LOL


Igårkväll var jag sjukt nere. Och då menar jag verkligen sjukt nere. Jag grät floder hela kvällen, och inte ens 7 avsnitt av Lost kunde få mig på bättre humör. Jag förstår inte hur det är möjligt att sakna en person så mycket som jag gör just nu? Helt obegripligt. Jag är halv. Typ. Idag känns det dock lite bättre. Med fet betoning på lite. Det har ju trots allt gått ännu en dag av dessa förhatliga fyra veckor.. eh.

Kommentarer
Postat av: Fred

ey girl, nu får du ta och rycka upp dig... Att basera sin lycka på någon annan är farligt... Jävligt farligt, kom ihåg att du är du!

2010-11-06 @ 22:22:17
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Carolin

Sv: Ja, men så är jag också, och tror faktiskt att de flesta är likadana, speciellt om man kanske är blyg i verkliga livet så kan man ju bjuda mer på sig själv på bloggen då ingen ser dig direkt. Jag är precis likadan, är också väldigt öppen med saker och ting på bloggen men även med mina vänner och familjen, och de jag känner att jag kan vara med öppen mot, medans när det kommer till vissa människor, som man inte ens känner, så hälsar man knappt, typ :P

2010-11-07 @ 14:39:40
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Josie

Fred: du har helt rätt, men är man nykär så är man :/

2010-11-07 @ 17:14:15
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0