Everybody wants a piece of the action

Jag har fullständig bloggtorka just nu, vilket är orsaken till att jag aldrig uppdaterar (döh?..) Jag vet inte vad det är men jag har helt enkelt ingen fantasi (för att blogga alltså) överhuvudtaget. Jag tror det beror på att jag är uttråkad. Någon som kan roa mig? Jag är lättroad!

En sak kan jag dock skriva, och det är att jag är G to the L to the A to the D!

Kommentarer
Postat av: BECITAH

Yesyes, juicy Josie, I can (; Buuuut , när jag har tid så nästa vecka någon gång blir det . Helgen fullt upp (A)Puzzzisar

2009-08-27 @ 23:10:57
URL: http://becitah.blogg.se/
Postat av: Dee

hittade hit pga allt snack om mogis.. nu har inte jag blivit lurad, men ville köpa en sak på hennes blogg, priset var 700 för en kofta, mailade henne o fick snabbt svar, att det var en tjej som ville köpa den för 800, men för 850 var den min, vid snabb affär.. och koftan är fortfarande ute för försäljning! Tyckte det var riktigt konstigt, tills jag läser allt annat hon sysslat med, det här måste göras nåt åt!!!

2009-08-28 @ 00:51:16
Postat av: Josie

Dee: jag har ingen koll på Mogis försäljningar, och jag har ingen lust att lägga mig i dem igen heller. Det var ju rätt många som polisanmälde henne förrut och försökte sätta dit henne men på något vis lyckades hon ju slingra sig ut och sedan bad hon alla om ursäkt och betalade tillbaka pengarna till alla som satt in dem på hennes konto (sa hon iaf - fast jag fick faktiskt tillbaka mina pengar)

2009-08-28 @ 11:34:35
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josefine

hej. Hamnade här, måste säga att du har en fin blogg. Ha en bra dag

2009-08-28 @ 15:11:16
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0