My high heels are klicking towards your door

JUST JA! Jag har ju lagt ut mina Zara-klackar på Tradera. Auktionen går ut ikväll, so if you´re interested - place a bet :)

Kommentarer
Postat av: -CHRIS-

Haha, RED WINE är sexigt! ;)

2009-08-12 @ 13:35:44
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Betty

sv: Ja, det är förvirrande allt det här med vad man ska satsa på och var man ska läsa. Finns ju så många alternativ... Vad vill du göra inom business isåfall? starta eget företag ir? Men ja, man ska välja med hjärtat och göra det man brinner för i slutändan, då blir det oftast bäst:) Men hoppas du hittar en utbildning som passar dig!

Jag ska läsa upp matte A, jag suger på matte hehe, så jag ser inte fram emot det precis... Men matte är ju tyvärr en nödvändighet även om man ska plugga nånting som inte ens har med det att göra konstigt nog. Liksom, det finns ju miniräknare och datorer...

Study Abroad är när man läser vissa enskilda kurser, det är ingen specifik utbildning utan det är mer en chans att se hur det är att plugga utomlands och göra nånting som man tycker är kul samtidigt. Hindu Times, du vet Désirée?! gör ju det nu. Om man inte vet vad exakt man ska satsa på så är ju det ett bra alternativ så får man prova på lite olika saker:)

2009-08-12 @ 13:50:31
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0