Hääääällowiiin tonajt.

Tonight's gonna be a good night, för ikväll är det halloween-party som gäller!

Ska klä ut mig till inget mindre än fjortis vilket lär bli en succé, för då kommer jag inte ens behöva klä ut mig HAHA. Men skoja ju, självklart måste jag det för jag är ingen fjortis? Men ikväll ska jag bli, just for one night.

Jag ska ha fjällräven-jacka, 'morrhår', extremt tuperat hår, brösten upptryckta till hakan och idomin/foundation fulla läpparna, bland annat. Lär ju bli sjukt bra. Inspirationskälla; Dessie. Vem annars? xD


en fjortis ;)

Two promises.

TACK ALLA FÖR ERA FINA ORD. Blir jätteglad av att höra att ni tycker som jag, att håret blev awesome ;) All cred ska dock monica ha, för det var hon som kirrade biffen så att säga. Det kommer dröja mycket länge innan jag blir barbie-blond igen iallafall vill jag ju lova, och det är ett löfte att hålla. A good one!


Btw, följde med jonna igår när hon tatuerade sig, vilket blev sjukt bra. Jag ville också! Dock har jag bestämt vad jag ska tatuera nu, så nästa fredag är det jag och tessi som går på drop-in and do it. LÄNGTAR♥

Don't wanna be ya.


I DID IT!
jag färgade håret, wohoo. Är supernöjd, verkligen superdupermega nöjd. Ser ni boys 'n gurls, vad snygg jag är? :D att jag inte gjorde detta tidigare? Det är ju så jävla mycket snyggare än innan!


But the party don't stop, no.


ÅÅÅÅH VAD DET VAR ROLIGT IGÅR!


Det var så roligt så jag måste blogga om det en gång till, haha. Närå, men jag ska blogga om hur jävulskt roligt ( oftast ) det är att festa. Det är så sjuuukt jävla roligt. Jag skulle vilja supa året om, hela veckan, varje daaaag. Hihi nej kanske inte riktigt varje dag för då blir man garanterat alkoholist :o men att vänta en hel vecka mellan varje gång är fan för länge. På ett vis är det väl bra, för den som väntar på nåt gott.. ( ja ni vet det där dravlet ) men på ett annat vis är det dåligt, för jag hatar att vänta


Okej, ett mål i livet; att leva mitt liv som en enda stor fest.
Låter ju inte alltför dumt :*

We rule.


en bild från igår, more to come :]
hade på mig ett linne med paljetter från bikbok, jeansshortan ifrån vila och lakkleggings och högklackat till det. som pricken över i:et blingbling från bikbok och löshår från rapunzel, hähä.

Bästa kvällen på jävligt länge.

Satan vilken fäääbulous kväll vi hade igår!

Precis som rubriken lyder var det lätt bästa kvällen på jävligt länge. Först fördrink hos jonna ( supergod cosmo a'la jonna ), sedan en grisgod hamburgare på oleary's ( max släng er i väggen ) och efter käket fortsatt fest på olles. jonnababe hade beställt in skumpa till oss också, aaaw så söt hon är :* Ja alltså jag säger bara; skkkoja med mig vad kul vi hade xD Bara massa öl, cigg, rom & colas och musikkk. Var väldigt mycket folk ute också trots att det bara var onsdag, fast det är ju trots allt lov så jag antar att det berodde på det ;} Nu ska jag lägga in bilder och fortsätta vara bakis, ttyl.

En living barbie-doll.


SO HOT.


Var det nån fler som såg 'tinas cookalong' i måndags när victoria silvstedt var gäst? I did, I did! victoria var ju där, daah ;} och herregud vad människan är snygg. Hur gammal är hon nu egentligen? 35 bast typ :o nej, det syns ju inte för fem öre. Jag kunde inte sluta titta på henne, skit i matlagningen liksom. victoria gjorde tvprogrammet. Smokkkin' hot! fast får ett uns av dåligt samvete när jag inser att jag snart ska färga bort mitt victoria/barbie-blonda hår. Kanske ett dåligt choice ändå?


Cuz tonight's gonna be a good night.

Wohoo modo vann igår :} Visserligen i förlängning, men dom knep iallafall 2 poäng samtidigt som dom än en gång visade timrå vars skåpet ska då xD det är sjukt hur mycket man hatar derby-lag, haha. Och molinder blev match-hjälte också, otippat men sjukt kul!


Och ikväll mina damer och herrar ( om det finns några såna som läser ) blir det fest, förstår ni. Jag och jonna ska börja vid fyra hos henne, dela en flaska vin och ta det lugnt, och senare kommer anna, rosanna, monica och lotta och joinar oss. Vi har bokat bord på oleary's så vi ska käka där och sedan fortsätta festen där all night looooong. Känns som att det kommer bli en jävligt mycket bättre onsdagskväll än det vanligtvis brukar bli, men det är ju lov för fan! Alla ska ut :)

Sexy bitch.

Ringde stylisterna idag angående mitt eventuella hårfärgsbyte :} sanna som hjälpte mig var verkligen supergullig! Hon förstod precis vad jag menade att jag vill ha för färg, och gav mig en color-fresh toning att testa på en slinga hemma först innan jag bestämmer mig. Vill jag ha lättfärg ska hon blanda ihop en färg till mig på salongen som jag kan lägga i själv hemma, aaaw så snäll hon var. Hon gjorde mig verkligen på gott humör, puss hihi.

Snart är det derby...
ja, mellan modo-timrå då såklart. Gissa 1 gång om jag är nervös eller nervös? Det är liksom nu det gäller. modo har inte gjort det minsta bra ifrån sig på x antal matcher nu och ligger sist i hela tabellen, men det har fan inte gått bra för timrå heller så det kommer bli en ytterst spännande match. Som modo måste vinna, pjuuh :l


Changes.


Hey pretty baby!


Jag har bestämt mig för att färga håret i veckan! Ja, självklart ska jag inte färga håret brunt, daah vad tror ni om mig? Nej, jag är bara så less på att vara barbie-blond, jag vill vara lite mer naturligt blond. Så därför ska jag slänga i nån 8a eller så. Vi får se vad det blir, måste rådfråga lite först ;} men vad tror ni, good or bad choice?


Stampa med Leroy.

Sa ju att vi öste med stampa med leroy i fredags. Tjernobyl-barn, vilse i skogen med vilsna ögon, cykelpumpen, mjölka kossan, hahahahah fruktansvärt roligt. Här är en liten taste, love it or leave it;


I'm not who you think I am.

Don't be fooled by the rocks that I've got.


Det hände en sån sjukt rolig grej på valpkursen igår som jag bara måste berätta om. Vi skulle göra en övning som för ovanlighetens skull var mer träning för oss hussar/mattar än för våra hundar, som handlade om att lära sig säga ifrån om en opålitlig människa kom klampandes emot oss. Jag är aldrig den som säger mycket under lektioner ( likadant i skolan ), jag deltar aldrig i disskutioner utan jag sitter mest bara och lyssnar ( försöker hålla mig ifrån att somna :p ) och iakttar, jag vill aldrig lyfta på röven och demonstrera något så att säga. Så när det var min tur vet jag att hundläraren stina inte hade de minsta förväntningar på att jag skulle fixa det, hon trodde med all säkerhet att jag bara skulle stå där och fnittra ( som faktiskt ALLA de andra gjorde ) Övningen gick iallafall ut på att jag skulle stå brevid daisy och så skulle en person komma imot oss varpå jag skulle ryta åt personen att stanna. And so I did, med råge. Och alla typ tappade hakan, haha. Det var så roligt att se! Särskilt stina, hon sa ungefär 10 gånger att "det där hade jag aldrig förväntat mig".

Varför jag ville skriva och berätta detta är för att man ska aldrig döma en person efter endast ett första intryck, och särskilt inte mig. Jag kan verka blyg och tillbakadragen ibland, och jag framstår oftast som väldigt snäll och söt och visst det är positivt. Men jag är så mycket mer än bara den "fina flickan". Jag är oftast aldrig den folk förväntar sig att jag ska vara, och det är det som är så roligt med mig. Jag lyckas alltid förvåna människor.

Details.


Mina fina silverringar och japp, jag är numera långhårig igen. Ja iallafall när jag vill, för då åker löshåret i. Så himla smart egentligen, när jag känner för att ha kort hår kan jag ha det och när jag känner för att ha barbie-hår sätter jag fast clipsen och voilá! Perfect 8) ibland blir jag till och med avundsjuk på mig själv cuz I look so good. Får man tycka det i Sverige? Typ inte, men det skiter jag i för jag är snygg, daaah ;} 

I'll give my all.

Det här har varit en måttligt låååång dag, vilket med all säkerhet beror på att man vred tillbaka klockan en timme inatt ( eller inatt, iförmiddags - visste inte ens om att det blev vintertid inatt ) Hade valpkurs med daisy boo och sedan drog jag och jonna en fika på UH, chokladdrink och bulle mums, mums! Satt där i en och en halv och snackade om allt och inget, samt planerade en mysig middag på oleary's med utgång på onsdag. Längtar redan! Lite komiskt ( eller skrämmande? ) dock att jag söp hela helgen men redan ser framemot nästa gång. Undra om man har lite problem med alkoholen after all? Aja what the fuck, man lever bara en gång!

Impulsiv lördag.

Jag hade planerat en lugn ( tråkig ) kväll framför tv'n igår, men blev det så? Oh nej! Det blev allt annat än lugnt. kicken sms:ade mig vid halv 8 och skrev att det inte var min grej att sitta hemma en lördagkväll och jag kunde ( kan! ) inte annat än hålla med. Så jag tog bilen till stan, sminkade på mig, flätade löshåret och mötte upp grabbarna på public. Var fan skittrevligt faktiskt, trots att jag inte var lika full som dem. Men det kom så småningom ;} Sedan skulle vi vidare på krogen men lill-jonte kom ju inte in någonstans så vi gick och snackade med jonna som jobbade som vakt på harrys, och drog sedan vidare mot framnäs.

Sen råkade vi hamna i en bil som råkade köra in på en gata som är förbjuden att köra på efter typ tio, så det blev massa onödiga böter och grejer. Jävligt illa. Jag hade dessutom inte bältet på mig heller ( ingen hade? ) men ändå var det bara jonte som fick för det.. tror jag iallafall. Polisen kan inte ha mycket att göra alltså ;l

Make it rain, gör dig redo för Mayhem.

Jahapp, så vad hände igår då? ;} jo vid fem lagade jag och jonna go´maten - lövbiff med gorgonzola♥, beasås och potatis i ugn. Var kanske det godaste jag ätit på jävligt länge, så det skålade vi för. Sedan fixade vi och gjorde oss jävligt snygga och vid halv 8 dök monica, tessi, anna och rosanna upp. Fick för mig att ha långt hår så monica fick sätta i och klippa in mitt löshår, vilket blev väldigt bra så nu kan jag välja om jag vill ha page eller vara långhårig, vilket är perfect :} iallafall så hade vi skittrevligt us girls med finns i sjön, vin, stampa med leroy♥ och mycket kackel. Vid elva drog vi ner på krogen och det var helt okej, helt okej! Sist, men absolut inte minst, drog vi en kebab på kebabcity (jag som inte skulle gå dit mer, haha) och sen var det hem till sängen. Dock var det inte så lätt att sova eftersom det var telefonterror på hög nivå, och jag väcktes vid 9 tiden av ett sms från per där han skrev att det fortfarande var fest hos honom. Humm, dom är galna :p

KVÄLLENS LÅT: LORENTZ FEAT. M. SAKARIAS - MAYHEM xD

Festlig fredag.



Ja vad säger man? xD Är det fest så är det, haha! Öviks brudar är bästa brudar, skåååååål.


New!


Kan knappt förstå att jag äntligen äger ett par äkta Uggs från UGG Australia, but I do! Och här är dom, visst är dom snyggisar? :} inte så bra bild, men lovar att ni redan vet hur fina dem egentligen är irl. Ingen kan ha undgått det ;} Ska iallafall inviga dem imorgon hade jag tänkt, om det inte är skitväder ute då förståss. Inte en chans att jag tar ut mina pärlor på en första walk då, är ju jätterädd om dem...


Försvarstal.

Egentligen behöver jag inte försvara mig, men jag tänker göra det iallafall för fan vad less jag blir.

JA, Örnsköldsvik är en liten stad. Jag vet, ni behöver inte berätta det för mig? Så ja, därför är det lätt att man börjar träffa samma killar som någon man vet vem det är gjort innan, jag vet? Men det är faktiskt lite skillnad i det här fallet. Tjejen vet om att jag träffade ***** alldeles nyss och borde ha förstått att jag därav också tyckte vääldigt bra honom, annars skulle jag aldrig träffat honom right? Så hon borde hållit sig på avstånd.

Hon själv tycker att jag borde ha sagt till henne på en gång att jag har något emot att dom ses, men va fan jag fick reda på det för max en vecka sedan. Min första reaktion är inte direkt att komma springandes till henne. Vem fan hade gjort det egentligen? Och dessutom, det har gått en vecka! Hur svårt kan det vara att bara sluta träffa honom när hon nu vet att jag har problem med det? Men ja, det är hon som gör fel, fel, fel och det kommer hon att ångra när det väl skiter sig med *****. För guess what, det kommer det GARANTERAT att göra.  

Örnsköldsvik i ett jävla nötskal.

Måste bara skriva att jag håller med Jonna så jävulskt i det hon säger här. I den här lilla staden vi bor i är vi alla vana vid att folk snackar en jävla massa om allt och alla och det är allvarligt talat något man bara får ta, MEN! det är ändå satans jobbigt vissa perioder och man önskar att människor kunde mind their own fucking business for once. Även om det aldrig kommer ske, så är jag precis som Jonna så jävla less just nu...

Bite the dust.

Idag har jag shoppat päls♥. Det blev självklart den från H&M. Förstår inte ens hur jag kunde tveka på den! Och idag kom även lårsmycket som jag beställt av Dollyblonde, skitfint vare :} Shit, jag har massor av nya saker som jag inte ens har visat er. Det måste jag göra! Innan helgen, promise babes.

Vad skulle ni tycka om någon av era bekanta tjejkompisar börjar "dejta" erat gamla ragg (eller hur man ska förklara)? Jag tycker fan inte att det är helt okej alltså. Visst vi var aldrig tillsammans, men jag stör mig ändå så jävulskt. Jag har gjort klart för tjejen att jag starkt är emot det, och att vi aldrig kommer kunna vara kompisar så länge hon umgås med *****. Men det skiter hon i och väljer killen före. Och vet ni vad det värsta är? Dom har träffats i en, jävla vecka!


Fuuuuuuuuuur.

Tog med mig Jonna på pälsväst-jakt idag och åååååh jag hittade världens finaste! Trodde inte jag skulle hitta en enda här i lilla Övik, men tji fick jag.

Den ena är från H&M och kostar 499 spänn, visade sig vara en precis likadan som Dessie hade på sig på Blog Awards upptäckte jag när jag kollade hennes igen. Den är jag helt kär i. Och den andra kommer från Vila och kostar 299, den är inte helt i päls utan har skinn på sidorna vilket gör att den inte är lika fluffig och stor som den andra. Vilket kan vara ett plus vid vissa tillfällen, men ändå.. det lutar det åt väst no.1. Dock borde jag väl vara ekonomisk och köpa den billigare, men.. sen när blev jag ekonomisk? xD Jaja, vilken tycker ni? 8)

Hey pretty baby.


En bild från i helgen! Visst har jag redigerat den coolt? xD


Fan vad jag är trött på folk som inte svarar på sms. Eller folk.. killar rättare sagt. För det är ju oftast dom inte gör det. Men varför?! Tycker ni att ni är så jävla coola när ni ignorerar en eller? Ååååh fattar ni inte att det är bättre att säga åt en tjej att ni inte vill snacka med henne, istället för att vara feg och ignorera henne. Det tycker alla tjejer, trust me.


Ink not mink.

Jag vill ha en pälsväst! Har jag kommit på. Jag var ju värsteeee emot päls förrut, och det är jag fortfarande. Med den skillnaden att jag numera accepterar fejk-päls, vilket jag inte gjorde då. Jag tyckte att även om du bar fejk så gav du signalerna att du tyckte päls var okej osv. Lite svårt att förklara fan, men jag har iallafall ångrat mig nu. Riktig päls är jag extremt emot (ni har väl sett såna där vidriga videos på youtube?), men vad gör det om man bär oäkta liksom. Det är sjukt snyggt, faktiskt. Så jag ska försöka hitta en snygging, typ en sån som Dessie och Paow hade på Blog Awards 8)

Vet nån var jag kan finna en?

They will not control us.


We will be victorious!


Ligger och chillar i soffan och tänkte bju på låten som spelas 24/7 hos mig just nu. Och hos Jonna, daah! Visst är den sweet? :* Kom på en sjukt rolig grej som hände i lördags också. Eller det var en av många konversationer mellan me and darling;

jag: alla röker dom där jävla, level-cigaretterna..
jonna: jamen det är för att dom är så billiga.
jag: men jag kan inte dricka såna!
jag: dom är äckliga.
jonna: o_O

Hahahaha nej jag var inte ens full, och ändå lyckades jag låta som världens fyllo. Perfect!


I'm only human.

Jag inser att jag är och har varit en alldeles för naiv person senaste tiden. Eller kanske alltid? Vet inte, men nu ångrar jag ivarjefall att jag har varit det. Jag ångrar att jag har öppnat mig för allt och alla och trott att jag har kunnat lita på dem.

Man kan inte lita på människor!


Så är det bara. Just face it. Du har dina närmsta vänner, och dem kan du givetvis (förhoppningsvis) lita på, men dina ytliga vänner ska du bespare the details, så att säga. Annars kommer varenda jävel att veta allt om dig. För det känns verkligen som att alla vet allt jag öppnat käften om senaste tiden. Dock är det värsta inte att alla vet allting, utan det värsta är skitsnacket. När folk sprider runt saker om mig som inte är sanna blir jag skitledsen. Klart jag blir vafan. Det är lätt att säga att man inte bryr sig om vad idioter som inte har några liv hittar på för att fördriva tiden säger, men(!) innerst inne gör man det. I och med all skit jag fått tagit senaste åren har jag blivit en betydligt starkare person än vad jag var förrut, och på ett sätt är det positivt, men jag kommer aldrig tacka er dumma jävlar för det. ALDRIG. Skulle kunna skriva en hel novell om det här men this is it for now.

Pinsamt?!

Om folk inte röstade ut Camilla från Idol på grund av hennes värdelösa insats gjorde dem definitivt det på grund av hennes hidious byxor! Så jävla osexigt.

Oacceptabelt.

Kom på att jag fan glömde berätta om idiot-bruden som försökte sno min älskade skinnjacka hos Filip igår. När vi skulle dra hittade inte jag min jacka och jag fick typ panik på en gång. Vi letade överallt men den exsisterade liksom inte. Så öppnades toalettdörren och ut kommer två (fula emo) brudar. Den första med MIN jacka i handen. Jag bara "men ge hit jack-jäveln för fan", och hon bara "ehm, det är min". Jag dampade på en gång och slet åt mig jackan, tog på mig den och skrek åt henne att hon var en jävla fitta och att hon hädanefter ska låta andras kläder vara ifred och hålla sig till sina egna fulaFan, blev så förbannad :@ Vem tror hon att hon är? Man försöker inte sno MINA grejer. Fitta..

Another promise, another scene.


En bild från i fredags. Lite, ehm.. annorlunda xD trist nog åkte aldrig kameran med på nån fest så har inga fler roliga bilder, men kanske kan få tag i nåra iallafall. Fanns väl andra som hade kamera, daah.

Helgens många bravader kortfattat.

Tragiskt dålig bloggning i helgen, men samtidigt jävligt bra med fest istället. Och det är faktiskt viktigare, och tjugofemtusen gånger roligare. I fredags satsade jag och Jonna stenhårt och gick ut för att bli fullast, vilket vi typ lyckades med ganska bra, haha. Vi började hemma hos henne, sedan gick vi till Tessi en sväng som hade födelsedagsfest, sedan drog vi till en Olle, och sedan därifrån på Olles ;D För att vara en fredag var det sjukt mycket folk ute, och det var roligt folk också. High five! Sen tvingade André med oss på efterfest hemma hos honom, så jag var väl hemma runt 4-5? Ja, minns inte riktigt men död var jag iallafall. Dock värt xD

Och sen igår då! Jag och Jonna hade inte tänkt festa egentligen, så vi hade ingen sprit överhuvudtaget. Men Per envisades med att vi skulle komma på fest hos Filip, so what to do? Vi är ju knappast dem som bangar. Så vi drog dit, och fick hur mycket sprit vi ville. Captain morgan och cola = yummy. Så att det slutade i fylla igen är ju inte direkt nkonstigt, haha. Sedan gick vi ner på Olles och kom (från vaktens sida) motvilligt in, men vi drog mot Harrys på två röda för det var endast +50 där, typ. Det gillar vi inte. Men på harrys var det mer chill, så där var vi resten av kvällen. Det var inte lika kul som Olles dagen innan, men dög helt klart i krig :*

Helg = fest, what else?.

Igår var det fest och ikväll är det fest. Har inte så mycket mer att skriva, för jag har inte riktigt tid nu så vi får höras imorgon istället 8)

Another day will rise, as you'll die.

Vilken hemsk rubrik jag gav det här inlägget, haha! Aja, nu blir de till att nanna i sängen iaf, eller soffan eftersom jag är hos mor och far :* ska bli otroligt skönt, för är fan riktigt trött. Slumrade till och med till en snutt i solariumet i eftermiddags, vilket jag gjorde i tisdags också :o Det är inget jag brukar göra vanligtvis vill jag lova. Jag brukar alltid ligga på helspänn i cancergrillen och lyssna om det är något äckel som försöker pilla upp låset på dörren och ta sig in och sno mina kläder! eller ännu värre, försöka fota mig när jag ligger naken med pluttarna på ögonen, haha! Vore ju inte alltför kul, med tanke på hur osexig man är i dom xD Good night, sleep tight♥

Those boyz, boyz, boyzs.

Är du svår, baby?

Vet ni vad jag är så sjukt trött på? Det här med att veta när man är för "på" en kille eller inte för "på". Alltså att veta när man kan skriva, ringa, höra av sig utan att verka för påstridig. Och lika jävla svårt är det att veta hur dissig man ska vara. Inte för att det är det man egentligen vill vara, men ibland känns det ju som att man måste vara det. Fan, jag tror att jag ska bli lesbisk. Det kan bara inte vara lika svårt för killar att förstå hur tjejer fungerar som det är för oss gurls att förstå hur dem fungerar. Jävla boys!

Let them hear you, make some noise.

Okey, nu minns jag varför jag hatade så mycket att inte göra ett skit på dagarna. Jag slutade halv tolv på skolan idag och har varit hemma hela dagen sedan dess. Har legat på soffan och glott på dåliga serier, sovit i 1½ timme och sedan lagat middag. Mer än så har jag fan inte gjort och fyyyyyfan vilken trist dag! Jag har verkligen insett att trots att jag "sliter" röven av mig på skolan och jobbar majoriteten av dagarna så är det fan så mycket "roligare" och bättre än att bara sitta hemma. För det är dödstråkigt alltså. Dessutom uppskattar man att komma hem så sjukt mycket mer. Tycker fan synd om ni arbetslösa!


Fast åhhh vad skönt. Imorgon är det torsdag, vilket betyder att det är fredag snart och vad innebär det om inte HELG♥ My darling har flyttat hem och självklart ska vi ut och fira det genom festa gärnet på fredag. Hade velat köra två-dagars men har ju valpkurs med Daisy på söndag och jag tänker inte vara bakis på den igen. Det var fan det mest ovärda jag varit med om, helvete vad jag mådde dåligt där...

Men jaa, på fredag ska vi först på stan för jag måste verkligen hitta några nya party-skor. Trist att alltid ha samma ;/ Sen har jag hittat världens coolaste nagellack också. Men det får ni se när jag har köpt det XD

Jävligt jobbigt läge, fnys.

Jag gillar inte riktigt min naturkunskaps-lärare. Hon verkar tro att jag fattar absolut ingenting på lektionerna och att jag är totalt ointresserad. Yeah right, det är mycket jag inte förstår men vafan, svårt att förklara för mig då? Hon lär ju se på en gång när någon ser ut som ett stort frågetecken. Men nä, istället för att försöka förklara på ett bra sätt för mig så ignorerar hon mig istället och fokuserar på dem som redan förstår och står och diskuterar med dem. Klart jag förstår att det är mycket roligare för henne, men hon är för fan där för att läääära ut. Gaah, blir tokig på henne.  

Och en sak angående smink-inlägget. Tro inte att det där är de enda makeup-produkterna jag använder XD

My makeup.

Cover All Mix Concealer från Makeup Store. ♥♥♥♥♥ En solklar favorit i min sminkväska, och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det? ;) Den är helt enkelt oslagbar, bäst och outbytbar. Värd varenda krona! Skulle inte klara en dag utan den. Bye mörka ringar kring ögonen, röda sönderklämda finnar och annat äckligt. It covers it all.

Second Skin Foundation från Max Factor. ♥♥♥♥♥ Min nya favorit-foundation. Har använt mineralfoundation/puder från samma märke hela sommaren och det har fungerat alldeles utmärkt, men nu när facet har bleknat vill jag ha något mer täckande. Och denna från Max Factor är helt enkelt grym! Man får verkligen sån där flawless dock-hy. Lätt att applicera är den också, och det är ju ett jävla plus i kanten faktiskt.

Puder från Clinique. ♥♥♥♥♥ Lätt bästa pudret jag har testat iallafall. Hjälper skitbra mot blank hy. Inte för att jag har det problemet egentligen, men med det här pudret slipper jag det i varje fall. Kostar strax över 200 spänn vilket är ett bra pris för ett jävligt bra puder. Dessutom testar inte Clinique sina produkter på djur, vilket är jättebra såklart.

Solpuder från Isadora. ♥♥♥♥ Solpuder är ett must-have, och en fet dosjävel som den här räcker länge :p Kan inte påstå att det är det bästa solpudret jag testat (FCUK!) men duger som budget-choice. Skulle inte klara mig utan iallafall.

Ögonfransböjare. ♥♥♥♥♥ Snodde morsans så vet inte vad det är för märke på min, men den är guldfärgad iaf :p Går inte att applicera maskara utan att ha använt ögonfransböjare innan såatte, också ett jävligt must-have.

Masterpiece Max Mascara från Max Factor. ♥♥♥♥♥ Grymmaste maskaran. Förrut var Double Extensions från Loréal min favourite, men den här är mycket lättare att applicera och dessutom slipper man kladdet med det vita som gör att det tar dubbelt så lång tid. Om man dessutom använder Colossal maskaran från Maybelline ovanpå får man perfektaste resultatet. Try it, bitches XD


How I roll.


Fick en kommentar om att jag borde göra ett inlägg om hur jag sminkar mig, och trots att jag inte brukar göra som andra säger utan precis som jag själv vill, så tänkte jag "what the fuck", det kan väl faktiskt vara rätt kul. Fast jag tänker inte skriva ordagrannt hur jag gör när jag sminkar mig, för det är så jävla tråkigt att läsa, utan jag tänker skriva vilka sminkprodukter som är mina favoriter (just nu) och som jag inte skulle klara mig utan 8) Så ett inlägg om det kommer strax!

Purple hair.

Fan vad jag är trött, la la la. Klev upp sex imorse för att hinna fixa håret efter gårkvällens rejäla miss med silvershampoot. Råkade självklart ha i det lite för länge så att det slutade med att det såg ut som att jag doppat skallen i bläck, varpå jag var tvungen att ha i vanligt shampoo och balsam i typ 3 timmar för att försöka dra ur det värsta av färgen. Blev något mycket bättre, men har fortfarande ljusblå slingor fram. Jävligt o-snyggt. Inte för att jag hellre har pissgult hår, men det gäller att hitta medelläget XD

Är iallafall på skolan nu och har precis haft matte. Gick ju lika åt helvete som vanligt. Jag vill inte ens veta hur långt efter jag ligger, och ändå har jag läst den fucking kursen en gång redan. Oh snap, haha. Men nu har jag iallafall data och ska försöka förstå mig på mer än bara grunderna i PS. Eller woops, InDesign var det visst. Får väl se hur det slutar.

S6Y.


Har bestämt mig för att köpa ett sånt här av Dollyblond nu. Det är ju så jäva sexigt, just the way I like it. 259 spänn tar hon för ett, vilket helt klart är överkomligt 8)

For sale.

Jag säljer min fina Halo-klänning på tradera som jag hade på balen förra året, om det är någon som är intresserad 8) Och ser ni vem som är modellen? Yes, The City-Allie ja XD She's a beauty.

Nyfärgad och nyklippt, mjaaau.

Så, då var håret fräsch igen då. Gjorde ett besök hos min personliga frisör Angelica och fixade utväxten, nyanserade och klippte håret några centimeter till. Blev bra, blev nöjd! Dock känner man sig alltid som ett sånt jävla ljushuvud när man har färgat bort utväxten. I don't really like it. En centimeters utväxt ska man fan ha, annars känns det inte riktigt okej. Men, man måste ju färga bort den någon gång. Annars slutar man som Snäckan. Haha, minns ni? Jag gör iallafall.


Lite från igår.


Jonna, tutt-lisa, Anna och Rosanna. Fina brudar, tycker om dem massor!

Typiskt mig att porra till det så fort alkohol kommer i mig (haha snuskigt det lät ;o

Dancing queens! Kul att jag visar bh'n bigtime, men det var en hyfsad bild på min outfit iaf 8)


Loved it.

Okej, då sitter man här jävligt, jävligt bakis igen då. Vaknade till liv vid 14.3O typ, haha. Förstår inte vad som har hänt med mig? Förrut blev jag aldrig såhär bakis. Var alltid piggast av alla dagen efter. Men nu blir jag helt skakig, jag kallsvettas, mår illa och får en jävla huvudvärk. Alla jävla bakis-symptom man kan få ffs. Ogilla starkt.

Men, jag kan ju säga som så att det fan är värt att vara bakis efter en sådan grym kväll som det var igår. Vi började hos Angelica; jag, Jonna, Rosanna, Anna, Carro, Linnéa och Angie såklart. Sedan drog vi på fest hos Antons kusin och sedan hos Anton själv där jag och Jonna sjöng singstar like back in the days. Var sjukt kul! Sedan skulle vi på krogen men kön på Olles var enorm så vi gick på Public istället; me and Oskar och där träffade vi Emil och Nils. Där var det lite slagsmål men ändå soft som fan. Sen gick jag och Oskar hem och så var kvällen över. Jonna ringde idag och berättade att hon hamnade på efterfest i Högland och kom hem typ 9 imorse, haha. Gilla starkt.

Don't worry, be happy!

Nä, nu ska jag fan inte vara på dåligt humör. Ikväll är det ju fan fest, och jag tänker inte vara nån party-pooper, haha. Dessutom kommer Jonna hem så kvällen kan inte bli så mycket bättre XD Har ju saknat den fisen så jävulskt. Vi ska festa like the old times! Har köpt en massa nytt till ikväll också, men det ska jag visa er senare. Kanske tar en outfit bild innan jag sticker till Angie. Nu ska jag äta köttfärssås så att jag inte däckar av all sprit, och fortsätta att lyssna på Tokio Hotels nya skiva. PUSS♥

Frustrated .

Jag frustrerad som fan just nu. Skulle vilja skriva ut allt jag känner men det går fan inte, så frustrerad är jag. Jag hatar när människor inte förstår, det är så satans jobbigt. När andra inte tänker likadant. Det är väl det som gör mig mest frustrerad antar jag. Men, det är ju så. Alla förstår inte jämt vad man menar.

FAN VAD FRUSTRERANDE! FAN VAD FRUSTRERANDE! FAN VAD FRUSTRERANDE!


Hard chick


Josie has been doing some shopping!


Först och främst min nya party-väska med nitar från Gina. I like it rough! Och sedan en grym ring från samma place. Very coolish, I like it big! Och till sist en ny foundation från Max Factor. Second Skin heter den tydligen, och det passar ju mig alldeles utmärkt eftersom jag känner mig naken utan foundation. I want doll-face. I like that! Tråkigt att jag är en sån katastrof bakom kameran bara 8)

Make some noise.


I love them boys!


Har inte hunnit lyssna igenom hela Tokio Hotel's nya platta Humanoid ännu, men konstigt när jag fastnade redan vid första låten då. Jag ääälskar Noise! Fyfan vad bra den är. Lyssna själva, you're gonna love it too.

Tokio Hotel - Noise♥


Cuz I've waited for all my life - to be here with you tonight


I want a boy with lips like morphine.


Haha, länsderbyt ikväll mellan Timrå och Modo var ju så jävla grymt.
Sjukt rolig match alltså. Händelserik och mycket ups and downs, precis som det ska vara. Modo ledde med 3-4 men när det var 8 sekunder kvar kvitterade fetto Timrå och det blev förlängning. Fast vad gjorde det när Josh Green gjorde jävligt snyggt mål i sudden och gav Modo 2 poäng! :D Nu är man stolt Modoit, även om dem borde ha lagt hockeyhandskarna på 3 points !

Fan, det hettar som fan i mina kinder, och jag känner mig konstig i huden. Jag pallar inte mitt ansikte! Säg inte att det är början till the svine flue? Fast mamma tror att det kan bero på att det är något jag är allergisk mot. Dig kanske? Haha nej men, pekannötter typ? 

Where are you?

Det här har fan varit den jobbigaste dagen på myche, myche länge. Man skulle lätt kunna sammanfatta den som en 12 timmars helvetes-dag. Klev upp kvart i 6, hade matte på skolan i 3 ½ timme, jobbade i 4 timmar, gick på stan och var hemma vid kvart i 6 igen. Tro mig när jag säger att jag är LESS. Och inte fan hade mina skor kommit heller. Jag som ville visa er, jag är så sjukt nöjd! Hoppas dom dyker upp imorgon..

Josie is dissappointed.


Wtf am I doing here?

Klockan är inte ens 6 på morgonen och jag är pigg. Det är ju förjävligt, eller hur? Fast jag är faktiskt inte pigg på grund av mig själv, alltså på grund av att jag gick och la mig i tid igår. I wish, men nej. Orkar inte ens skriva varför jag är vaken heller. Huvudsaken är ju att jag är det, eller nåt. Så idag är det torsdag iallafall och jag anar att något spännande har hamnat på OKQ8 för mig att hämta ut. Något jag köpt över nätet, och nej inte sex! haha, utan skoooooor♥. Ni får se se senare ;d 


I'm feeling like I'm falling away

Fan vad jag längtar till helgen. Jag vill vara ledig, jag vill sova ut, JAG VILL SUPA. Det har snart gått två veckor utan sprit :o Helt otroligt! Vissa skulle säkert tycka att det var skönt, och känna sig lite stolt eller något annat stört, men jag känner mest bara aaabstinens. Tur att det är torsdag imorgon. Då ska jag gå på stan och leta något snyggt att ha på lördag, för då jävlar smällar det. Då är det fest. Behöver jag skriva att jag är taggad?

Miss you♥

Jonna & Josie


Igår när jag pratade med älsklings Jonna på msn insåg jag hur mycket jag har saknat och saknar den tjejen. Hon flyttade till Malmö i juni och jag har bara träffat henne en enda gång sedan dess, och det var strax efter att hon flyttade. Det är alltså flera månader sedan sist, och det känns verkligen i hjärtat nu :( Förra hösten och vintern var verkligen våran höst och vinter. Vi umgicks nästan hela tiden, festade varje helg tillsammans och vintern i Åre glömmer vi aldrig. Vi hade så sjukt jävla roligt, bästa tiden i våra liv!

MEN! I slutet av november kommer baby hem och då jävlar ska vi festa som aldrig förr. Höll jag på att skriva men snarare: precis som förr! Miss you, babe♥

Boys, boys, boys


We love them?


Jag har kommit på att snälla människor är jävulskt underskattade. Och nu syftar jag i synnerhet på det motsatta könet.

Är det något jag är så satans trött på så är det killar som gör allt när det passar dem. Som är schitzofrena och helt underbara i ena stunden för att i annan stund förvandlas till en jävla skitstövel. Och det allra värsta; killar som slutar höra av sig utan att man fattar varför. Jag vet inte hur ofta jag stött på det här fenomenet senaste åren och måste jag skriva att jag är FUCKING SICK AND TIRED OF IT. Jag vet att vi tjejer aldrig kommer förstå oss på killar, likväl som killar aldrig kommer förstå sig på tjejer hur mycket man än försöker, men hur svårt kan det vara att ge en enkel, jävla förklaring?!

Lika bra att sluta fråga sig det för något svar lär man aldrig få, men tacka vet jag genomsnälla killar med hjärtan av guld. Ni växer inte på träd, men ni som gör det är helt underbara.


Respect yourself in hard times

Var och solade solarium nyss vilket var jävligt välbehövligt. Börjar blekna mer och mer och det suger. HATAR att vara vit, usch. Förstår mig verkligen inte på dom som vill vara bleka, det är lite emo? Aja, självklart solade jag för länge så att jag brände mig i ansiktet. Bränns som fan! Var tvungen att kleta in hela facet med after sun, haha. Är inte ofta man använder after sun under annat än sommarmånaderna. MEN! Nu är det hockey♥

Takida - Deadlock♥

Come to mama

Ni vet dyr-skorna jag bloggade om för några dagar sedan? Har ju aldrig visat läckerbitarna för er, men det var kanske lika bra för idag åker de tillbaka till Crispin. Hua, vill egentligen inte alls lämna tillbaka dem ;( Har en liten tår i ögat faktiskt. Men jag måste se sanningen i vitögat och inse att jag inte hade råd med dem egentligen. De var visserligen på 20% rea, men 1399 spänn är ändå sjukt mycket pengar för mig just nu..

Dessutom har jag stora planer på att lägga pengarna på ett par äkta Uggs från UGG AUSTRALIA istället. Ni vet ju hur mycket jag älskar mina Uggs och jag har fan trånat efter ett par äkta i 5 år snart, så nu är det dags! Kissie och Dessie kan slicka min r*v, de var jag som startade trenden ;D


White weekend

Ni lär ju inte tro mig när jag skriver att jag har haft en helvit helg i helgen, men det är sant! Jag har inte druckit en droppe. Däremot har jag haft en jävla abstinens. I fredags, t.ex, var jag så rastlös att jag inte kunde sitta still. Inte ens cigg hjälpte, så det var illa. Det var fan riktigt jobbigt! Igår gick det dock bättre, för då fick jag ju vara Oskar :) Vi, eller jag haha, såg på Twilight för jag hade fortfarande inte sett den. Men jag tyckte nog inte att den var så bra som alla andra tycker :P Den var lite seg?

I can't come to live

Ja då var det fredag idag igen då. Hade tänkt festa ikväll, men tror inte att det blir så ändå. Ångrade mig helt enkelt, och kände att det inte var värt ikväll. Eller i helgen överhuvudtaget eftersom jag har valpkurs med Daisy på söndag och med tanke på hur bakis jag var förra gången vill jag inte riskera att sitta där illamående igen. Haha, är det verkligen jag som skriver nu? Har jag gått och blivit sjuk? Ja, det kan man fan tro. Jag är alltid sugen på att festa, jag är aldrig den som bangar!... Jag kanske inte är alkoholist after all?

Ugly language

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men jag svär jävligt mycket. Inte bara IRL, utan även när jag skriver blogginlägg här på bloggen. Det gör jag inte för att jag tycker att jag är cool när jag svär, utan för att jag bara gör det utan att tänka helt enkelt. Det beror nog även en del på att om man vill uttrycka sig starkt kan man ju inte säga "gud vad jag är glad, jätteglad verkligen!", för det låter ju som ingenting. Nä, man måste helt enkelt ta i: FAN VAD JAG ÄR GLAD, SÅ JÄVULSKT GLAD! Hajar ni skillnaden? ;) Eller så kanske jag borde börja vårda språket och använda mig av Amirs mormors svordom "järnvägars plåtspikar", haha. Nja.

I'm lost in you

Ikväll är det hockey, baby. Modo vs. Brynäs (skrev fel innan, hähä) Men vi får väl se hur det slutar, har ju som inga större förväntningar med tanke på Modos tidigare prestationer, om man säger så. Faaan, vad tråkigt ändå. Varför kan dom inte bara rycka upp sig och spela så bra som alla vet att dom kan? Förstår inte vad det sitter i. Visserligen ska man väl inte uttala sig så hårt ännu, när det fortfarande är så tidigt på säsongen, men man blir ju besviken när dom bara förlorar. Ge oss vinst, va! TACK GODE GUD (SWEDISH PEOPLE) ATT BÄSTASTE ERIK RÖSTADES VIDARE I IDOL IGÅR, JAG ÄR HELKÄR I HONOM OCH HANS RÖST! Han kommer att vinna skiten.

Update / yesterday

Igår hade jag fullt upp hela dagen, därav ingen bloggning. På morgonen hade jag Naturkunskap framtill lunch, och det var självklart lika invecklat som vanligt och dessutom fick vi lukta på något som luktade spya(!) Ni som känner mig vet att det är den absolut värsta stanken jag vet, så jag höll seriöst på att dö vid skolbänken.

Efter lunch gick jag till Johan, så nu har jag Photoshop på datorn :D Är sjukt glad och nöjd över det, för jag trodde aldrig jag skulle få det.

Och igår var det ju tjejkväll på stan också, vilket innebar som jag skrev tidigare, rea och att affärerna var öppna till 21. Jag lyckades självklart hitta dyrgripar till skor som jag bara var tvungen att ha. Så jävla typiskt mig att alltid kära ner mig i det dyraste. Well, ni får se bild sen sedan får ni bedömma om de var värda 1799:-. Annars åker de tillbaka, för jag har fan inte råd egentligen.

På kvällen såg jag och Oskar "Män som hatar kvinnor". Jag vet, 2O år efter alla andra, men bättre sent än aldrig. Fan vad bra film! Nu vill jag gå på bio och se "Flickan som lekte med elden" direkt alltså. Lär ju vara minst lika bra. Sedan vill jag läsa böckerna. Dom lär ju vara ännu bättre.


RSS 2.0