some people feel the rain, others just get wet

 
Hade jag inte varit så jävla väderberoende hade jag lätt kunnat skriva att lite regn inte lyckas förstöra mina förhoppningar inför den här kvällen, men faktum är att jag inte känner mig ett dugg taggad att gå ut när det är 11 grader kallt och spöregn ute. Åh, fett less jag blir! Får dra på mig jeansen ikväll igen alltså. Och hoppas att alkoholen löser resten, haha. Köpte i alla fall riktigt coola smycken häromdagen. Från Whitney Port for Bikbok. Älskar spike:sen!

my name is i, my problem is love, my solution is you

 
Ligger utslagen i soffan för stunden och har precis käkat en box 4 som återhämtning efter den 5 km långa löpturen i eftermiddags. Tredje dagen i rad nu som vi springer halvmilen uppe på Skyttis vilket känns bra. Är så fina spår där med både raka sträckor, uppför och nerför så det är riktigt bra träning och det tar ungefär en halvtimme vilket är lagomt. Dock vill jag kunna springa längre än så, hoppas kunna orka 7 km spåret snart också :D
 
Annars har de här två dagarna typ endast ägnats åt flyttstäd. Skittrist men något som måste göras. Kommer förmodligen fortsätta imorgon också. Ser framemot helgen i alla fall då det är Sommarfesten! Brukar vara en av de roligaste helgerna på hela året här i stan. Då kanske jag även får chans att använda min fina långklänning som jag inte kunde ha på midsommar, haha.

in the midsummer sun

 
Har äntligen tagit mig tiden att lägga upp lite bilder från midsommar. Hade en sån sjukt mysig dag och kväll med familjen och gubben. Käkade obligatorisk sillunch, njöt av solen och drack gott. Dock blev det lite för mycket alkohol så kvällen blev rätt kort tyvärr haha, men det är sånt som händer. Det var ändå så kallt ute så klänningen jag tänkt ha på mig var bara att glömma (hade tagit på mig jeans, kofta och skinnjacka mot kvällen istället) så var skitsur, haha. Svensk sommar i all ära men någon riktig värme blir det fan aldrig. Ska bli så skönt att flytta söderut! Där blir det aldrig någon riktig vinter ens. Can't wait...

quick update @ulvön

Glad midsommar bejbs! Firar ute på Ulvön i år, jag och Jeppe följde med mina föräldrar ut med båten imorse så har varit här sedan kl.11 ungefär. Solen skiner och vädret är helt fantastiskt. Sitter uppe på flybridgen och solar nu och har precis sprätt den första cidern. Detta är livsnjutning på hög nivå! Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från telefonen eftersom blogg appen fortfarande jävlas men kommer att lägga upp massor av bilder när vi kommer hem. Har nämligen tagit med mig kameran som jag inte använt på 100 år och har lovat mig själv att den ska gå varm. Ha en grym kväll ♥✌💋

go out there and do amazing things

 
Var till Angelica på Attityd igår och fick en välbehövlig klippning. Mitt hår var så SJUKT slitet så det var pinsamt, och jag tror Angie klippte bort minst 5 cm för att få håret så fräscht som det blev. Hon klippte i princip rakt av så att det nästan inte är uppklippt alls längre och jag blev skitnöjd. Uppklippta hår känns inte så trendigt just utan det är mer rakt avklippta hår som gäller och det gillar jag. Håret ser mycket tjockare ut nedtill (även om det inte syns så bra på den första bilden). La på en intensivtoning idag också och för att få bort det guldiga och nu är håret samma ljushetsläge men en askigare nyans som blev riktigt fin. Trivs och passar bäst i en naturlig blond färg som varken är för varm eller kall. Dock var det omöjligt att fånga på bild också, tyvärr såg färgen riktigt dassig ut haha, så fick bli svartvita pics.

believe

 
Idag har Justin Biebers platta äntligen släppts på Spotify! Wiie, har väntat sedan i fredags då albumet släpptes i Sverige men inte förän idag kom det. Sitter och lyssnar i genom låtarna nu och hittills har jag bara positivt att säga. Han har verkligen ett helt nytt coolare sound precis som man förstod då första singeln "Boyfriend" kom ut and I love it. Älskade visserligen de gamla låtarna också men det här är ännu bättre, och det säger jag inte bara för att jag tycker han är sjukt bra utan det är verkligen grymt. Några få låtar är kanske lite väl smöriga men dem hoppar man helt enkelt över, haha.
 

i can't tell you the key to success, but the key to failure is trying to please everyone


Käkade så sjukt god frukost imorse. Fil med päron, banan, fullkornsringar och kanel. Älskar verkligen frukost! Är alltid vrålhungrig på morgonen så äter ganska mycket, men frukost är ju som bekant det viktigaste målet på dagen och äter du ingen har du större risk att gå upp i vikt då du blir sötsugen under dagen istället. Dessutom har du som högst förbränning på morgonen så det är betydligt bättre att äta mycket då än att göra det senare på dagen eller kvällen. Brukar äta ungefär var tredje timme och då ganska små måltider, då det är bättre att äta ofta och lite än sällan och mycket. Är ganska noga med vad jag äter och tycker det är intressant med kost och hälsa, dock är jag inte extrem och förbjuder mig att äta sånt som anses vara onyttigt (vilket är rätt mycket). Man måste unna sig att få njuta också.

Dessutom kan du äta vad du vill om du äter det i lagom mängd, och tränar såklart!

after tuesday even the calender goes WTF


Sjukt underbart väder ute idag, riktig sommarvärme. Har nyss varit ute och sprungit uppe vid Skyttis (höll på att svettas ihjäl men fan vad grymma spår det är där) och snart blir det lunch, en dusch och sedan åker vi ut på Nötbo. Har lånat pappas bil under helgen då dom varit ute med båten för att börja köra hem lite grejer från läggan. Det är fan inte länge kvar nu tills vi flyttar och man vill ju helst inte hålla på att flytta mitt i sommaren då man hellre är ute och njuter av det (förhoppningsvis) fina vädret. Så bara att lägga på en rem här nu! Bjuder på en outfitbild från i fredags i alla fall då vi var ner på stan och kollade på alla lyckliga studenter, älskar långklänning (här som långkjol).

i rather be weird as fuck than boring as hell


Hej bejbs, I'm back! Använde mig av det kanske mest traditionella sättet att föra över bilder från en mobil enhet till en dator (dvs med en sladd) och vips så var bildproblemet löst. Känner mig extra smart idag. Tvivlar på att det har någonting att göra med att jag är så fruktansvärt bakis idag men det är jag i alla fall. Då förstår ni säkert att det blev en hel del alkohol igår och så även en hel del fest. Norlie & KKV spelade på O´learys så kände för att dra ut då dom har några riktigt grymma låtar, "Där jag hänger min hatt" t.ex.

Frida och Jeppes kusin Linus kom till oss och förade innan vilket var skittrevligt (ska bjuda hem folk oftare fan, har alltid tyckt att läggan känns för liten att vara ett par stycken i men där hade jag fel) och efter ett par glas och en omgång "Med andra ord, iPad version" som jag och Frida såklart vann, gick vi vidare till Jeppes kompis och sedan därifrån till O´learys. Var sjuuukt mycket folk men som tur var hade vi köpt förköp så vi kom in hyfsat snabbt trots att det var lång kö även där. Och väl inne var det lika mycket folk vilket var skitkul, och spelningen var riktigt bra. Hade en grym kväll med fina människor ♥ Tror klockan var strax efter ett då jag och Jeppe kastade in handduken och drog hem och käkade mackor innan vi däckade.

Idag är jag som sagt äckligt seg, huvudet värker och har känt illamående till och från. Jävla alkohol. Tur jag dricker så sällan så jag slipper uppleva det här oftare än vad jag gör. Särskilt då det är självförvållat...

soon baby

Blogg-helvetes-appen (skitgrej) krånglar så jag kan inte lägga upp bilder, därav den dåliga updaten. Återkommer när den funkar igen, eller då jag kommit på ett annat sätt att föra över bilder från telefonen!

olivia dress


Beställde precis en sån sjukt fin klänning från Nelly.com. Vet att man brukar ha vitt på midsommar men tänker bära den då i alla fall om den passar. Kommer från märket Cover och kostar 499 kronor.


the creative adult is the child who survived

image description
image description

Har haft en oerhört skön dag! Var till vetrinären med Daisy i förmiddags för att vaccinera henne samt fixa ett pass inför flytten. Självklart tar vi med vår lilla bebis när vi flyttar och för att få resa med henne och ta med henne in i ett annat EU-land måste man ha ett hundpass. Måste även tillbaka om några veckor för att ta ett annat vaccin så det blir en rätt dyr historia men det är det så värt. Ska även köpa en väska som hon kan resa i! Kom till stan vid 12 och då gick vi och handlade lite gott och tog sedan en filt och lade oss ute i gräset och solade. Vid 18 gick vi hem och bytte om till träningskläder, sedan var det bara att ge sig ut igen och löpa några kilometer. Kirrade hemmagjorda hamburgare till middag och nu har jag precis färgat Jeppes hår och epilerat mina ben (AJ!!). Kommer fan aldrig att vänja mig vid smärtan...

Imorgon ska jag hänga med Sandra på förmiddagen innan hon börjar jobba. Ska träffa henne vid 11 och det ska bli så sjukt trevligt, är så kul att träffas och surra ett par timmar :)

that moment when you know something's going to be epic

image description

Har haft en grymt skön dag so far. Startade med en löptur på 6 km, ca.30 min, uppe i skogen. Har uppgraderat mig 2 km (började ju med 4) vilket känns rätt soft. Höll på att dö ett tag dock, låg en huggorm mitt på vägen och solade så råkutade förbi den och några hundrameter till innan jag vågade stanna.. vände mig om säkert 20 gånger för att hålla koll så att den inte ringlade efter mig, haha. Annars var det en jätteskön tur, går bara lättare och lättare att springa för varje gång, woopwoop. Sedan blev det tonfisk till lunch och efteråt satte vi oss ute i solen fram tills för en timme sen typ. Fortfarande ingen riktig värme i luften men sitter man i lä i solen känns det fan som utlandet.

Igår var vi på Telia för att höra hur det fungerar med mobiler i Danmark. Fick rådet att byta abonnemanget till ett refillkort så nu är det fixat. Kommer vara svindyrt att ringa, smsa och surfa i Danmark från ett svenskt abonnemang nämligen så bättre att köpa danska refillkort. Dock kommer man ju ändå att använda Skype när man ska snacka med familjen osv. hemifrån. Åh, känns helt underbart att ha fixat en sån här grej. Ett steg närmre flytten!✌

enjoy the little things

image description
image description
image description
image description

Igår la vi i våran mjärde (en stor bur som man fångar fisk i) här på Nötbo. Tog upp den i förmiddags och typ 30 abborrar hade simmat in i den. De flesta var rätt små men vi sparade 8 stycken som Jeppe rensade och sedan tillagade vi dem i ugnen i folie med smör, paprika, lök och gräslök. Blev så sjukt, jävla gott! Fisk är bland det godaste jag vet om man tillagar dem på rätt sätt och egenfångad är någonting extra. Dessutom är det sjukt nyttigt. Nästa gång ska vi röka dem och käka på tunnbröd med lite majonäs, det är fan munorgasm på riktigt.

keep calm it's almost summer

image description

Idag är det Sveriges nationaldag, för den som råkat missa det. Inte för att det är någon speciell dag egentligen, vi svenskar firar ju tråkigt nog inte nationaldagen såsom till exempel Norge så det känns som vilken onsdag som helst ändå. Har dock bakat en rabarberpaj för att ha lite gott att äta dagen till ära. Vår rabarber är helt enorm så blir mycket rabarberrecept under sommaren. Men det är bara bra för det är ju så sjukt, jävla gott. Ska ta och göra och kräm imorgon till frukost också. Äkta sommarfeelings!

beauty is only skin deep, elegance is innate


Har haft en otroligt skön dag. Vaknade vid 9 och åt frukost i solen, sedan satte vi oss på altanen och solade någon timme innan vi drog ut i skogen och sprang intervaller. Hann få lite mer färg så nu har man börjat grunda brännan, skön..t! Sett att det blir finväder några dagar framöver också så det känns gött. Har ju "sommarlov" nu så det gäller att passa på och njuta av varje dag! Hämtade ut två bikinis också, som jag beställt tillsammans med baddräkten jag visade häromdagen (av någon anledning hamnade de i två olika paket..) och en av dem var riktigt snygg. Får se om jag behåller den dock, vill vänta tills baddräkten kommer och testa den först innan jag bestämmer mig då det känns saftigt att behålla båda eftersom de går på 800 spänn styck, haha. Men den var fräsch, en blå/vit randig modell från Tommy Hilfiger.

Just nu är vi ute på Nötbo, ska se Alcatraz snart och sedan slagga över här.
Kisses

book a ticket and just leave

image description


Idag är jag lycklig.
Äntligen är det klart var gubben ska spela nästa säsong, och äntligen är det klart vart vi flyttar i sommar. Danmark, here we come!!! Åh det känns så jävla spännande. Har suttit och googlat bilder på staden som vi ska flytta till och det ser så otroligt fint ut. Odense heter den och är Danmarks tredje största stad. Har även fått se bilder på området och lägenheten där vi ska bo och det är verkligen sjukt fräscht, huset är byggt 2009 så allt är toppmodernt. Behöver inte ta med något i möbelväg heller då det är inrett är och klart. Dessutom kommer klubben som Jeppe ska spela för fixa jobb åt mig också, så inte ens det behöver jag bry mig om vilket underlättar en hel del.

Åh nu känner jag verkligen att livet leker igen!✌😁

#bigbrother #bb #2012 #finale

image description
BB-final om 10 minuter, taggaaaaad!!!😁

im too pretty to work

Åh, är så sjukt seg idag. Mår verkligen som jag förtjänar, haha. Och inte blir det bättre av det här vädret, är det ett jävla skämt eller? Har dragit ner rullgardinen och tänt massa ljus för att slippa se skiten och få lite myskänsla istället. Rövväder.. festade igår i alla fall och hade riktigt kul. Messade Frida och frågade om hon hade lust att hänga på vilket hon hade och det var så grymt kul att träffas igen. Vi hängde ju jättemycket förrut men sedan jag skaffade pojkvän (dvs blev toffel, haha) har vi inte umgåtts ens hälften så mycket. Har saknat henne, så skön brud. Vi förfestade hos en kompis till Jeppe och sedan gick vi ut på Olles och dansade. Gick hem vid halv två och kollade på reprisen av BB innan vi däckade.

Idag känner jag mig inte motiverad till att göra någonting, vill bara sätta mig på första bästa plan till värmen...

RSS 2.0