WHAT TO SEE?


Sms:ade lite med hjärtat tidigare. Vi pratade en del om vad vi ska hitta på i London bortsett från att shoppa. Vilket vi kommer göra på Oxford Street och Harrods! Dör lite när jag tänker på att jag ska få besöka dessa extraordinära shoppingplaces. Men tillbaka till sevärdheter; London Eye, Madame Tussauds, Tower of London, Big Ben.. ja vad bör man se? Jag vill se allt men det tvivlar jag på att vi kommer hinna. Ni som varit där kanske kan tipsa mig? :)

Kommentarer
Postat av: Fred

Har aldrig varit där men om du ångrar dig så tar jag gärna emot din biljett...

2010-11-16 @ 19:16:08
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Michaela

Alltså det finns så otroligt mycket att se oavsett vart man befinner sig. Hyde Park är extremt mysigt att gå promenader genom. Och sen finns det så himla många marknader.Damn, vad avundsjuk jag är på att du ska åka så snart. Jag åker inte förrän i mars och då kommer allt jag vet finns in butik där nu att vara slut.. Haha

2010-11-16 @ 19:28:57
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: Anonym

Notting hill dörren och sen så tror jag att det finns ett harry potter museum :D Måste se!

Sen måste du se slottet !

Och dricka te och äta scones:D

Puss

2010-11-16 @ 19:53:59
URL: http://sannalaitinen.blogg.se/
Postat av: tessi

första gången jag var i london gjorde jag alla sevärdheter. madame tussaudes är väl det roligaste! jävligt faschinerande! men annars jossan, satsa på att shoppashoppashoppa, haha. för det tar aldrig slut. det är så många smågator, förutom de stora "extraordinära shoppingplacen" där man kan hitta så mycket fint! du kommer bli så uppslukad av hela stan av att inte göra någonting egentligen!:)

2010-11-17 @ 00:42:35
URL: http://teeres.devote.se
Postat av: Mira

Första gången i London vill man alltid se "det som man måste se" men mitt tips är att inte planera allt så mycket. Mina bästa resor till England/London har varit när jag tagit det som det kommer och inte planerat varje sekund :)

2010-11-17 @ 13:14:47
URL: http://thepainandthepleasure.blogg.se/
Postat av: Elin Öhh

Jag har varit i London två ggr och det är världens bästa stad. Sjukt fint, jätte trevligt folk och allt finns där.

Du/Ni får absolut inte missa London Dungeon, sjukt häftigt ställe. Man får köa ett tag men det är helt klart värt det.

Sen så är jag intresserad av historia och främst krig, är du också det så är Londons krigs museum ett måste. Jätte häftigt!

Jag är även ett stort Arsenalfan, men vad jag har förstått så är väl inte du särskilt fotbollsintresserad, annars är det ett tips, att gå och se en fotbollsmatch. Man behöver inte vara intresserad för att tycka att det är häftigt när 60000 människor är samlade på en och samma plats och stämningen det ger.Det var några tips iaf. :)Ha det så kul, London är underbart!

2010-11-19 @ 23:22:46
URL: http://elinkaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0