DON'T STOP BELIEVING


Orginalet är ju förståss det bästa, men Glee's version är jävligt skön den också. När jag lyssnar på den känner jag verkligen hur mycket jag själv skulle vilja sjunga tillsammans med andra sådär. Att sjunga i kör tycker jag verkar vara grymt roligt, och jag har bestämt mig för att var jag än hamnar nästa år så ska jag leta upp en kör att börja sjunga i. I would LOVE it! Jag har alltid älskat att sjunga och hade inte min blyghet satt stopp för mig (än en gång..) hade jag satsat. De få som hört mig sjunga tycker nämligen att jag är riktigt duktig så, ja.. vad har jag egentligen att förlora?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har alltid velat pröva att vara med i en gospel kör! Men då ska det vara i USA, dock så kommer det kännas riktigt skumt med tanke på att jag inte är troende :P

2010-11-22 @ 17:48:50
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag kan inte ta den låten seriöst just på grund av att jag under fyllan en gång fick för mig att tillsammans med en polare agera de två olika rollerna och uppträda med den. Och nu är det en återkommande grej på alla fester haha. Annars är det en jävligt skön version!

2010-11-22 @ 18:22:32
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: Fred

Tävlingsdags inne hos mig så hälsa gärna på!

2010-11-22 @ 20:38:43
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Petra

hahaha när jag hör den tänker jag också att jag vill sjunga i en glee-kör. Sjunga lika bra som Rachel :)

2010-11-24 @ 00:04:56
URL: http://tvtown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0