Hey I´m a millionaire

Jag har fortfarande inte vågat kolla kontot efter Yran. Jag vet att jag gjorde av med alldeles för mycket pengar i samband med hela grejen och jag får ångest av bara tanken. Ena sidan var Yran värd varenda krona, men å andra sidan m å s t e jag bli mer ekonomisk när jag far iväg sådär. För jag vet att det går. Jag kommer att få leva som en jävla fattiglapp hela augusti nu bara för det, med undantag för de hundra jag kommer lägga på rosévin, och det är ju aldrig någon kul grej.

Ibland önskar jag att jag inte bara blev kallad för Britney Spears och Paris Hilton, utan att jag också faktiskt var någon utav dem!

Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha det var helt galet hur mycket pengar som rullade under P&L! Så jag förstår dig!Ja jag läste någonstans att hon blivit blond igen! Men hon passar fan i allt.. Men jag har en så pass "naturlig" blond färg, tror inte att jag skulle lyckas få till det bra med löshår. Och sen är mitt eget hår ganska tjockt och snart jävligt långt! Men det tål att tänkas över, jag ääälskar långt hår!

2009-08-04 @ 19:06:06
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Annie

Hahaha klockren mening där det sista :DAtt pengar alltid ska vara en bristvara, jag är pank pank pank o hur långt är det inte till lön liksom...

2009-08-04 @ 20:28:55
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Michaela

Ja det är grymt snyggt med löshår! Men det känns som lite onödiga pengar när jag egentligen inte behöver det!

2009-08-04 @ 22:13:34
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag äälskar din hårfärg!

2009-08-05 @ 11:08:13
URL: http://mutherfuckeroftheyear.blogspot.com
Postat av: Johanna

Du får börja ta ut kontanter och använda dem när du reser :) Lättare att hålla koll.Personligen tycker jag inte man ska ha ångest över att ha spenderat pengar på saker/upplevelser som gör en glad. Vad gör det om man måste leva lite på nudlar någon vecka?

2009-08-05 @ 11:55:54
URL: http://pasia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0