One step closer to the edge.


Har sysselsatt mig hela eftermiddagen och kvällen med att skriva CV'n. Gosh så tråkigt. Det är verkligen lamt. Men vad göra, vill man ha jobb i Åre så måste man ju. Dessutom har jag letat information om boende och Campus Åre samt dragit ut en ansökningsblankett till utbildningen jag ska söka där. Dock måste man skriva vad man har för mål med utbildningen samt skicka med ett personligt brev, så har blivit ännu mer skrivande även där. Men nu har jag fått ner det mesta på papper så nu är det enda som återstår att ringa några samtal och lämna kuvertet på postlådan. Bjällerklaaang (som pappa Rudolf skulle ha sagt)!

One step to a dream coming true..


Kommentarer
Postat av: Lona

men bra att du har gjort det! nu får du nog jobb :D

2010-02-19 @ 08:53:48
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Gabbii

Ja, jag döööör på utväxten när jag har superblondt :P hehe. Tog nyans #18, nu har jag lagt i en toning i håret "Blond 700" och nu är håret mycket mörkare än löshåret, så då lär jag tona löshåret. Hehe vilket krångel. Ska du bli blondie igen? :)

2010-02-19 @ 09:34:03
URL: http://roxiessecret.blogg.se/
Postat av: Hanna

snyggt halsband:)

2010-02-19 @ 10:37:45
URL: http://vetement.blogg.se/
Postat av: Emily

Det är jävulskt gott också! :DHaha, ja det är fruktansvärt bra. Jag skulle förmodligen gå och hänga mig om alla kanaler sände OS (eller sport över huvud taget för den delen). Men jag överlever dessa veckorna, förhoppningsvis ;P

2010-02-19 @ 12:00:52
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Maria Nyberg

Åh, hoppas det går bra!! Lycka till!

Vill ju iofs inte att du ska flytta från stan, men det vore hemskt roligt för din skull om du faktiskt fick ett av dina drömjobb :)

2010-02-19 @ 19:51:21
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0