The whole image.


Såhär ser hela jag ut i den nya bruna frisyren.


Tycker jag ser sliten ut på bilden men det är ju bara för att jag vet att spydde typ 5 minuter innan bilden togs. Haha nej okej jag överdrev, men jag var helvetiskt bakis igår och det vet ni också. Nu ska jag dock sluta tjata om att vara bakis, för jag får förmodligen inställa mej på att vara det på lördag ändå igen. Fast då ska jag INTE vara lika bakis, non merci.

Ingen svinis för moá.

Så har man varit och tagit den där jävla svinis-sprutan idag då. Jag är inte sprut(haha)-rädd för fem öre men jag tyckte faktiskt att det gjorde lite ont när hon stack in den i armen. Morsan sa att det beror på att dom sticker in nålen i muskeln, och jag tror på na. Hon är ju fan sjuksköterska själv så. Hoppas bara att jag slipper biverkningar, har ingen större lust att få feber och huvudvärk igen, non merci.

TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER OM MIN NYA HÅRFÄRG
Tur att ni gillar det lika mycket som jag gör, thihi :)


EDITORS♥


ÅH!
Jag upptäckte precis på Spotify att Editors har släppt en ny platta! Jag som äääälskar Editors, tycker dom är hur grymma som helst. Sångaren Tom Smith har så jävla underbar röst, jag smälter liksom när jag hör på honom. Så nu ska jag lyssna igenom "In this light and on this evening" - hoppas det albumet är lika bra som de innan. i kind of think so.

Några gamla godingar from Editors:

an end has a start (jag dör alltid lite varje gång jag hör den)
the racing rats

bones


You like?


Äntligen har illamåendet lagt sej.
Tryckte i mej en blandsallad från castello, sjukt god sallad!, och sedan kändes det bättre. Så nu bjuder jag finally på bilder på mej i mitt nya hår, hihi. Kameran dog så var tvungen att använda webcamen, därav den dåliga kvalitén. Men bättre än inget alls, right? ;)


Bad mode.

Fyfan vad jag ångrar att jag drack igår. Inte för att det var tråkigt på festen på något sätt och vis (fick ju hångla med alla - isbitsleken) utan för att jag mår så sjukt illa idag. Vet inte vad det är men senaste gångerna jag har festat har jag blivit så äckligt bakis dagen efter, förra gången spydde jag ju till och med vilket jag aldrig brukar göra. Jo jag trodde ju att det berodde på att jag drack gammal proviva men jag börjar undra nu om det inte berodde på att jag var så jävla bakis ändå. Mår fucking skit-illa idag också ju. Spyan är uppe i halsen på mig, almost. Var till och med tvungen att avbryta bloggandet för att springa på toan nyss :S

Jag ska iallafall aldrig dricka Husets Vita igen, det vinet som var mitt favoritvin SUGER. Skyller allt mitt illamående på det. Nu måste jag gå och spy.


Cheers everybody!

Missar Area 1 och missar hockeyn, vilket känns riktigt surt båda två. Särskilt hockeyn med tanke på att Foppa, Näslund och Susse är med ikväll(?) Arrrgghh, vill se matchen så jävla mycket. Det gör typ ont i hjärtat ;(


Men orka deppa ihop, nu är jag brunett och det firar vi med fest!

Winnerbäck tonight = no party.

Nyss hemkommen från myspys fika hos monica som fyller 21 år idag! Grattis igen, finaste monica! :)

Ja idag är det iallafall fredag igen då, efterlängtade fredag. Inte för att det blir någon fest för det, för det spar vi till imorgon istället. Alla ska nämligen på Lars Winnerbäck ikväll, och visst jag hade kunnat gå bara för sällskapet och själva konsert-grejens skull. Men Winnerbäck är ingen jag brukar lyssna på överhuvudtaget. Har typ hört två låtar av honom varav en jag tycker hyfsat mycket om, och det är den där jävla "timglas" som typ alla gillar. Eller har jag fel när jag säger så? Haha, ja ni ser jag har ingen som helst koll på den karln! Så det blir ingen spelning i Swedbank Arena för mig, och därför ingen fest heller. Men jag är inte den som hänger läpp!

Längtar till imorgon istället, för det kommer bli en sjukt bra dag och kväll.
Och tomorrow blir jag ju officiellt brunett(!)


Don't worry be happy.

Det jag ville få fram med det där svamlet down under var, typ, att jag tycker man ska vara mer nöjd med sej själv och sin kropp. FÖRSÖKA IALLAFALL. Jag vet väl själv att det inte är helt lätt, man hittar alltid något man stör sej på och vill ändra (boobs). Men livet känns så sjukt mycket lättare (och framförallt roligare) om man trivs med sej själv. OCH: man mindre bitter. Och med bitter menar jag att man slutar klanka ner på andra för att må bättre själv. För finns det något värre? Nej usch!


Iallafall. Fett dålig hockey-kväll jaooo. Modo spelade uruselt, under all kritik!, och förlorade mot Södertälje. Eh va? Och Timrå VANN mot HV med 0-2. Eh, ännu mer va? Helt enkelt förjävligt, för nu ligger Modo sist i tabell-fan igen. Morr..


She's right where she belong



Nu kommer jag låta cheezy men det skiter jag i, för jag är så himla glad för Nicoles skull! Hon har varit min stora "idol" sedan slutet av 2005 då hon började bli alltmer känd, och jag har följt hennes liv så gott jag har kunnat genom att slaviskt läsa alla nyheter och uppdateringar om henne. Nicolerichie.org var ju liksom min absolut favoritsida som jag var inne på lika ofta som jag är inne på facebook nuförtiden
(vilket är waaay för ofta, hehe)

När hon var som smalast var jag den första att försvara henne i alla blogginlägg som skrevs om henne och "hennes anorexia" (jag tror fortfarande att det bara var ren bullshit) Visst hon har erkänt att hon hade problem med maten, men hon har inte gått ut med att hon rakt hade anorexia. Vad jag vet? Jag tror helt enkelt att det berodde på att hon hade för mycket i huvudet under den perioden och att maten inte var något som prioriterades för henne då, så att säga. Men självklart mådde hon ju inte bra, och jag kan tänka mej att den press hon kände att vara snygg och smal var helt enorm.

Därför är det så sjukt roligt att se hur lycklig hon verkar vara idag. Hon verkar trivas hur bra som helst med sej själv och sin kropp och det lyser ju verkligen om henne på ett helt annat sätt nu jämfört med vad det gjorde då (även om jag självklart tycker att hon var grymt snygg då också, jag ville ju ha hennes kropp till varje pris liksom). Och hon har ju kanske världens finaste familj. Jag blir nästan rörd, haha.


Laaaaame.

Dagens 3 dryga:


•Hade matteprov men är rätt säker på att jag failade
•Städade så noggrant på jobbet så att naglarna totalförstördes
•Fick en dryg kommentar av en gubbe, vilket inte alls var så roligt som han tyckte

Och som om jag inte fått nog av dryg-heter den här dagen ska jag strax sätta mej ner och sy mitt förbannade löshår som grädden på moset (älskar det uttrycket, det låter så way over the top). Nej inte förbannade, men har ni någon gång sytt löshår vet ni precis vad jag talar om när jag säger att det är bland det tråkigaste och drygaste som finns. Tror jag ska ragga morsans hjälp senare. Palla göra allt själv! Just det fan, plus att jag måste träna på naturkunskaps-redovisningen till imorgon också. ÅÅÅH orka, jag har noll motivation.


Fake it until you'll make it.


Next Mission!


Morsan hittade mitt nya löshår (som jag förvarar så fint i trappen) och undrade vafan jag klippte mej för när jag ändå bara använder löshår hela tiden. Men hallå, försökte jag förklara, jag klippte mej för att jag ville klippa mej.. just då! Jag tog en risk, såsom man måste göra här i livet för att få lite roligt! Hade jag inte klippt mej hade jag aldrig insett att jag trivs bättre i långt hår, utan istället fortsatt gå och grubbla huruvida jag skulle våga klippa page eller inte. Men nu klippte jag av mej håret, och jag är glad som fan över att jag gjorde det. Page är fortfarande snyggt, och jag gillar att kunna variera kort och långt hår beroende på tillfälle. Men långt hår i mitt hjärta alltså. Löshår är en förjävla bra uppfinning, och dessutom oftast snyggare än naturligt långt hår i vilket fall.

LÖSHÅR


What just happend..

Huuuua, jag tog mod till mej! Jag kanske inte borde ha gjort det? Äh, whatever *viftar bort det hela*

Jag älskar iallafall Facebook. Fan vad mycket skvaller man får veta där som man annars kanske skulle gått miste om (nåja stan är liten så det hade nog kommit fram till slut ändå) MEN, det går iallafall snabbare på FB. En annan sak som är kul är att man kan hitta på vilket skitsnack som helst att skriva på statusen, och få folk att gå på det på samma gång. Man kan liksom sprida ut vad som helst om man vill.. hähä.


Beställt:

nytt löshår - CHECK!

Mitt gamla löshår har blivit så jävla torrt och det hjälper inte att behandla det med inpackning, så igårkväll beställde jag nytt från rapunzelofsweden i Ume. Sjukt bra sida, finns hur mycket olika varianter av löshår som helst! Rätt dyrt dock, mitt gick på ungefär 9OO spänn sammanlagt med clipsen. Men kolla färgen, brunt ;) Josie goes brownie? Ja, förmodligen. 

Busig jag är! 


My hoe.

Idag träffade jag Kääty på stan för en fika. Vi kilade in på nya (übermysiga) kafé Reuterdahls med antik touch och tog varsin räkmacka och apelsinjuice. Sedan satt vi där och mös i ett hörn, snackade skit och uppdaterade varandra om vardagen, typ. Var sjukt länge sedan jag träffade henne, så vi hade en del att snacka om. Visst snackar man nästan dagligen på msn men det är ju inte samma sak, det förstår ju vem som helst. Inte för att vi bara snackade dock, vi snarare flabbade oss igenom vissa konversationer. Jag och Käät har samma humor och en heeel del interna skämt så det blev mycket skratt, haha. Underbart!


School's out.

Sitter på skolan, har nyss haft matte och väntar nu på att datan ska börja. Det börjar ju närma sig jul och slutet på den här terminen snart så måste ligga i nu för att hinna med allt skolarbete innan dess. Fast otroligt nog ligger jag inte så långt efter i något ämne, trots att jag är lat som fan när det kommer till plugget. Bara i naturkunskapen eftersom jag var sjuk hela förra veckan och missade redovisningen. Sen jobbar läraren i så jävla snabb takt också, så har antagligen missat lite mer men vafan, är man sjuk så är man. Jag är som sagt oftast rätt omotiverad när det kommer till skolan, men nu känner jag faktiskt ork att kämpa på det sista som är kvar.

Ska iallafall belöna mej med en tid hos Monica för ny färgning plus nytt löshår, om jag fixar redovisningen på onsdag :D


Celebrate good times, come on.

Så var kalasandet över för den här gången. Rätt skönt faktiskt, eftersom jag precis som jag skrev tidigare halvt åt ihjäl mej. Mamma hade fixat pastasallad med kycklingspett, smörgåstårta, kakor, bullar och vanlig tårta. Bland annat. Så det fanns en del att välja på, och är man som jag som inte kan välja blir det självklart så att man smakar av allt ;P Och då äter man också halvt ihjäl sej. Men kolla tårtorna, visst var dom läckra? Skillat gjort som fan av pappas arbetskompis dotter. Vill också kunna göra såna där fina tårtor!



Mum and dad.



Idag är det söndag vilket betyder att den här tråkiga helgen äntligen är över. Och idag ska vi ha kalas för morsan och farsan som snart fyller 50, båda två. Kommer nog föräta mej på allt gott och sluta som tjockis, om jag inte äter ihjäl mej helt och hållet det vill säga. Ni ska se tårtorna, dom är så sjuuukt fina! Dom är så fina så man vill inte ens skära i dem egentligen. Ska fota dem sen och visa er. Morsan och farsan-style ;)


The Countess.



För att fördriva lördagskvällen såg jag nyss
The Countess, som är ett exempel på en sån kostymfilm, som jag tycker så bra om. Jag älskar filmer om historia, och särskilt om det är verklighetsbaserad historia, vilket den här rullen som handlar om den ungerska grevinnan Elizabeth Báthory var. Hon är en av världshistoriens värsta seriemördare (därför kallas hon också "blodgrevinnan") och det sägs att uppemot 650 flickor fick falla offer för hennes fåfänga och rädsla att åldras. Filmen får 3,5/5 av mej för den var inte fängslande bra, men den var helt klart sevärd! :) 

"Enligt bevarade protokoll från Elizabeths tid, så var det en ren slump att hon fick idén att blod skulle göra hennes utseende yngre. En tjänarinna råkade riva henne med en borste, då Elizabeth hade krävt att hennes hår skulle borstas. Elizabeth blev vansinnig och gav flickan ett så kraftigt slag över ansiktet att hon började blöda. Flickans blod stänkte på Elizabeths hand, och när hon torkade bort det upptäckte hon att huden hade blivit lenare och vitare där blodet hade varit. Hon bestämde sig då för att bada i blod.


Kunde en droppe göra hennes hud slät på handen, skulle ett bad föryngra hela kroppen. Elizabeth fick hjälp av tre äldre tjänare med att ordna detta, och det första offret blev den stackars kammarjungfrun som hade rivit henne med hårborsten." Källa: wikipedia.


True, final words.

Eftersom jag har haft så mycket tid att fundera den här helgen (daah) har jag tänkt och kommit fram till att jag från och med nu tänker sluta låta killar leka med mina känslor. Alltid låter man dem spela sin jävla spel, där man duger i ena stunden men inte i andra. Alla är de PRECIS likadana. De slutar höra av sej men ringer på fyllan. Och så fort de passar dem så låter man dem få sin vilja igenom också. Varför?! Varför dissar man dem inte bara då istället, när man verkligen ska göra det? Nej, istället får man falska förhoppningar och suger åt sig av all uppmärksamhet man kan få. Som om man inte kan få bättre uppmärksamhet av någon snyggare, finare och bättre kille! Jo, det är ju precis det man kan. Jag VET att jag förtjänar jävligt mycket bättre än det trams som varit och jag tänker inte fortsätta på samma nivå framöver. Nu är det slutlekt med mej, och som en vis brud once said to me: ändera är du med mej, eller så är du inte med mej. Du är inte med mej litegrann.

Och så länge inte det passar behöver jag ingen.


Min fredag was like this:



Sjukt tråkig..
kändes fan inte ens som fredag överhuvudtaget. Fyllde martini-glasen med pannacotta som jag gjort på vit choklad with raspberries and blueberries (iofs jävligt gott) istället för alcohol, som familjen satt och tröck i sej framför Idol, som tyvärr inte är så mycket att se kan jag tycka. Men det är ju liksom fredags-aktiviteten som gäller om man inte festar.

SOM JAG HADE VELAT GÖRA BIGTIME. Var så jävla festsugen igår, men inte fan fick man pga penicillinet. Helt otroligt. Så medan mina vänner var ute och söp och hade skitkul satt jag hemma ensam och tyckte jävligt synd om mej själv. Ja, honestly I did. Fast jag insåg iallafall en sak, och det är jag är så..

..Over You.


It's fixable.

Alla underkläder jag hittat på ginas hemsida fanns i stan också, happiness :D Så jag köpte givetvis allt jag tänkt beställa, förutom bh:n eftersom den gav för dålig push-up. Har man små bröst som jag (ogilla starkt) funkar endast bh:ar med mycket push up så därför fick den där röda, fina i siden stanna i affären. Iofs hade jag kunnat köpa den och sedan tryckt in massa strumpor t.ex, men hur kul är det? Haha.

Aja, får fan bli en operation snart. Det här går ju inte i längden, det förstår ni ju själva. Kan ju fan inte äga typ 2 bh:ar eftersom det inte finns några som passar mej och mina myggbett, det känns inte bra :P


Keeps gettin' better.

Olé olé olé olé! Modo vann över Luleå med 4-O och Foppa gjorde två snygga mål ;) Dessutom åkte Cam Abbott på 2+20 min för misconduct, mohahaha. Var sjukt roligt, skadeglädje är den bästa glädjen! Japp, så just nu är jag jävligt stolt modoit ska ni veta. Och just det, Timrå är sist i tabellen också *nöjd som fan* Nu ska jag se senaste Wallander, sen sova bort min halsfluss. Går på penicillin nu i 1O dagar så den är förhoppningsvis över om 2 dagar. SKÖNT!

PUSS BITCHES


Lingerie


Miranda Kerr - en av världens vackraste. Älskar hennes hårfärg, maybe baby?

Åh, jag har hittat superfina underkläder på ginas hemsida!♥
Jag är verkligen i stort behov av nya (japp nu vet ni att jag går runt i halvspruckna mormorstrosor med hjärtan på, haha) och ginas är ju så billiga också. Man får ungefär 4-5 par trosor/bh:ar/linnen till priset av ett par trosor på nelly.com. Fast frågan är ju om man ska beställa dem, eller pallra sig till stan och kolla om dem finns här också. Så vet man ju på en gång om de passar eller inte. Fast, palla vänta?


Aja, nu ska jag trycka i mej något att äta. Har inte ätit någonting på hela dagen på grund av halsen :(
Sen äre hockey, modo-luleå. NERVOSITET.

Is this going to work?

Nä, nu måste jag verkligen bli på bättre humör så nu ska jag tröstshoppa!
Över nätet alltså, för jag kan knappast visa mig på stan såhär?

Well, let's do this.

Take a bottle, shake it up.


Def Leppard - pour some sugar on me

Måste verkligen försöka bli på bättre humör nu, så på tal om att temat var "världens bästa låt" på Idol för några veckor sedan tänkte jag lägga upp en låt som mycket väl kan vara det. Iallafall en utav dem, det finns ju flera?

Enough is enough.

Den här dagen kunde absolut inte ha börjat sämre tror jag. Har fortfarande helt galet ont i halsen, inte de minsta förbättringar på 3 dagar! Jag har aldrig haft såhär ont någon gång, och jag skulle seriöst inte ens önska min värsta fiende sån här smärta i halsen. Har åtminstonde fått en tid hos vårdcentralen idag så jag lär ju få penicillin då. Hur fan jag nu ska lyckas svälja dom? Dom är ju fan enorma. 

Till råga på allt fick jag ett jättetråkigt sms imorse. På ett sätt skulle vilja berätta vad det handlar om, fast ändå inte för jag skäms så otroligt mycket. Och jag har ju ingen aning om vilka som läser. Så jag behåller det för mig själv, helt för mig själv till och med. Vill när jag tänker efter inte berätta för någon överhuvudtaget. Så glöm det bara.


Make me happy, please.



Snacka om boring day.
Jag tror jag går och gräver ner mej istället, pallar verkligen inte den här smärtan något mer. Jag pallar inte någonting överhuvudtaget, och du förvirrar mig fortfarande.


Down with the sickness!

Känns ju skittråkigt att blogga om att man är sjuk, men har man halsfluss så har man. Har så ont i halsen så jag tror inte att jag har känt värre alltså, kan baarely svälja alls. Kan inte äta något utan det enda jag (knappt) får ner är vatten, juice eller té. Iofs är jag inte så jättehungrig iallafall, men detta suger ändå så hårt. Vaknade en gång i timmen hela natten eftersom jag är tvungen att spotta hela tiden, vill ju inte svälja massa saliv i onödan. Så fem imorse klev jag upp.. jävla halsmandlar, dom är helt täckta av vita prickar. Jag vill operera bort dom där jävlarna.

Och jag som skulle spendera massor av tid med mina vänner den här veckan, det sket ju sig direkt :(


We can do this.

Ja trots att jag är sjuk så kunde inte dagen ha börjat bättre: FOPPA OCH NÄSLUND GÖR COMEBACK I MODO♥ foppa var med redan ikvällens match mot Brynäs som dom vann med 1-5, inse hur skön den segern var då och foppa was great! Gjorde assist vid typ 3 av målen. Näslund börjar om någon vecka och nu jävlar kommer modo krypa uppåt i tabellen. De ligger ju sist just nu, men med tanke på hur jämn elitserien är kommer det inte dröja länge förrän de ligger långt ifrån allsvenskan, mohahaha.


Den här vill jag ha i julklapp mamma!



Tänk att få mysa ner sig i denna nu! Kragen♥, mönstret och färgen är helt underbara.
Hela koftan är helt perrrfect! Men 1&5? Dyrt..
Åhhh, vill ändå ha♥


A bad case.

Har sovit som en kratta i natt, huvudvärk som uti helvete, feberfrossa och halsont som heter duga. Idag mår josie inte bra. Var länge sedan jag hade så ont i halsen, rösten har liksom förvandlats till en mörk mans-röst. Riktigt osexigt! :P Plus att det kliar som fan i framtänderna, wazzup with that liksom? Nej det blir ingen skola eller jobb så länge jag mår såhär. Fan, jag har i n t e tid med den här sjukdomen ;/

Paradise.

Jag mår verkligen skit så snart ska jag nanna kudde.
Men jag måste såklart se paradise hotel först, så jävla bra!
Hade premiär igår på TV6, och går kl.22, missa iiiiinte för fan :P

Me and babe.



Kanske man ska färga håret ännu lite mörkare? Eller vad tycker ni? :D Färgen åker ju ur mer och mer desto mer jag duschar, därför funderade jag på att, när jag färgar nästa gång (vilket lär bli alltför snart), lägga i en mörkare färg. Typ en 7:a. Vill ju inte bli mörkbrun för det. Tror inte det skulle passa mej, eller?


Svinis going on?!

Fyfan, jag tror att jag håller på att få svinis. Har ont i huvudet, halsen och i hela kroppen överhuvudtaget. Fryser som fan i ena stunden och svettas i den andra, vilket brukar vara tecken på feber? Jag lovar att åker på det såhär typ två dagar innan jag ska vaccinera mig, den vanliga oturen liksom!

Dessutom är det INTE passande för mig att vara sjuk just nu. Jag har så jävla mycket skolarbete att göra den här veckan, måste plugga som fan för att hinna göra 3:e matteprovet på torsdag och har även arbetet om schimpanserna som ska göras till onsdag (egentligen, men är jag sjuk så får det fanimej vara färdigt till på fredag) Plus att jag jobbar också, och jag tänker inte sjukanmäla mej, det suger ju..

Jag var tvungen att avboka min tid för tatueringen på onsdag idag också :( Känns surt men jag har inte råd just nu, så får ta det framöver istället. För självklart blir den av, har ju hittat den perfekta texten!


Friendships are the most valuable.


Söt bild från i fredags. Goa´ vänner, vad fan hade man gjort utan dem? Inte hade man överlevt iallafall. Tänk vad ensam man skulle vara.  

Dock har jag kommit på att jag måste börja spendera mer tid med er, my friends♥, på vardagarna också! Det är lätt hänt att jag fokuserar 110% på skola/jobb/dega hemma med päronen under veckorna, och sedan hänger med er på helgerna och det är ju lite som att gå miste om värdefull tid :* Därför vill jag hitta på mer saker under vardagarna också, luncha på stan, se en film etc. Så där kommer josie att göra förrändringar framöver. Och i veckan blir det ju faktiskt både bio, lunch och stan.


What do you want?

Fyfan vilken seg lördag jag hade igår. Drack ju som sagt 3 veckor gammal proviva när jag var bakis och fick matförgiftning, spydde och låg däckad på soffan hela eftermiddagen. När mitt illamående äntligen hade lagt sig slukade jag 1,5 liter julmust, choklad och chips och såg day after tomorrow med morsan. Bra vändning där, eller hur? ;)

Du förvirrar mig.


The party don't stop, no.






1. jonas, jag och anna i början av kvällen, lugnet före stormen.
2. såhär såg det ut när monica förklarar orden i "med andra ord", haawt.
3. me and anna, strike that pose.
4. peter är rolig, haha.


Bra ös igår.

Jag ska aldrig gå ut för att bli medvetslös igen när jag festar, blev ju för fan nästan det igår! Drack liiiite för mycket va, haha. Fast hade jävligt kul iallafall måste jag säga. Bra ös med bra brudar (och bra jonas), kan ju inte gå illa.

Vi började hos peter vid sju, spelade finns i sjön /fylleversion uppfunnen av jonna och moí/ och "med andra ord". Har ni spelat det någon gång? Lätt roligaste sällskapspelet! Jag vet inte om ni vet vad det går ut på men det går iallafall till så att man på en minut ska förklara så många ord som möjligt som man drar upp ur en säck, utan att nämna det specifika ordet. Det blir så jävla häftigt till slut och man sitter och skriker och det flyger pluttar åt alla håll, haha. Underbart roligt på fyllan, eller aah jämt faktiskt.

Efter förferren drog vi på harrys eftersom det var +27 på olles (dummast?) och det tror jag harry(s) tackade olle(s) fett för eftersom det var riktigt mycket folk på harrys. Och vi fick självklart gå före hela kön, mohahaha. Bra ös där med, trots att det var en trubadur som stod för musiken istället för en dj.


Hade en otroligt bra ikväll iallafall, men idag blir det cool-lugnt. Råkade hälla i mig proviva som gick ut 23 oktober så gissa vem som åkte på matförgiftning? Yupp, jag. Har mått illa och spytt hela dagen (okej två gånger) så nu är jag rätt lam i kroppen. Så lika bra att chilla ikväll. Kommer bilder från igår snart :)


PUSS♥


You and me could write a bad romance.

Ikväll är det fest och jag är taggishhh.

Ska bli sjukt roligt, för jag har ju inte festat på 2 veckor nu. Omg? Varför tänker ni, och det tänker jag också. Därför är det självklart fullt ös medvetslös som gäller ikväll, hahaha. För det behövs ju inte mer än en halv liter vin egentligen, men jag har självklart en heeel liter plus några cidrar. Ja, jag är lättpåverkad men det är väl bara bra? Billig fylla då ju xD


Upptäckte dock när jag var på systemet idag att min absoluta favoritvin inte fanns kvar, ändera är det slut eller så har dom tagit bort det från sortimentet :O Är det de sista så dör jag, husets vita är ju både gott (med sprite i) och har mycket procent - samtidigt! Inte ofta det händer i vinvärlden..

PUSS♥


You could be a sweet dream (or a beautiful nightmare)

Nu ska jag NANNA KUDDE (snott uttryck av monica, haha love it)

Ska upp och jobba klockan 07:00, eller ska upp kvart över 5 och börjar jobba 7. ILLA! Men imorgon blir det fest hos Peter, så jag har iallafall något att jobba extra hårt för, hehe. Och lill-Per är äntlligen hemma från norge igen också. Hoppas han bjuder på captain morgan! Hahaha nädå, ska bara bli kul att träffa den tönten igen.

Imorgonkväll kommer vi spela "Bad romance" på högsta nivå hela kvällen, love it to. PUSS♥


Now I can breath again

Bestämde mig i all hast för att skjuta upp natur-provet och göra det imorse istället så
att jag skulle ha möjligtheten att kunna träna lite till. Inte för att det hjälpte,
fyfan vad svåra prov k******en gör!

Jag tyckte verkligen att jag hade tränat på allt hon skrivit att vi skulle träna på,
men ändå lyckas hon göra ett prov som jag inte fattar mer än 25% av. Sjukt ju!
Som tur var satt jag ensam i en liten skrubb och gjorde provet, så jag tror att
jag fixade det iallafall. Jag fick förmodligen mer än bara godkänt, till och
med. Får förhoppningsvis veta nästa fredag :D

Håller tummarna för ett vääääl godkänt.


Poor babies♥


Jag ska skriva ett arbete på naturkunskapen om utrotningshotade djur och jag har valt schimpansen. Dock anar jag att det kommer bli sjukt svårt för mig då jag blir så jävla ledsen när jag läser artiklarna och all annan info på nätet om de stackars schimpanserna. Men det är ju sånt här jag brinner för, och ju mer jag läser desto mer vill jag hjälpa till. Varför tror ni jag ska söka miljö- och hälsoskydd med inriktning djurskydd på högskolan, daah?

lite information: schimpanserna är den apa som är närmast släkt med oss människor men ändå är vi inte snälla mot dem, och det tycker jag är fruktansvärt. Jag läste på världsnaturfondens hemsida att det fanns ungefär 2miljoner schimpanser i början av 1900talet, nu finns färre än 100.000 st kvar. Varje år slaktas och säljs uppemot 12-1800 schimpanser på marknaderna i Kameruns huvudstad, och nu har man även upptäckt att allt fler lyxkrogar i bland annat London, Bryssel, New York säljer illegalt kött från schimpans och gorilla. 10 ton illegal, afrikansk bushmeat (kött från vilda djur) smugglas in i London via Heathrow, varje dag.

Förjävligt eller hur? Jag finner inga ord, tjuvjakten måste bara stoppas annars kommer alla schimpanser att vara utrotade från våran planet inom bara några få år. Jag har sjukt nära till gråt varenda gång jag läser om de stackars schimpanserna, även när jag läser om andra utrotningshotade djur, djur som vanvårdas, och djur som far illa på alla möjliga vis. Det gör ont i mitt hjärta.♥


Drink it up.



captain morgan, min nya sprit-hook up♥
det bästa är att du kan blanda 50/50 med cola och
det smakar ändå gott! dangerous but that's the way I like it ;)

♦rosa pantern, en klassiker!
vill du (som kille) få mig på fall på krogen ska
du bjuda mig på en pink panther, and I'm all yours. nästan ;)


♦vatten
, nej jag dricker inte bara sprit, daah.
förrut hatade jag vatten men jag har "med åren" upptäckt
att det är den absolut bästa törstsläckaren. and it's good for you ;)



♦kaffe
, nej jag har inte vuxit upp ännu.
jag tycker kaffe är bland det äckligaste som finns,
jag kommer aldrig lära mig dricka det. dessutom får man gula tänder :(

♦schweppes
, den rosa "russchian" och den vita.
dom andra är goda, men just dom två smakar gift! gin och
tonic är en av de äckligaste drinkarna som finns, och de innehåller ju tonic:en :(


♦minttu
, ett ord bläääääää.
seriöst det är något av det äckligaste som finns. jag fick
en 50%ig minttu-shot en gång och sedan dess kan jag inte ens kolla åt det :(

Smiter undan naturkunskapen ett tag och hänger vid datorn istället. Vad är roligast liksom? :) För jag kom på att jag hemskt gärna vill lista tre drycker jag älskar vs. tre drycker jag tycker smakar skit, hahahaha. Vet faktiskt inte varför men varför skulle jag inte liksom? Ändå kul xD


Gotta be somebody.


Har prov i naturkunskap på onsdag och därför har jag typ inte tid att blogga något förrän efter provet. Jag har inte tid att fokusera på någonting annat överhuvudtaget än den där jävla naturkunskapen för jag måste ha godkänt och det är så himla svårt. Särskilt när det är så jävla mycket man ska kunna på en gång. Jag hade hellre delat upp skiten och haft flera mindre prov, det hade passat mej mycket bättre. Men nej jag har ju tyvärr ingenting att säga till om när det kommer till undervisningen, vilket suger. Kanske man skulle försöka sej på att bli rektor? :o

Följde med mami till moster och firade kusin ewelina i efterskott idag, vilket var myyyys. Fast något särskilt roligt har det inte hänt idag, humm. Nämen vi hörs väl på onsdag bitches, kanske tidigare om ni har tur ;) ciaaaaao!


I've got them green eyes.


Något jag är otroligt nöjd över är mina gröna ögon, ser ni vad tydligt dem syns mot elins blå? Och tillsammans med min nya hårfärg tycker jag ännu bättre om dem eftersom de kommer fram ännu mera. Jag har velat testa bruna linser hur länge som helst, men av två anledningar kommer det inte att bli av, inom den närmaste tiden iallafall. Och det är ett; jag gillar ju mina green eyes och två; jag vågar inte he in linser ;/ haha illa!

Tur att det går att lösa saker och ting, hade inte velat förlora en fin vän på grund av en *****.


You don't let me down.



Har inte så mycket mer att skriva än att man märker med tiden 
vilka som är ens riktiga vänner, vilka man kan lita på och
vilka som sviker, happy saturday people.


If today was your last day.

Angående det här inlägget;


Faktum är att jag överdrev. Jag äter inte exakt vad jag vill precis när jag vill, utan även jag har självklart gränser. Och faktum är också att jag inte enbart äter onyttig mat när jag äter "vad jag vill", för jag älskar all sorts mat. Ja, inte all då men jag tycker att hälsosam och nyttig mat kan vara precis lika god (om inte godare) som lite mindre nyttig mat. Ett flottigt originalmål på max kan vara otroligt gott en bakis-söndag, men det är knappast något jag skulle äta flera dagar i veckan. Inte ens en. När jag skrev att jag äter vad jag vill innebar det alltså inte automatiskt onyttig mat, så att ni har det klart för er. För med tanke på hur sjukt petig jag var i maten för bara något år sedan, med tanke på hur jag svalt mig och förbjöd mig att äta ditten och datten skulle jag aldrig kunna leva som ett jävla fläskberg idag - no way. Jag ryser vid bara tanken.


Men jag lever i en slags revolt mot den tiden just nu, har jag kommit fram till att man kan kalla det. Jag låter bli att förbjuda mig att äta vissa saker trots att jag tycker om dem, och jag låter bli att följa strikta matregler för jag vet att i längden håller dem ändå inte. Jag försöker att äta det jag tycker om utan att tänka på hur mycket kalorier det är, och utan att känna skuldkänslor efteråt. Just nu fungerar det väldigt bra och jag är stolt över att mina förjävla tvångstankar nästan helt har försvunnit (helt och hållet gör dem ju aldrig, det vet alla som haft problem med maten) Det känns så sjukt skönt att kunna äta den där chokladbiten utan att tänka att vågen kommer visa 2 kg extra när jag väger mig nästa gång, för innerst inne vet jag att den aldrig kommer att göra det iallafall.


Men som sagt, även jag har gränser och skulle aldrig sitta och svulla i mig kaka efter kaka för att må bättre eller något sådant. Aldrig i livet, blir jag en tjockis så dör jag. Därför har jag bestämt mig för att börja träna mer. Ta fler och längre promenader, ja helt enkelt röra på mig mer för det mår alla bättre utav och det är ju något jag älskar att göra. Man blir så jävla glad efteråt. Jag vill ha lika fin kropp imorgon som jag har idag, det är ett ganska bra motto att leva efter.


Fredagskväll hos familjen Söderholm.

Ser på skavlan:

mamma: vafan har hon gjort på näsan? :O
(alla stirrar på kärringen med fetaste plåstret på snoken)
pappa: det är ju hon som fick norges största finne
jag: (helt seriös) vaaa? är det hon?
pappa: ja
jag: men hon måste ta av plåstret så att man får se! har hon klämt den?
mamma: nu måste jag se reprisen av det här!
jag: men tror du inte att dom filmar henne nåt mer?
pappa: äh inte vet jag vad hon har gjort
jag: men har hon inte en finne?
pappa: o_O nä?
(alla tittar på kärringen igen)
mamma: men plåstret täcker ju hela näsan!
jag: hur kan hon visa sig på tv när hon ser ut sådär?!
pappa: o_O

Peace, love and party♥


Har spenderat hela dagen med tessi, vilket var mycket trevligt :] givetvis blev det ett besök hos mr.zid men tråkigt nog blev det varken tattoo eller piercing för min del men bokade iallafall in en tid hos zid till näst-nästa vecka! Hade velat göra min tatuering samtidigt som tessi gjorde sin fiiiina 'peace, love and party', men det är ändå inte så länge kvar tills den 18e, så kan nog hålla mig. Efter att tatueringen var färdigtatuerad åt vi sen lunch på blåbär och tog sedan en runda på stan. Finns massa snygga kläder på affärerna nu, OBSOBS!

Haha aja, ikväll blir det tråkigt nog en deg-kväll men får se till att ta igen det imorgon. En hel helg utan alkohol borde vara olagligt, kyss ;]


Tatuering eller piercing?

Imorgon blir det en tatuering eller en piercing, har jag bestämt. Dock kan jag inte bestämma mig för vilket, så vad tycker ni? Hade jag vågat hade jag tagit i tungan på en gång, men jag vet fan inte om jag törs. Men jag vill! Ska jag? Vill ju så gärna tatuera mig också men har ju ingen bild på det jag vill ha så isådanafall måste nån av tatuerarna skissa upp en. Vilket dom iofs säkert kan göra, men jaa.. jag har beslutsångest.

Blir inget sånt här iallafall, det känns lite överkurs ^^


Wanna be me?

Vill ni veta hemligheten bakom min snygga kropp? Klart ni vill :]

√ ät när du vill
√ ät vad du vill
√ träna aldrig


Ja jag erkänner, jag lever ett sjukt ohälsosamt liv just nu. Jag är inte det minsta stolt över mina matvanor (trots att jag får det att låta aningen värre än vad det kanske är) och min icke-befintliga träning, men äh. Jag erkänner ändå att jag trots allt är väldigt nöjd över min kropp. Och det är inget jag skäms över ;) Förutom mina tuttar då, men dem är ju fix-bara så att säga. Jag antar att jag har en sak gemensamt med kenza och det är den biten att jag kan äta vad jag vill/träna hur lite jag vill och ändå ha en killer-body, haha! That rocks.


My precious creation.

Jag tvättade håret idag men jag ville inte. Nog för att jag aldrig vill tvätta håret, men nu var det av en helt annan anledning än den vanliga som är att jag inte pallar ha mjukt hår. Plus den att volumastern är så jobbig att använda, though I love it ofc. Nämen nu berodde det iallafall på att jag var orolig över min nya hårfärg. Eftersom jag hade så otroligt ljust och poröst ( ja faktiskt ) hår fäster inte hårfärg så värst bra och därför rinner den också lätt av när man tvättar håret. Så därför var jag orooolig, men det verkar ha gått rätt bra som tur är. 

Fan, det sista jag vill är att bli blond igen. Det känns som att det är ett avslutat kapitel för mej, iallafall på ett bra jävla tag :)


Too cute.


En bild på mig och fina sandra från i lördags. Hon var såååå söt som mus! Jag ser mest ut som ett lejon där, för volymen på håret var om möjligt ännu större i början av kvällen. Nåja det är bara halloween en gång om året.

Nu ska jag slagga, är DÖD. rip josie♥

What's the fucking problem?

Jag är megairriterad på csn just nu. Eller det har jag visserligen varit ett bra, jävla tag nu men idag rann bägaren över för femtielfe gången, gaaah. Hur många gånger ska min skola behöva meddela att jag visst STUDERADE MELLAN DEN 4 JULI OCH 23 AUGUSTI ( dock på annan utbildning ) Dom har ju för fan skickat in papper på det tretton miljoner gånger nu.

Jag tror alla som arbetar på csn är riktigt tröga i huvudet, annars vet jag inte vad det sitter i. Så jävla mycket tjaffs som det har varit med dem i höst alltså. Återkrav på pengar, check! Avdrag på studiebidraget, check! och dittan och dattan. Tammefan allt har jag råkat ut för. SKA FAN SLUTA PLUGGA SÅ ATT JAG SLIPPER FÅ NÅT JÄVLA STUDIEBIDRAG. Vill inte ha några pengar från csn för det slutar ju ändå alltid med att dom kräver dem tillbaka.

Jag börjar fan hellre försörja mej som strippa.


You had me at hello.

las vegas är min nya favoritserie och detta är orsaken;



you had me at hello! hahaha. nämen seriöst, han är sjukt snygg även i ansiktet ;)
dessutom ser han ut som en äldre version av *******. mums.


I'm sick and tired (of always being sick and tired)

Okej, får konstatera att min blogg används bäst i explorer, för firefox laggar.
Vet inte varför så skyll inte på mig :)


En annan grej jag har konstaterat är att det numera är höst ute. Haha, ja jag vet att det har varit det länge!
Men nu är det riktig, jävla skithöst. Alltså inte sån där mysig höst som det var till en början, utan nu har vi kommit till det stadiet att alla löv har fallit från träden, det är regnigt och det blåsigt ( samtidigt ) och det växlar mellan några fjuttiga plusgrader, nollgradigt och några minusgrader. Näfan, jag vill inte ens sticka näsan utanför dörren längre för det är så illa utomhus, eeuuww. Jag tror att jag gör som teddybjörnarna och går i ide, yupp!

Eller ge mig en stor kopp varm choklad med grädde, en bra film och en söt pojke att gosa med så kan jag nog överleva dock! Någon frivillig? :*


Läääss jag blir.


close-up på min fjortissminkning i lördags.

Ser min blogg mongo ut för alla eller? Jag har märkt att den ser helt fucked up ut i vissa datorer, men det verkar inte ha att göra med vilken webbläsare man använder. Så vet inte alls vad det beror på, sjukt irriterande iallafall.


Break a leg.

Jag har så jävla ont i mina vader alltså, och jag har inte en blekaste om vad det beror på. Jag vet att det är från i lördags iallafall, eftersom jag kände det redan igår när jag vaknade, men vad fan gjorde jag i lördags som resulterade i en jävla träningsvärks-pain i vaderna, av alla ställen? Detta är fan skumt.

Fast det värsta är att varenda gång jag har festat och vaknar upp dagen efter har jag ont någonstans i kroppen, jämt! Fler som har så eller? Det suger ju..

Nu var jag ego och la bara upp bilder jag var med på.

'


..
men också massa fina människor såklart :]

Orka rubrik.

Hääällowiin igår var okej, men inte så mycket mer. Det var kul fest men det var något som saknades. Inte för att jag vet vad det var men ja, har konstaterat att jag förmodligen hade för höga förväntningar på kvällen helt enkelt. Jaja, så är det ibland and life do goes on so. Hade ju inte tråkigt igår iallafall xD

Slänger upp lite snygga bilder strax!

RSS 2.0