Ps

Jag vill ha en ny bloggdesign. Jag tycker det är ansträngande att blogga när designen är så tråkig. Men för att kunna fixa en ny behöver man photoshop, annars blir resultatet inte lika snyggt. Är det någon som vet om och vars man kan ladda hem en 3O-dagars version gratis? Förstår att det inte finns en vanlig version av programmet helt gratis med tanke på vad det kostar att köpa. Skulle verkligen vara tacksam för svar, för jag vill verkligen ha det.

Kommentarer
Postat av: Maria Nyberg

Piratebay?

2009-08-19 @ 12:32:09
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Maria Nyberg

Haha, det går inte att kommentera på någons blogg förutom din?

2009-08-19 @ 12:38:50
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Maria Nyberg

Nja det var nåt knas på kommentarerna ett tag.. men nu fungerar det igen..Ja det kan vara lite knepigt att få hem en "fungerande" version på PB, du bör läsa i kommentarerna vad folk skriver, om det är riktigt eller fake...PhotoshopCS3Extended__Crack" rel="nofollow">http://thepiratebay.org/torrent/3967056/AdobePhotoshopCS3Extended__Crackden där verkar ok.

Kom ihåg att det faktiskt är olagligt, och registrera ej, och läs igenom anvisningen hur du går till väga om det finns någon sån fil med.

Eller be någon om hjälp.. Vet inte hur just den där fungerar, men är man inte van att installera olika program så kan det vara lite klurigt..

2009-08-19 @ 14:24:51
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag har photoshop utan att betala, laddade ner det på tankafett.com tror jag det var. Ingen testversion är det heller!

2009-08-26 @ 12:48:33
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0