Update / yesterday

Igår hade jag fullt upp hela dagen, därav ingen bloggning. På morgonen hade jag Naturkunskap framtill lunch, och det var självklart lika invecklat som vanligt och dessutom fick vi lukta på något som luktade spya(!) Ni som känner mig vet att det är den absolut värsta stanken jag vet, så jag höll seriöst på att dö vid skolbänken.

Efter lunch gick jag till Johan, så nu har jag Photoshop på datorn :D Är sjukt glad och nöjd över det, för jag trodde aldrig jag skulle få det.

Och igår var det ju tjejkväll på stan också, vilket innebar som jag skrev tidigare, rea och att affärerna var öppna till 21. Jag lyckades självklart hitta dyrgripar till skor som jag bara var tvungen att ha. Så jävla typiskt mig att alltid kära ner mig i det dyraste. Well, ni får se bild sen sedan får ni bedömma om de var värda 1799:-. Annars åker de tillbaka, för jag har fan inte råd egentligen.

På kvällen såg jag och Oskar "Män som hatar kvinnor". Jag vet, 2O år efter alla andra, men bättre sent än aldrig. Fan vad bra film! Nu vill jag gå på bio och se "Flickan som lekte med elden" direkt alltså. Lär ju vara minst lika bra. Sedan vill jag läsa böckerna. Dom lär ju vara ännu bättre.


Kommentarer
Postat av: Johanna

sure skicka bilden till min mail o säg vilka mått du önskar :) i fix it när jag kommer hem från jobbet, har du några andra önskemål så säg bara till

2009-10-01 @ 11:03:43
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: michaela

Böckerna är grymma! Men filmerna blir ju inte riktigt lika bra om man har läst dem

2009-10-01 @ 12:34:48
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Böckerna är verkligen helt otroligt bra! Dock läste jag dom innan jag såg första filmen och ja. Man blev ganska besviken då. Kan tänka mig att man tycker att filmen är ASbra om man inte har läst någon av böckerna. Själv tyckte jag inte att filmen var mer än okej.. Men det är väl bara för att böckerna är så fruktansvärt jävla bra :D

2009-10-01 @ 13:05:11
URL: http://remind.blogg.se/
Postat av: SOFIA

SV: Ja men det tycker jag absolut att du ska göra! Att göra i conch:en gjorde dock ondare än i tragus, tycker jag. Men så himla värt! :) är galet nöjd.



Jo, läs dom! Dom är verkligen suveräna. Man borde egentligen läsa böckerna efteråt, tror man skulle uppskatta filmerna så mycket mer då.

2009-10-01 @ 14:35:33
URL: http://remind.blogg.se/
Postat av: Elin

Flickan som lekte med elden är absolut värd att se!

2009-10-01 @ 15:24:13
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Böckerna är verkligen TUSEN gånger bättre, men så är det ju alltid! ;P

Dock tycker jag att dem har lyckats jävligt bra med filmerna :) Luftslottet Som Sprängdes har ju premiär snart, 27nov ;) I can't wait!

2009-10-01 @ 15:28:49
URL: http://lastnightstrash.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0