FUCK YOU.


Haha, fan vad det märks att jag var full när jag skrev inlägget under. Inte för att jag stavade konstigt eller så, men bara på vad jag skrev. Idag har jag varit bakis också, igen. Varför envisas man med att dricka den där sista drinken? Att man aldrig lär sig att det är ett glas vatten man ska satsa på istället. Stupid, stupid, stupid.

Och du avundsjuka äckel från Örnsköldsvik som sitter och kommenterar en massa skit till mig anonymt: sluta för i helvete att ödsla din "dyrbara" tid på mig, som du uppenbarligen tycker är så patetisk. Ingen har bett dig läsa min blogg, så vadfan gör du det för? Fuck off..


CALL ME.

Secret message: kom nyss hem från krogen och nu sitter jag här som ett jävla fån. Varför går jag inte och lägger mig liksom? Nej, det har jag inte tid med. Måste nörda först. Sitter dessutom och väntar på att det 18:e avsnittet av The Hills ska laddas hem färdigt (och nu gjorde ne det, fan vad kung!) så att jag kan kika på det innnan jag nannar. Som jag egentligen borde göra nu på en gång. Fan, man är ju inte riktigt klok heller. Men sedan när blev man det? Mjo, just det.

Over & out. G'night.

STARSTRUKK.


Jävlar vad seg jag är idag, huvudvärken alltså! Det vart en del dricka igår minsann. Men det var sjukt kul, helt klart värt. Me, Jonna, Rosanna och Anna förade först hemma hos Anna i järved, och sedan blev det utgång på harrys. Jag sa till Kristofer att det mest var småbarn där dock, men då sa han; men vad är du då?.. Haha ja iofs. Fast jag är väl äldre än 19 iallafall!


A THRILLER NIGHT.

Jag hade så grymt läskiga drömmar inatt!

Först drömde jag att jag blev nerdrogad och att min själ hamnade i en slags låtsasvärld. Jag hallucinerade som fan, såg en massa sjuka saker som gjorde mig jävligt illa till mods och skitskraj. Ni vet såna saker som händer i skräckfilmer, att människor klättrar på väggarna osv. Sedan drömde jag att jag körde över en liten flicka så att polisen kom och tog mig. Alltså ärligt talat var allt så jävla verkligt så jag trodde seriöst att det hade hänt på riktigt när jag vaknade. Men vad betyder det här? Serious bad luck going on, eller?

Nej, jag vägrar tro det för just nu känns allt så jävla bra. Och ikväll blir det out-of-control-fest med bästa brudarna. Ser ut att bli en galen kväll, and I can't wait!


I WILL COPYCAT HER.


Jag är nerkärad i Kristin, alltså. Hon verkar vara en sjukt skön tjej, based on what's been seen on The Hills. Plus att hon har grym stil. Ännu en celeb jag kan härma. Säg whaaaat. Ja, hon är så jävla snygg! Jag gillar ju simple&basic, ingen Lady GaGa-style här inte. Tyvärr vill jag numera bli blondare, haha.. inget att skratta åt dock.

And btw, Sandra! Du kan vara lugn: hon har löshår! ;]


Kul humor ni har, verkligen!

Vart så jävla lack igårkväll när jag skulle kolla The Hills på MTV's hemsida. Jag har alltid kollat avsnitten på den sidan, och det har aldrig varit några som helst problem. Ja, tills igårkväll då. Då envisades det med att stå att videon inte var tillåten i min region, eller nåt sånt skit. Ba va? VAFAN! Fungerar det inte ikväll kommer jag go bananaz, jag klarar mig inte utan min dagliga The Hills-dos fan..

..plus att jag vart lack imorse också när Sverige ÅKTE UR OS! Hur fan lyckas dom? Dom är ju fan skitbra, och så spelar dom så där lame? Inte okej. Jaja, Kanada kommer väl ändå vinna.


From one thing to another.


[mm jag vet att jag plutar med läpparna bigtime, så ni behöver inte påpeka det]


Jonna är i Åre idag och provjobbar, och fy vad jag önskar att jag kunde varit där med henne. Jag hoppas verkligen att hon får jobbet för hon älskar Åre lika mycket som jag. Dock hade det varit som allra roligast för oss båda om båda två fått jobb där. Our dream - wish her luck!♥


You're doing it all wrong, honey.


Väldigt dålig update idag men det har faktiskt inte hänt något intressant värt att skriva om heller. Jag har jobbat eftermiddagen och sedan spenderat resten av kvällen framför datorn skrivandes på mitt Personliga Brev. Som aldrig verkar bli färdigt. Men som mamma sa, "det spelar ingen roll hur länge du sitter med det där, du kommer aldrig bli hundra procent nöjd utan kommer hela tiden hitta småsaker att ändra på". True. Som det ser ut nu ser det ju ändå bra ut, och jag antar att det får duga. Jag är bara så sjukt noga med det här för nu jävlar ska jag ha ett jobb i Åre. Och tittar jag igenom gamla ansökningar vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag förstår inte ens hur jag lyckats få ett jobb med den där rappakaljan. 


Nightie.


Nu ska jag nanna. Men först ska jag se det 11:e avsnittet av den 5:e säsongen av The Hills. Har fortfarande inte gjort det, tragiskt ju!

Men föresten, vad glad jag blir av att höra att ni tycker om min nya [senaste] hårfärg också.
Jag trivs mycket bättre i mellanblont än i brunt hår, men samtidigt gillar jag att det inte är platinablont. Kan ni ens förstå att jag haft såhär ljust hår en gång?! Haha inte jag. Ska iallafall inte röra mitt hår något mer nu utan jag tänker låta solen sköta blekningsjobbet framöver när så blir möjligt. Tills dess använder jag silvershampoo och en skumtoning från Goldwell för att hålla den fina nyansen vid liv!♥


For charity.


På kyssjohanna.se har dom sjukt fina välgörenhetsarmband från ett märke som heter Humanity, där 25% av priset går till mänskliga rättigheter. Väldigt bra tycker jag, och dom är ju dessutom grymt snygga. 299:- kostar dom enkla och 399:- de dubbla, åh me want


Donkeyboy.

Ställde klockan på 06:00 imorse för att se Sverige-Finland. Kändes spännande, men det var inte så spännande trots allt. Sverige krossade ju Finland med 3-0, och finnarna hade inte en chans, muhaha.

Jag hade tänkt lägga upp en videoblogg som jag gjorde natten mot söndag också, men jag tror att jag ångrar mig ändå. Varför blir man alltid så mobbad på film? Haha I dunno, men man blir det iallafall. Man både låter konstig, och ser konstig ut. Ovärt! Videobloggar är mobbade.

Jag älskar dock Donkeyboy!!! Norska band är ju grymma♥ [Alphabeat 2]


sometimes
stereolife
ambitions
promisekept


Pose.se


Hade tråkigt på toan inatt, mhaha.

Utvilad och på relativt gott humör idag trots allt, skönt. Dock otroligt förkyld, nu har den jäveln verkligen blossat ut på riktigt vill jag lova, oskönt. Jag som skulle träna med Maria idag! Ser dessvärre inte ut att bli så nu, får nog fortsätta mitt CV- och personliga brev skrivande istället så jag får den skiten avklarad. Det blåser ju så jävulskt ute liksom, vill ändå inte sätta min fot utanför dörren. Imorse när jag klev upp hade vi 14 grader inomhus. 14?! Låter som ett skämt men det är det inte. Och på golvet uppe är det typ 5 grader. Förstår inte att vi inte frusit ihjäl vid det här laget.. men lite kyla har tydligen inte dött utav. Vad är det för veklingar som åker utomlands såhär års, va? O.o

It isn't always what it seems to be.

Kvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Och vet ni vad jag tycker om det? I don't give a fuck. Det sägs att jag "killar kommer och går, men vänner dom består". Jag börjar fan tvivla på det talesättet, helt seriöst. Men fuck it. Jag är bara glad över att jag åkte hem till Maria ikväll, även fast det inte blev någon fest som det var tänkt. Vi lade energin på att snacka en massa, och åkte sedan och käkade på Max. Och jag är nöjd, för jag fick en supertrevlig lördag trots att den började käpprätt åt helvete och trots att jag trodde att den skulle sluta i alone i soffan. Så det är fan inte dåligt det inte. 

PS.
[mina vänner betyder allt för mig, and you guys know who are♥ de som däremot skulle föreställa mina vänner, men som "let down on me" och inte behandlar mig med den respekt jag visar dem kan dra långt åt h*lvete - rent ut sagt. talk to the hand cuz my ears won't listen, haha!]
DS.


Irritert.


Sådärja. Nu har den blossat ut. Vaknade upp med en äcklig förkylning imorse, vilket inte var särskilt oväntat men fan inte nå roligt. Dock tänker jag ge fan i den och sticka ut och röja ikväll ändå. Sådeså. 

Anyways, kom nyss hem från staden där jag tog en fika med Jonna! Eller fika och fika, jag fikade inte ett skit eftersom jag är så illa tvungen att hålla mega-hårt i de små ören jag har kvar efter Åre-resan om jag inte vill stå där totalt broke imorgon. Men vi satt och pratade en massa iallafall, och jag fick lätta mitt hjärta om det jävulskt stora irritationsobjektet från igår. Hade kunnat strypa någon igår alltså, helt seriöst. Så irriterad och förbannad var jag. LACK. Och besviken. Känns väl aningen bättre idag men jag är fortfarande inte helt övertygad om att det kommer ske några som helst förrändringar. Plus att allt kändes så lågstadie, i och med att det inte gick att disskutera som folk. Nåja, fick min klocka idag iallafall. Hittade en på Ur&Penn för 250 spänn. Not bad!

Hörs tonight, bitches!


Horseboy.


MUSIKTIPS: Hästpojken. Älskar deras namn ^

Alltså deras nya platta "Från där jag ropar" är grrrym. Det var länge sedan jag lyssnade på riktigt bra svensk musik (senast var Veronica Maggios sista cd I think) men Hästpojkens nya är underbar. Från 2009. Jävligt bra. Spotify it 

Gynning-inspiration.


[bild: gynning.net]

Jag fet-älskade Carolinas outfit hon hade på Förkväll häromdagen! Bilden gör tyvärr inte kläderna riktigt rättvisa tycker jag, för topen var inte beige utan en helt underbar gammelrosa/ljusrosa färg som passade så sjukt bra ihop med de ljust slitna jeansen hon bar. Hon hade matchat med en stor klocka i guld, svarta lackpumps och guldsmycken. MUMS, sa ja! Ska kopiera henne när jag har chansen. Dvs när jag har kläderna. Klock-köp imorgon!


BTW!
På tal om Gynning,
vem är hennes BF?


One step closer to the edge.


Har sysselsatt mig hela eftermiddagen och kvällen med att skriva CV'n. Gosh så tråkigt. Det är verkligen lamt. Men vad göra, vill man ha jobb i Åre så måste man ju. Dessutom har jag letat information om boende och Campus Åre samt dragit ut en ansökningsblankett till utbildningen jag ska söka där. Dock måste man skriva vad man har för mål med utbildningen samt skicka med ett personligt brev, så har blivit ännu mer skrivande även där. Men nu har jag fått ner det mesta på papper så nu är det enda som återstår att ringa några samtal och lämna kuvertet på postlådan. Bjällerklaaang (som pappa Rudolf skulle ha sagt)!

One step to a dream coming true..


OS/Vancouver.


Innan OS drog igång brydde jag mig inte särskilt mycket om att det skulle dra igång heller, men nu när det har gjort det tycker jag att det är sjukt roligt. Jag visste inte ens hälften om alla grenar innan det började som jag vet nu när det har gjort det, och det var säkerligen därför jag var så ointresserad också, men nu när jag däremot vet vad det handlar om är det jävligt kul att följa. Särskilt skidåkningen! Som jag skrev tidigare, skidåkare är grymt snygga, hehe. Men det också en jävligt spännande sport. "Dock är det bäst att zappa imellan de olika tävlingarna, att stirra för länge på samma kan bli lite trist i längden" kommenterar den nyblivna OS-nörden. Jag alltså ;) Ett annat plus med OS är att det alltid finns något att titta på på tv'n.

Så alla kanaler som inte visar OS kan ju ta sig i brasan!!!!!!


Blablabla.

Usch, jag känner mig som en grön mögel-svamp. Är så j ä v l a trött hela tiden.. wazzup egentligen? Orkar dessutom inte, men inte för att jag vill heller, göra någonting överhuvudtaget. Hade det inte varit för att jag behövt jobba och plugga om dagarna hade jag inte ens lämnat det här huset den här veckan. Känner NOLL motivation till allt. Undra vad det beror på? För inte fan är det likt mig att vara såhär omotiverad till livet. Jag brukar vilja hitta på saker hela tiden, jag brukar sprattla runt som en fisk på land (haha, vilken jävla jämförning).. men tydligen inte just nu nä.

Jajja, är väl depp eller nåt.
Men det löser sig.
Den som lever får se antar jag, 
men jag förväntar mig knappast någonting.


More Åre.

Guuud vad seg jag är på att lägga ut bilder ifrån Åre då. Segideg, liksom. Har inte berättat särskilt ingående om resan heller, men vet ni vad? Det kommer jag inte göra heller. Orkar liksom inte beskriva i detalj dag för dag vad vi gjorde, för det första är det drygt och för det andra är det väl våran business liksom ^^ Och ni vet ju redan att vi hade så grymt, jävla kul och att jag längtar tillbaka varje minut. Så det behöver jag inte dra igen heller. Men bilder kan ni få se, såhär kommer några:







Cookie-monster.


Fan, jag känner mig hängig idag. Är skittrött, mår illa och har huvudvärk. Plus att det känns som att jag håller på att bli förkyld, liksom va? Allt på en gång eller? Intresseklubben antecknar I know, men hatar att bli sjuk. Hatar att vara sjuk. Äckelpäckel. Jaja, från ett bakverk till ett annat;  nu ska jag baka äppelpaj!


Semlor.


Idag är det fettisdagen,


..eller fettotisdagen som jag brukar kalla det, "haha vad rolig jag är". Nog för att jag redan har ätit 3 semlor i år, men det finns självklart plats för en till så ska trycka i mig en ikväll. Semlor är kanske det godaste bakverket som finns Dom på bilden åt vi på ett supermysigt kafé i ÅRE. Där är alla kaféer mysiga, måste jag självklart tillägga.

It may have made my day.

I'm in big chock right now. Fast jävligt, jävligt glad förståss! *pirr*

This is hot.


Något som jag tycker är grymt snyggt är att ha uppsatt hår. Det är det nya utsläppt hår ;) Snyggast är en slarvig håruppsättning, till exempel att sätta upp håret i en slarvig knut. Likaväl till fest som till vardag, passar närsomhelst. Det är så Jonna & Josie-style, hihi. Inspireras av Lauren Conrad, hon har haft många snygga håruppsättningar. Dock behöver man inte avancera, räcker att tupera håret ordentligt och sedan dra upp det i en Britney-toffs, typ. HOT!


The sun's getting cold, it's snowin.

Saknar redan Åre, men idag är det strålande sol ute och det gör att det inte känns lika jävligt att vara hemma. Jag tog sovmorgon och gick upp vid halv 1O imorse, gick en promenad med Daisy ute på isen och satt sedan ute 1 timme och solade. Aaah, helt jävla fantastiskt. Nu sitter jag och kollar OS. Har upptäckt att killar som åker skidor är jävulskt snygga, har sett hur många snyggingar som helst, haha! Det gillar vi.



En liten videoblogg också ^^

Back@home.

Nu är jag tråkigt nog hemma i Övik igen. Även om det känns skönt att vara hemma så suger det, självklart. Jag trivs så jävla bra i Åre och vi har haft så jävla kul den här helgen - så kul som vi har haft kan man inte ha här hemma. Därför känns det riktigt surt att vara tillbaka här. Vad har jag här att göra när jag mår så mycket bättre där uppe? Ja, det tåls ju verkligen att tänkas över ordentligt. Dock vet jag redan vad jag vill, och det är att flytta dit. Jag älskar verkligen Åre, det är lätt bästa stället i hela världen så ja, vad mer krävs det? Tänk att bo bland fjälltoppar, skidbackar och mysiga stugor. A living dream♥ Japp, Åre kommer se mer av mig, det är ett som är säkert.


Jaja, ska berätta mer om Åre-resan imorgon. Lägga upp bilder och förmodligen även en video över helgen som Jonna ska knåpa ihop! ;] 


Slitna i bussen påväg upp to the best place in the world


Åre by night.


Vi flörtade lite med bartendern, haha

Apple-tini, kanske godaste drinken

Jonna och Per

Inne på bygget

Festen fortsatte givetvis igår också och då fick vi även sällskap av Jonnas vän Per. Visst är han snygg? Mhm ;) Precis som i torsdag började vi p å vårat rum, gick vidare till Dahlboms och sist Bygget där Play och Rix FM-gänget körde. Milow hade tyvärr ställt in, jävligt typiskt. Men det var grymt kul ändå, förutom att jag fick så helvetiskt ont i fötterna mot slutet av kvällen. Jag kunde inte ens gå. Jävla high heels, ikväll blir det UGGs:en. Det är ju okej att gå på krogen i UGGs här i Åre så♥


Åre day two.


Har inte tid att blogga så mycket här i Åre, men det förstår ni säkert. Har väl annat för mig än att sitta inne och häcka vid datorn när solen skiner ute i fjällvärlden ;) Helt underbart. Idag är vi dock rätt bakis efter gårdagens bravader som startade på vårt hotellrum, fortsatte på Dahlboms, någon förfest någonstans och sedan avslutades på Bygget. Underbart att vara tillbaka, vill jag lova. För att rensa hjärnan tog vi en burgare på Max och sedan en långpromenad i solen. Kanske bloggar mer ikväll, nu ska vi vila lite inför afterskin och sedan basta!


Update from Kramfors.

Tog bussen till Jonna tidigare ikväll så befinner mig i Kramfors just nu, och härifrån går bussen vidare mot Åre klockan åtta imorgonbitti. Ja för IMORGON ÅKER VI TILL ÅRE! Iiiih, jag är så sjukt förväntansfull just nu. IMORGON ÅKER VI, fattaaaa. Jaja, nu ska jag sova så det blir imorgon snart (för då åker vi till Åre, hihi)


Princess Volumaster.


Är ju ett big volumaster-fan vilket ingen kunnat undgå att missa, och nu har jag införskaffat BABY NUMMER 2. En minivariant i reseförpackning! Naaw, so cute ;) och perfekt inför Åre-resan which starts tomorrow!


New Hoooooodie from Modekungen.


fjoll


Efter 3 långa veckor av evig väntan har ÄNTLIGEN tröjan+ringen jag beställde ifrån Modekungen nått Örnsköldsvik. Jag säger bara ÄNTLIGEN, har väntat som en jävla idiot. Men tror jag har väntat på något gott iallafall, den sitter som en smäck! Jag älskar verkligen hoodies, och att det är tryck både fram&bak. So Josie-style, tss ;)


Bring it on, pussies.

Nej, jag saknar inte det bruna håret. Eller okej, pyttelite då. Men det är bara för att jag är dum i huvudet. Dock skulle jag aldrig få för mig att färga brunt igen nu när jag är på så god väg att bli blond igen, naaaha.

Föresten, bff Jonna skaffat blogg igen, finallyRead It Or Die!

 


Hotell Åre Torg!


 

På torsdag smäller det, då åker vi till Åre boys and girls. (OH MY GOD!!) Vi har bokat en weekend på Hotell Åre Torg. Se bilder, lookin good! Mitt i byn, alltså. Guldläge. Håller ärligt talat på att länga ihjäl mig lite nu. Det liksom kryper i kroppen, för jag vet att vi har så otroligt mycket roligt att se framemot. Åre är så jävla fint, så jävla mysigt och så jävla bäst. It's the place to be! Där ska jag ha stuga när jag "blir stor", bara så ni vet ^^


Naked & Exposed.


Det är söndag idag och enda dagen under veckorna som jag är helt och hållet osminkad. Förutom när jag är sjuk då, men det händer inte så ofta tack och lov. Det är så jävla skönt att gå utan smink och "lufta huden", men ska man visa sig ute vill man ju helst sminka sig lite. Egentligen mega-orka.. varför ska man inte kunna utan smink liksom? Det gjorde jag alltid förrut. Men det är bara att inse, man är snyggare with that shit. På bilden är jag dock heeeelt osminkad, cute huh? ^^


Turn your head.

Man har ju knappast undgått att missa vilken den nya "innefrisyren" för både tjejer och killar är iallafall. Snaggat. Och vad tycker jag om det? Emo. Nämen allvarligt talat jag skojar, det kan faktiskt(!) vara liiite coolt på vissa men knappast på alla som gjort det. Inte på **, ser ut som en emo-rand på henne, haha. Och själv skulle jag ALDRIG snagga ett strå på mitt huvud. Så tillräckligt coolt är det inte. What do you think?


Event planner.

Efter jobbet igår åkte jag bara hem. Var trött och less och hade ändå ingen biljett till själva festivalen. Fast det kändes lite vemodigt att lämna arenan när hela melodifestival-jippot var påväg att dra igång igen, måste jag säga. Och på riktigt den här gången. Det är verkligen sjukt kul att vara en del av sånt, och särskilt när man hänger bakom kulisserna och jobbar. Visserligen bara med städ den här gången, men man känner sig otroligt viktig när man har ett passerkort runt halsen som gör att man får komma förbi alla vakter och vistas i princip var som helst! Det är det inte alla som får direkt, hehe. Fick till och med smyga omkring utanför kändisarnas loger, wohoo ;)

Jag har kommit på att jag lätt skulle kunna tänka mig att arbeta med events. Vad kallas det.. event planner, typ? Ja, det vill jag bli. Är säkert otroligt stressigt, allt ska ju stämma till punkt och pricka, men fyfan så roligt när allt går enligt planerna. Ja det verkar grymt kul helt enkelt, får finslipa det här!


I'm-in-love

Jag kunde inte hålla fingrarna borta ifrån exakt alla skor på have2have, så jag köpte ett par. Men de var på rea, så det var lite okej! Faktiskt. Dock tror jag inte att kommer att kunna gå i dem..? Nåja, de är ju grymma iallafall, haha. 2OO kr, typ.

Melodifestival-hypen is in town, again


Jag kan inte direkt påstå att jag är pigg idag. Har nämligen varit och jobbat hela morgonen på arenan. Eller Fjällräven Center som det numera heter. För den som har missat det hålls ju den första delfinalen av Melodifestivalen här i Övik ikväll, så jag och 8 andra har slitit från sex imorse till 1O-nångång för att göra arenan fin efter gårdagens genrep. Nästa pass börjar halv fyra och jag hoppas inte att det är lika skitigt som det var imorse, även om det absolut inte var i värsta laget. Ingen spya, inget bajs på väggarna. Dock så mycket popcorn på golven att man undrar om folk som köper popcorn överhuvudtaget äter något av det, och inte bara kastar omkring det som konfetti. Dom kanske rycktes med i schlager-hypen, vad vet jag.

Jag är iallafall inget Melodifestival-fan så jag kommer nog dissa det ikväll ändå, trots att det är härifrån stan. Jag har ju fått höra lite av ett genreps genrep, städat artisternas hår-makeup-och omklädningsrum, varit bakom scen och städat SVT's pressrum, så jag har ju varit långt bakom kulisserna. Det räcker för mig. Plus att det är hockey halv sju, och det är ändå så jävla mycket roligare. Jag hade dock tyckt att det varit kul att träffa Dolph Lundgren och Christine Meltzer, haha. 


My prrrrecious.


Jonna sa att hon hade shoppat skor idag, så vad är det första jag gör? Jo givetvis klickar in mig på have2have. Där dom har så jävla mycket snygga skor. Som jag inte har råd med. Men drömma kan man alltid - CRAVINGS.


Perfect symmetry.

[Bild: Gynnings blogg]

Okej, kort hår kan faktiskt vara jävligt snyggt också. Jag ska sluta gnälla så jävulskt på mitt, promise. Och till er som velat att jag ska lägga upp en bild på mitt korta hår; det gör jag inte i första taget. Men kolla Gynnings frisyr, precis den längden på håret har jag också.


What a bitch.

Imorse när jag skulle till skolan var jag som vanligt ute alldeles försent och fick köra som en jävla galning för att hinna fram i någorlunda tid. Jag började kl.1O, var framme tio minuter över och självklart var det fullt på parkeringen. Jag kände hur irritationen växte direkt. Det drygaste som finns är när man är sen och inte hittar någonstans att parkera biljäveln. Så först tänkte jag "fuck this, jag åker hem igen", men sedan tänkte jag istället "nej, jag måste verkligen gå på datan idag och nu är jag ju ändå här". Så jag parkerade bakom några bilar som ställt sig utefter skolbyggnaden. Där måste man ju fan få stå tyckte jag, eftersom det redan stod 5 andra bilar där. 11.3O slutade jag och gick glad i hågen ut från skolan och bort från turk-matslukten, ut till bilen. Men vad möts jag av där? Jo, en gul jävla parkeringsböter! 4OO spänn åt helvete bara för att jag var stressad och ville komma i någorlunda tid till lektionen. Ni anar inte hur förbannad jag blev. Plus att hade jag kommit ut 2 minuter tidigare hade inte vakten hunnit sätta nån jävla böter på mig, eftersom dom måste vänta en kvart. Fruktansvärt frustrerande. Dessutom kanske jag håller på att få magsjuka, hurray!


Bokat √


Ni inser att det här kommer bli en galen repris ifrån förra året, va? ÅH JAG DÖR AV LÄNGTAN.
Vill åka nuuuuuuuuu


2OO km/h in the wrong lane.



En av mina absoluta favoritplattor genom åren är t.A.T.u:s 200 km/h in the wrong lane. Den kom 2002 och jag har hunnit lyssnat sönder den ett flertal gånger under de 8 år som gått, men ändå tycker jag lika mycket om den nästa gång jag lyssnar på den. Dessutom får jag såna jävulska flashbacks när jag hör den. Jag tänker tillbaka på tiden på Geneskolan där jag gick högstadiet, alltså 7-9:an. Känns som tusen overkliga år sedan, men så jävla länge sedan är det ju ändå inte. t.A.T.u. borde släppa ett nytt album snart, ffs.


[how soon is now] [all the things she said] [clowns] [show me love] [not gonna get us]


Nothing in particular.

 


Ville visa er min nya hårfärg eftersom jag fortfarande inte har gjort det, men jag fastnar ju fan inte på bild. Och vill ni veta anledningen till det? Jo jag började lipa för att CSN är så jävla äckliga att ha att göra med. Jag önskar att jag inte kommer behöva plugga något mer i hela mitt liv, så att jag slipper behöva ringa dem och tjafsa ever again. Iofs är väl allt inte bara deras fel men CSN är ju så sjukt, jävla petnoga med allting så det är ju tragiskt. Rätt åt dom att folk har skulder hos dem för flera miljarder.

Plus att jag inte är nöjd med färgen på mitt löshår. Det ser ut som råttfärgat, livlöst och matt f*tthår. Ja, nu är jag riktigt irriterad och det är därför jag skriver såhär men det är ju fan sant. Jag är blondare visst, men jag tänker fan inte se ut som en råtta i skallen. FCUK HELLER. Det här ska fixas right away.


RSS 2.0