just because your'e breathing..


Idag har finaste Frida varit här hos mig på Nötis. Vi har stekt på stranden, surrat, fikat och mått allmänt bra. Hände så mycket sjuka saker i helgen så vi hade en hel del berättelser att dela med oss av, haha. Människor i den här staden är crrrazy alltså!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej :) Jag tycker du har så himla fin hårfärg! Jag har gått från svarthårig till ..någon sorts blond nu, haha. Men jag får inte riktigt till den där fina blonda färgen som jag vill ha. :/ Brukar du färga hos frisör eller gör du det själv hemma? Och har för mig att jag läst att du har löshår också? Var köper du det? Blev mycket frågor nu, men jag behöver all hjälp jag kan få! Skulle vara jätteglad över svar :) Kram!

2011-07-20 @ 17:49:31
Postat av: Josie

Hej Anna! :) åh, tack så jättemycket! Vad glad jag blir. Jag brukar alltid färga mitt hår hos frisören, tycker inte alls om att hålla på trixa en massa med håret hemma för man kan aldrig vara 100% säker på hur resultatet kommer bli (om man inte är kunnig och vet exakt vad man sysslar med). Så jag skulle absolut rekommendera dig att gå till en bra frisör så de får trolla fram en snygg blond-färg till dig :)



Yes, har löshår och det jag har nu köpte jag på Taj Mahal på Drottninggatan i Stockholm, men de har ju en hemsida också. Dock är mitt favvohår det som Rapunzel of Sweden säljer, deras hemsida är http://www.rapunzelofsweden.com/ .



Lycka till! :)

Kram

2011-07-21 @ 18:45:42
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0