Your fingers running, over my body


Puss på den som vill ha mig som sin girlfriend ;)

Något som slog mig nu när jag läste ett blogginlägg av en viss bloggerska, som handlade om hur mycket hon saknade sin pojkvän som var på jobbet, är hur sjukt bortskämda alla med pojkvän/flickvän är. De gnäller och saknar sin kille/tjej så mycket om de är borta ifrån dem så mycket som en dag, vilket inte borde vara tillåtet. Det är inte okej. Tänk på oss som är singel då! Vi är ensamma 24/7 ffs. MORR.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag skulle lätt viljat haft dig som girlfriend om jag var kille;) och om jag var lesbisk ! haha

2009-08-12 @ 11:23:35
URL: http://chiqa.se
Postat av: Michaela

Jag är en typisk singeltjej, verkligen. Hatar allt det här med att ta hänsyn till en till person etc. Men ibland kan jag känna att det skulle vara bra jävla mysigt med någon. Dock någon som bor en bit bort, för jag vill fan leva mitt eget liv och hinna sakna snubben. Finns alltför många som träffas nästan varje dag och till slut växer ihop, det är bara läskigt.

2009-08-12 @ 11:36:54
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag förstår precis! Jag har aldrig varit i ett seriöst förhållande så jag har aldrig varit kär på RIKTIGT, verkligen känt att jag älskar någon. Jag har alltid liksom känt mig kvävd så fort det börjar närma sig att bli mer. Och jag kan tänka mig att det bara förstör förhållandet när man ses absolut hela tiden. Halva grejen, som jag har känt under min lilla erfarenhet av förhållanden (snarare tillfälliga hookups) är att jag vill kunna sakna personen. Det gör det mycket roligare när man väl träffas.

2009-08-12 @ 12:01:20
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sandra

I AGREE WITH YA!

Okey, det är så sjukt jävla nice å va singel så det finns inte MEN det är sjukt jävla mysigt och ha någon också och jag håller med Michaela där uppe att grabben ska bo en liten bit ifrån så man hinner sakna honom för ha ett förhållande där man träffar honom every day är en aning jobbigt i slutändan.

2009-08-12 @ 14:41:10
URL: http://stupidlamb.blogg.se/
Postat av: tessi

Hahaha, sant. rätt sjukt. man blir som ett litet barn! men man kan inte rå för det :D

2009-08-12 @ 18:00:07
URL: http://teeres.devote.se
Postat av: amanda

precis! och ditt hår ger mig beslutsångest.

jag som funderar på att färga bort mitt vita hår :/

2009-08-12 @ 22:14:10
URL: http://amandaengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0