the end of an era, or july...

HAHAH jag bju, fyfaaan vad jag är FUL ! ^^


Så satte vi punkt för juli månad år 2011 också, och det har vi gjort på ett mycket, mycket bra sätt! Fredagen var tänkt att ägna åt lite mysdrickande i det fina vädret tillsammans med Jonna och Frida på Olearys uteservering, men givetvis slutade det i dyngfylla istället, hahaha! Blev shotrace på Harrys och efter det gick det helt åt helvete, mohah. Närå, men kalas blev vi och hade jävligt roligt. Drog på efterferre till klockan halv fem på morgonen där jag höll på att elda upp mitt eget hår, kalabalik. Skrapade upp hela benet när jag tryckte mig in i ett buskage för att kissa också... haha åh. Men kuuul var det. Sjukt pinsam grej som hände på morgonen dagen efter dock, men det tänker jag I N T E berätta om här *huua* ;p

På lördagen sedan satte jag mig på bussen ner till Ullånger för lite preparty, sedan vidare mot Ulvön med ett gäng fina pojkar och flickor. Var riktigt kul på ön igår, mycket båtar dvs folk och på Hotellets dansgolv var det galet med ös. Ni som var där vet väl själva. Nattbåten hem var dock en pärs, 2 fucking timmar tog det bara för att den åkte in i jävla Docksta, och innan vi var hemma igen var klockan halv 4 på morgonen... bittert. Folk som spydde och levde rövare... fräscht. Hajar inte grejen med att supa ner sig så jävulskt. Men dem hade väldigt goda toast iallafall!!! Bilder kommer läjter för jag tog inga fina med min kamera men vet att Linnéa har några :}

time of my life


Upptäckte idag på Spotify att 3 Doors Down släppt en ny platta. Inte för att jag är något jättefan (Kryptonite är dock grym), men jag lyssnade igenom den och fastnade för ett par låtar. Bland annat no.1 på skivan, called "Time of My Life". Tyckte verkligen om den!!!

black and white

jag och jonna, haha? ;)


Dagen har självklart spenderats i solen, var annars? Först drog jag och Jonna till Nyänget och badade, sedan blev det en kort runda på stan innan hon började jobba, och till sist åkte jag hem och fortsätta grilla mig själv ett par timmar innan jag slängde ihop en underbar middag till mig och familjen. Blev grillad, tandoorikryddad lax med melonsallad, myntasås, mango chutney och ris. Jag är en jävel i köket, I tell ya!

Och just det, sökte precis jobb som flygvärdinna! HOPPAS jag får det!!!

the good stuff


Ikväll har jag varit hos min mormor och firat henne på 74-års dagen. Hon bjöd på vääärldens godaste smörgåstårta, jag åt typ halvt ihjäl mig! Screw the new "diet", kände jag då. Livet är inte roligt om man inte får unna sig då och då. För allt det riktigt goda i livet är ju tyvärr också det onyttiga; alkohol, cigg, pizza.. haha ;)

 


who are you?


Wöhöö, kul att min statistik här på bloggen gått upp igen! Kände mig lite övergiven faktiskt. Dock kan jag inte låta bli att bli lite nyfiken över vilka ni är som läser? Blir nämligen alltid lika förvånad/glad när folk säger att de läser min blogg.. fattar förmodligen inte varför, haha. Så, kan ni inte skriva vilka ni är?! Don't be shy ;*

NU ska jag ut i solen och fortsätta med mit projekt nere vid beachen.

those dreaming days


Ännu en stekig sommardag,
check!

Fan vad underbart det är att vara ledig på sommaren. Jag är arbetslös visst, men på sommaren går det inte riktigt att klaga ändå. Jag och Daisy har spenderat nästan hela dagen vid poolen uppe hos mina kusiner, och nu ska jag kvista ner (snott uttryck som jag garvar varenda gång jag hör ;p) till stranden och hjälpa till att kratta stranden. Funderar på ett beachparty snart och då kan det ju inte se ut hur som helst, hOhO!

mrs. efron


Lite nytt och fräscht på bloggen. Är inte speciellt nöjd, går inte att göra så avancerade grejer utan PS, men bättre än innan iallafall. Btw, inte förrän NU har jag upptäckt hur jävulskt het Zac Efron är?! Jag gillar ju killar som ser lite "pojkiga" ut, haha♥ (inga badboys för mig inte..)

a new life

Insåg igår, när jag låg bakis och seg i soffan, hur mycket alkohol och skit det blivit den sista tiden. Kändes inget vidare, så idag har jag återupptagit min lite nyttigare livstil. Började dagen med att ta med Daisy ut på en prommis på 1,3O minuter på förmiddagen, sedan gjorde jag en omelett med kalkon, färska champinjoner och egenodlad sallad, samt en jordgubbsdrink till lunch. Snacka om gott, jag har verkligen saknat den typen av mat - so fresh!


Jordgubbsdrinken gjorde jag btw på 1,5 dl frysta jordgubbar, färsk mynta, 1 tsk vaniljsocker, 1 msk honung och färskpressad limejuice, och sedan fyllde jag upp glaset med lite apelsinjuice. Godast på länge, TRY IT!

rip♥

´


fruktansvärt det som hänt i Norge, det går verkligen inte att finna ord. Det är bara ofattbart, chockerande och tragiskt. Mår riktigt dåligt när jag tänker på det och jag kan inte ens föreställa mig sorgen vårat fina grannland befinner sig i. Ju fler inslag jag ser på nyheterna, desto mer rädd blir jag för vart vår värld är påväg...

you put the ill in grill

 

Nu kryper jag upp till mina kusiner för lite grillat, mums! ;) hoppas ni får en trevlig kväll!


damn yoooouuu me


Spåra lagomt igår då. Tanken var först att dra ut till Ulvön, men i sista sekund så ändrade vi oss och festade loss i stan istället. Jag och Jonna satt och lyssnade på rock, spelade drinkspel och blev askalas på min mormors balkong och sedan tog vi en taxi till Olearys där vi trodde att det skulle vara maaajor med folk - men icke. Skitlame, så vi gick ner på Harrys istället där det var betydligt bättre. Självklart då vi betalat 150 spänn för en förköpsbiljett på Olles, haha. Älskar att jag alltid har sådan tur. Idag är det gassande sol och värme så om ett par timmar ska jag traska upp till mina kusiner för lite grillfest! Wöhöö.

it's a beautiful day

frida, neger-carro, jag (med dålig hållning)


Onsdag den 20 juli 2011 var helt jävla underbar. Först och främst spenderade jag hela dagen tillsammans med ett gäng älskvärda människor hos mina kusiner, där vi solade och badade i deras pool, åt gott och bara mådde. Snacka om livsnjutning på hög nivå. Kvällen spenderades sedan på Carro's balkong med vin, snacks och skön musik tillsammans med henne och Frida, sedan utgång på det som för mig (som inte hade förköp) resulterade i 1½ timmes köande. Eh.. värsta jag gjort på länge. Jag gör aldrig om det, höll seriöst på att pissa ner mig. Dock, envis som en liten unge som jag är, vägrade jag gå därifrån utan jag stod bittert kvar medan folk med förköpsbiljetter fick komma in före. Haha, fyfan! Det är JAG som ska få komma in före ;p

bitch tip #180

 

Det är sällan jag blir upprörd över killar eller vänner som betéer sig dåligt, särskilt inte över killar. Klart att jag blir sårad som vem som helst, men det rinner liksom av mig inom någon timme. Jag ältar väldigt sällan saker, och jag krusar ALDRIG människor. För mig gäller det att ge och ta, alltid. Det ska vara på lika villkor i alla relationer tycker jag.

 

Det händer att folk frågar mig hur fan jag gör för att inte ta åt mig, men det gör jag ju. Skillnaden är bara att jag väljer att glömma och gå vidare. För vad ger det egentligen att må dåligt över saker som inte går att göra ogjorda? Killar som betéer sig som svin är idioter och inte värda mer energi än de redan fått, och vänner som jag känner mig sviken utav väljer jag alltid att ta disskution med. Kan de inte erkänna att de gjort fel, fine, men då har jag iallafall gett dem en chans att ändra sig.

 

Säger inte att jag är perfekt nu (jag har gjort bort mig många gånger också) men jag har lärt mig av mina misstag och försöker ständigt att bättra mig. Tycker citatet på bilden ovan är klockrent.


just because your'e breathing..


Idag har finaste Frida varit här hos mig på Nötis. Vi har stekt på stranden, surrat, fikat och mått allmänt bra. Hände så mycket sjuka saker i helgen så vi hade en hel del berättelser att dela med oss av, haha. Människor i den här staden är crrrazy alltså!

can't keep my hands out the cookie jar


Nu när jag flyttat hem har jag äntligen kunnat börja baka igen. Har verkligen saknat att baka och laga riktig mat. Älskar ju att stå i köket och dona så ikväll gick jag ut och plockade rabarber och jordgubbar och slängde sedan ihop en rabarber- och jordgubbskaka. Skojar inte när jag säger att den blev sjukt god. Dock överlåter jag ätandet åt min familj, vill ju inte förstöra beach 2011-kroppen helt! ;p


what the f*ck?!


Fan, det enda jag gjort sedan jag kom hem till Övik igen är att festa. Har liksom inget annat att blogga om än supande och utgångar, haha. Men vafäään, det är sommar och alla är lediga. Jag är inte den som tänker sitta hemma då iallafall. I veckan var jag ut onsdag, fredag och lördag och det var lätt roligast igår. Vi var ett stort gäng hemma hos Lotta som sedan drog ut på krogen, dom flesta gick på Olearys men blev Harrys för mig, Jonna och Emelie. Loca, loca...

mama im home


jag & bff, bilden blev suddig, bohooo


Roadtripen till Stockholm var hur nice som helst
- faktiskt jävligt kul att bila sådär. Bortsett från kaoset som uppstod när vi skulle köra inne i city flöt resan på bra liksom. Bra musik, bra sällskap och massa Jamjam! Nu har jag hämtat hem alla mina saker så är officiellt Öviksbo igen. Mixed feelings, men jag vet ju att det bara är temporärt så det känns faktiskt helt okej. Älskar att vara hemma med min familj och mina vänner. Lever på det.

Har haft en fantastisk tid i huvudstaden iallafall och tar med mig oförglömliga minnen därifrån. Har hänt så otroligt mycket, både positivt och negativt (fast mest ups), och har vuxit så grymt som människa. Känner mig mycket mer självsäker och just nu känns det som att jag kan göra exakt vad jag vill. Finns inget som stoppar mig! ;)


lookielookie


Såhär klädde jag mig inför den härliga lördagskvällen. Långkjol är fett nice jao ! Och just det, imorgon tar jag och Jonna farsans bil och bilar till Stockholm, wöhööö. RRROOOOAAAADTRIIIIP!!! Nu ska jag äta rabarbersoppa♥

schnyggningar


Igår fick jag äntligen träffa min fina Emelie igen!
Vi satt ute i den härliga sommarvärmen och drack vin tills solen började falla, och sedan gick vi på Olearys och hade det fortsatt trevligt. Träffade så otroligt många bekanta ansikten och det kan jag säga är något jag saknat med utgångarna i Stockholm. Träffa nytt folk i all ära, men det är något särskilt med att gå ut på hemmaplan där man vet vilka alla är. Nästan alla, iallafall.

good night pumpkin tits

Kvällen spenderar jag mot min vilja hemma i soffan, jag kan inte trotsa förkylningen längre! Känns dock lite bättre då 3:an visar en av mina alltime favoritfilmer, "Not Another Teen Movie". Haha, den är så jävla ful. Kan typ alla lines utantill för att jag och min old bff Johanna kollat på den typ trettioelva gånger när vi var yngre. Tänk att den har 10 år på nacken nu, shiiit.

what happend?


Fyfan vad jag är sjuk. Feber och dödsförkyld. Förstår inte hur jag kunde bli det, jag blir ALDRIG sjuk?! Menmen, jag knarkar 1g alvedon och hoppas att det ska gå över. Tänker inte sitta inne och tycka synd om mig själv. Idag ska jag och Jonna ut i solen och njuta. Vädret är fääääb! Men först; frulle.

what a feeling


Dagarna ute på Ulvön var supermysiga om än lite blåsiga och molniga. Blev förkyld på kuppen och igår när jag skulle åka hem sken solen från en klarblå himmel, ärntne typiskt så säg? Men jag misströstade ej, la mig ute och stekte i trädgården ett par timmar när jag kom hem och läste världens (för tillfället) mest spännande bok "Hypnositören" innan jag drog in till stan för att möta upp Jonna-bejb för några glas vin. Sedan gick vi vidare mot Olearys där vi träffade på finaste Frida bl.a. Kvällen avrundade jag, Jonna och Patrik med en pizza på Kebaben där världens drygaste indie lyckades reta gallfeber på mig, och sedan med lite whisky hos Patrik. Mycket, mycket trevlig kväll! Tack & bock för den :)

 


out at sea

Oerhört stort tack till dig som trodde att det var jag på bilden på Natacha! :* finfin komplimang. Är fortfarande kvar i Övik iallafall. Tanken var ju att jag skulle åkt tillbaka till Stockholm igår men så blev det inte, så om nån timme ska jag, mami och papi åka ut på havet med båten. Stannar med dem i 2 dagar ute på Ulvön! Ska bli otroligt mysigt. Kanske uppar lite därifrån.

sommarfesten 2011


Kan, utan att överdriva, säga att jag haft den absolut bästa helgen på mycket, mycket länge. Har varit omgiven av underbara vänner och sällskap, festat sönder mitt liv och efterfestat i vinkällare med gitarrspel och sång. Fyfaaaan vad kul det har varit!♥ tråkigt nog föll min kamera i glömska så tog inga bilder på hela helgen, så försöker jaga några på annat håll.

RSS 2.0