Fabulous life of Kissie

Det här är ju totally embarrasing att erkänna, men som om det skulle stoppat mig ;) En annan tjej, vars blogg jag bara måste klicka mig in på dagligen, är en tjej som har platinablont löshår, lever för att provocera och klassas som Sveriges största fjortis. Guess who? Kissie såklart! Hennes blogg är kanske ännu mer fjortis än min, och det tycker jag är underhållande. Därför läser jag den. Sedan måste jag givetvis fråga. Varför hatar ni Kissie?

Kommentarer
Postat av: Michaela

För att hon är blåst. Förlåt. Men hon är verkligen det. Folk säger att Blondinbella är blåst, vilket jag inte kan hålla med om. Men Kissie. My oh my, hon är blåst på riktigt..Och whut? Vad är det för pills? Låter som rena rama lyckopillret ärligt talat. Ju fler anledningar desto bättre. Jag hatar mens. Jag hatar hur jag blir när jag har mens. Dessutom känns det som man har en hel jävla Nilen som forsar i fittan. Nej, tack!

2009-01-16 @ 18:28:36
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: carro

hahaha ;D så du förutsätter att alla måste hata kissie?

2009-01-16 @ 18:28:58
URL: http://rosetty.blogg.se/
Postat av: Michaela

Nej, okej. Jag hatar henne inte. Jag bara stör mig på henne, haha.

2009-01-16 @ 19:32:44
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Kanske för att hon är så blåst, haha! Nejdå, men jag vet inte.. Alla hatar inte :) Inte jag t.ex.!

2009-01-16 @ 20:12:04
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Postat av: hindu times

Sant, sant... Jag tänker väldigt mkt på vad jag stoppar i mig så det är verkligen inte bara svart och vitt. En grå jävla zon som är jävligt tråkig med andra ord >< ;P

2009-01-16 @ 21:08:42
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Hannah

Haha, jag var också besatt av att läsa Kissies blogg förut... trots mitt hat. Men jag tog tag i mig själv och slutade läsa den, kände att det inte var något jag kunde lägga energi på att hata en fjortis, heh ;)SV; Jag håller med! Saker kan inte bara bli bättre och bättre, det måste ju finnas down också om man ska kunna uppskatta när det är riktigt bra! Dock tycker jag forfarande att GG är riktigt bra :)

2009-01-16 @ 21:36:04
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Freja

sv: visst är det helt obegripligt, någonstans måste det ha slagit fel i deras huvud. jag tror det är som en slags anoexia fast mot de andra hållet. de ser inte hur fettat de är ? men sen det att män tänder på de är helt sjukt :S

jag läser hennes blogg varje dag oxå, flera ggr om dagen. jag kan inte påstå att jag hatar henne, för hur kan man hata en person man aldrig har träffat? men stör mej på att hon tror så bra om sig själv, när alla läser hennes blogg pga hon är så JÄVLA fjortis som det går att vara så att det är sorgligt.

2009-01-16 @ 23:17:49
URL: http://ferdia.devote.se
Postat av: Josefine

Freja; Fast jag tycker det är bra att Kissie tror bra om sig själv. Det ska man göra! Och jag måste beundra henne för att hon är så otroligt stark som trots alla negativa kommentarer och påhopp, bara skrattar åt dem och fortsätter köra sitt race. Många hade inte pallat det. Det klarar man bara om man verkligen tror på sig själv, och känner sig säker på sig själv. Ett annat exempel; Blondinbella. Sure, det går inte att bortse från att Kissie är fjortis, men det rör henne inte i ryggen, vilket är ganska uppenbart. And good for her ;)

2009-01-17 @ 01:26:55
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Haha, ja ;) Nej, hat är ett för starkt ord egentligen... jag hatar inte henne, men jag ogillar många av hennes åsikter och saker hon gör.

2009-01-17 @ 09:48:50
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag hatar inte henne:p Men där emot har jag aldrig läst något som fångat mitt intresse i hennes blogg. Har kanske besökt den 2-3 ggr och varje gång fashinerats över hur totalt ointressant den är. Den handlar ju inte om något!

2009-01-19 @ 18:00:46
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Nils

Det man hatar är att hela hennes uttryck är skadligt för jämlikhetsprocessen.

Hon står för tänket att Kvinnans styrka sitter i sexigheten och inte er kompetens i övrigt. För Den bruden är det oviktigt vad kvinnan kan, då hon ju anser ni är menade att vara snygga accessoarer till männen, som såväl försörjer er som bestämmer över er i övrigt.Kissie är frukten av ett aktivt motangrepp på jämlikhetsprocessen. Där man sexualiserar kvinnan och framhåller luderfasoner som kvinnliga styrkor..Tänk lite på det ska du se. Det skadar dig i längden. Får hennes stil fäste kommer du aldrig kunna konkurrera med en man om det där riktiga jobbet bortom receptioner och kassor.Det är därför hon och hennes gelikar är farliga. I sexigheten blir kvinnan svag tyvärr.Usch så trist va? Men, verkligheten är ju sån dessvärre..

2011-01-06 @ 18:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0