmacka med lätt mjukost och groddar och färsk mango till efterrätt. Kanel ökar förbränningen så det är superbra att strö över filen, dessutom sjukt gott. Nu blir det en lång cykeltur i kanonvädret!

everyone dies but not everyone truly lives

image description

image description



Har haft en skitskön dag! På förmiddagen åkte vi till Kroksta och sprang den dagligen löpturen. Tyvärr har jag fått ont i vristen på vänster fot så jag plågades under hela rundan, gjorde riktigt ont varje gång jag satte ner foten så imorgon blir jag tvungen att cykla istället och det känns skittråkigt, hatar när smärta sätter stopp för träningen. But that's life. Efter en dusch och lite lunch åkte vi till Nötis, jag klippte pappa och sedan gick vi ut en sväng i det härliga vädret. Vi har även bakat och hunnit med en promenad med Daisy innan hockeyn började, som vi sitter och kollar på nu.


Jag har precis lagt upp två nya auktioner på Tradera också, säljer ännu fler skor! Bootsen fick jag sålda för 500 spänn, värt. Så kung att få pengar för sådant som ändå bara står och samlar damm. Dem kan man ju lägga på andra skor liksom ;)

i love colors

image description

Älskar Essies lack, och har helt snöat in på "mermaid"-färger.
Det här är nummer 97, heter Trophy Wife, är metallic och skiftar i blått och grönt.

jealous women does better research than the FBI

image description

Åh har en sån jävla skön helg. Den består av långa sovmornar, träning tills svetten rinner över hela kroppen, promenader, god och nyttig mat, vin, soffhäng och hockey. Igår hängde vi med Ida och Croffe, chillade, såg Sverige spöa Norge och självklart Big Brother. Marcelo 🔫. Ikväll är vi för första gången på länge i läggan helt själva. Har nyss ätit fajitas och nu dricker vi vin och kollar Sverige - Tjeckien. Mår så sjukt bra med gubben så det är svårt att beskriva med ord.

XOXO ♥

#gold #feathers #necklace

image description

Bild på mitt nya fjäderhalsband som jag gav en tjuga för.
Kommer matcha det tillsammans med min guldkrok från Topshop :)

never apologize when you aren't sorry

image description

Fredag, me like! Har precis käkat frulle, fil med kanel, banan och havrekuddar, och tagit en morgonpromenad med Dee. Var inte ett dugg skönt dock, har fortfarande träningsvärk så känner mig stelare än ett kylskåp och kunde knappt gå, haha. Sprang igår och körde några andra springövningar så känns inte som att benen mår bättre efter det, men det är ju så skönt efteråt så är ändå värt✌

like everyone, trust no one



God morgon! Redan torsdag idag, den här veckan har bara försvunnit alltså. I måndags kändes det som lördag och i tisdags hade jag söndag, dels pga att jag jobbade hela helgen och dels pga Valborg. Så imorgon är det helg igen, soft ju. Igår körde jag och gubben en massa sprintar i världens spybacke så idag har jag sjuk träningsvärk i mina ljumskar. Sist jag hade träningsvärk kunde jag inte gå på 4 dagar och jag dör fan om det sitter i lika länge den här gången. Fast man vet ju att det beror på någonting bra. På eftermiddagen sen åkte vi till Kroksta på kalas eftersom Jeppes mamma fyllde år. Hon fick en inpackning frå Redken av mig och Jeppe, en sån där dyr grej som man inte unnar sig själv. Hon hade bakat massor av go´fika men jag försökte att inte käka alltför mycket, håller igen på sockret nu.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, har inga planer förutom att träna. Dock blåser det så jävla mycket så det är förmodligen inte speciellt skönt ute ;/

XOXO

to live a creative life we must lose our fear of being wrong

image description
image description
image description
image description

Lite bilder från igår, var sjukt härligt väder så vi var ute i princip hela dagen👍

keep calm and party on!

image description

Hade en GRYMT bra Valborg igår. För det första var jag ledig så jag och gubben startade dagen med en springtur efter Skommarhamnsvägen på morgonen. Sedan åkte vi in till stan och köpte lite småsaker, jag fyndade ett halsband med fjädrar på Gina för 20 spänn bl.a och så köpte vi födelsedagspresenter åt Jeppes mamma och min kusin. På eftermiddagen käkade vi en sjukt god middag med mina päron, grillad sparris med hollandaisesås till förrätt, grillad entrecote med rotsaker, tzatziki och baguetter till huvudrätt och kokospannacotta med tropisk frukttopping till efterrätt. Och vin till det såklart! Var feting mätt hela kvällen. Sen vid åtta-tiden gick vi till Ida som hade fixat ferre. Var ungefär 25 pers som badade vildmarksbad, jacuzzi och bastade, var så sjukt jävla skööönt. Drack massa vin, dansade och umgicks med trevligt folk, hade  verkligen hur kul som helst. Tusen tack Ida och Croffe för att vi fick komma✌ tog tyvärr inte en enda bild dock :(

XOXO

RSS 2.0