Get some self confidence, bitch

Bad update, I know. Fast, det är väl inte så att ni bryr er ändå. Min blogg är ju ändå inte intressant för fem öre, så vad gör det att jag uppdaterar dåligt ibland? Lika bra att jag gör det, så att ni slipper läsa mina värdelösa inlägg..

..haha, fooled again. Självklart tycker ni att det är sjukt tråkigt när jag uppdaterar dåligt, för ni älskar ju min blogg? Ni älskar den lika mycket som mig! Ja, man ska ha bra självförtroende. Och särskilt i en blogg, för hur kul är det att läsa om hur mycket någon hatar sig själv och sitt liv? Man blir ju deprimerad av att bara tänka tanken. Dessutom avskyr jag när folk klankar ner på sig själv och gnäller över hur ful den är, eller hur tjock mage den har. De vill ju bara att man ska invända och påstå motsattsen. De tigger komplimanger, vilket inte är okej. Jo, jag ger gärna komplimanger, men inte till folk som trånar efter dem utan bara till folk som verkligen förtjänar dem. That´s it.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha så jävla sant! Visserligen kan jag skriva att jag tycker att jag är ful ibland! Men inte fan vill jag att någon ska säga motsatsen då.. det är mest bara för att jag skriver precis det jag känner för och tycker

2009-08-17 @ 19:50:00
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: asta

helt rätt!



sommarn är slut och jag har börjat blogga igen!

har saknat att bara kunna skriva av mig. besök gärna min blogg kram asta

2009-08-17 @ 20:48:09
URL: http://astish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0