Back in the days

 


Minns ni den här gamla pärlan på mig? Tagen hösten 2OO7.


Kom av en slump att tänka på min gamla blogg (jealousy.webblogg.se) och gick in för att läsa lite gamla inlägg från 2OO7 och början av 2OO8. Sjukt rolig läsning! Fan vad jag är glad att jag började blogga, för det är otroligt roande att läsa om sitt liv för 2 år sedan. Vad man gjorde då, vad man gillade, vad man tänkte på osv. För jag levde ett totalt annorlunda liv då jämfört med nu, det kan jag ju lova er och det tror jag att ni som följt min(a) blogg(ar) genom åren vet också. Jag har verkligen förrändrats jättemycket. Hittade även bilder på mig och visst syns det att det är jag, men god damn vad smal jag var! Jag blir lite småchockad faktiskt. För det var inget jag såg då.. läskigt.

Nåja, jag mådde kanske inte 1OO% bra, men ändå så gjorde jag det. Jag älskade mitt liv, även om jag inte uppskattade det på samma vis då som jag gör nu, och jag är glad och tacksam som fan för alla minnen. But life goes on.


Kommentarer
Postat av: Michaela

Det är sjuk hur länge jag läst din blogg egentligen, haha..Och ja! Det var en fucking jävla brud som kopierade min bloggdesign RAKT AV, var bara hennes text på headern som var annorlunda men allt annat var fan precis lika! ÅÅH, vad arg jag blev. Nu har hon dock tagit bort det bara för att jag kommenterade. Suck

2009-08-30 @ 11:58:00
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Carolin

Ja, vi har nog alla förändrats rätt mycket. Kan också gå tillbaka till dom gamla inläggen och läsa, haha!Men du har verkligen förändrats till ditt sätt att skriva och förut la du ju knappt upp några bilder på dig själv, vad jag minns det som. Har ju följt din(a) blogg(ar) sedan jag själv började blogga hösten 2007 (:

2009-08-30 @ 12:16:31
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Har också följt din blogg sedan runt 2007 där:P Måste säga att det är sjukt kul att följa någon och sen kolla tillbaka och se alla förändringar!:)

2009-08-30 @ 12:37:36
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Ja men kul som satan är det att vi har följt varandra så länge!Det var någon som kommenterade anonymt i min blogg om att vi hade väldigt lika design och när jag klickade mig in på den här tjejens blogg som påstods ha snarlik design med mig så var det typ som att se sin egen..

2009-08-30 @ 13:11:07
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Jo, på blogspot hade jag den förut:)

2009-08-30 @ 13:17:55
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Alltså hon kopierade aldrig mina inlägg, men hon hade kopierat min meny-rad helt. Med I LIKE (där hon nästan skrivit samma saker) och CURRENT MUSIC-OBSESSION och allt det där. Hon hade samma färger och hade i princip samma typsnitt på headern bara att det var hennes namn istället. Så hon låtsades liksom att det var henne eget! Sånt gör mig så jävla arg.Ja det blir ju liksom så! De man läst längst blir automatiskt favoriterna för att man tycker att man "känner" personen

2009-08-30 @ 13:46:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: isa

men! va söt bild :)

2009-08-30 @ 14:23:49
URL: http://isas.devote.se
Postat av: glenn

Sjukt nice bild!! verkligen hur bra fotat som hellst!

2009-08-30 @ 16:37:28
Postat av: BECITAH

Want to know somethin'? Din blogg, jealousy... var den första blogg jag någonsin började läsa , och tack vare dina länkar som du hade till vissa bloggar där så läste jag dem också (:

2009-08-30 @ 19:44:24
URL: http://becitah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0