Det här visste ni inte om mig

Rock 'n roll in my heart, men Miley Cyrus platta Breakout är fan riktigt bra. Hon må vara 4 år yngre än mig, men hon är grymt stor och gör grymma låtar, så det kvittar ju. Dessutom syns det ju inte ens, haha. Ni tycker säkert att jag är barnslig som lyssnar på henne, men och? Sen när bryr jag mig om vad andra tycker om mig? Just det ;) Breakout, The Driveway, Full circle, 7 things, These four walls.

Kommentarer
Postat av: Johanna

skönt att nån förstår vad jag menar :S känns bara så jobbigt... inte själv jobbet utan känslorna man har kring jobbet. Varför ska det kännas så tungt för :( ???Förresten håller helt med det därmed studierna, hade heller inte pallat vara isolerad. Ska du plugga till t-sköterska lokalt då?

2009-08-19 @ 18:40:53
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Johanna

oki vad vill du plugga då? Det är svårt att bestämmas ig vad man vill göra av sitt liv, helst skulle man ju villa ligga på en strand med ett liten drink i handen och shoppa, resten av livet.Jobbar på café. hah, när jag gick i högstadiet tänkte jag alltid att det verkade vara så mysigt att jobba på café och att jag nån dag själv ville göra det. fyyy.jo jobbet suger också, oftast är man ensam och underbemannad, sugig lön och chefen kör med en. Klagande kunder, och jag säljer saker som är oärliga (typ saker som är på gränsen till mögliga ibland, hur kul är det att stå bakom en kassa och le och sälja en produkt som är dålig??) Vill bara slippa ångesten och känslan av att livet suger och tappa lusten till allt. Yeye-

2009-08-19 @ 18:50:11
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker faktiskt också om två låtar med henne, men orka bry sig om vad andra tycker. Klankar dom ner på mig bara för det så är dom sjukt löjliga och förtjänar verkligen inte min respekt.

2009-08-19 @ 19:47:33
URL: http://theopenmind.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0