?

Så onödig observation av mig, men what the fuck and here we go. Natacha Peyre's blogg har aldrig fallit mig i smaken. Mest för att hon skriver rätt kasst, faktiskt. Men, (surprise) jag går ändå in på den ibland, och nu är jag smått förvirrad. Vad vill hon med alla bilder och "budskap" (eller vad fan det nu ska föreställa)? Får känslan av att hon vill verka lite estetisk, konstnärlig och cool. Lite som Carolina Gynning, med skillnaden att Gynning faktiskt är konstnärlig och cool på riktigt. Och det är inte Natacha. Humm.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag förstår inte heller hennes budskap, förvirring deluxe. Natacha är nog för djup för att vi ska förstå ^

2009-01-07 @ 13:45:34
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag tycker också att köttbilden är jätteäcklig. Men just därför blir jag så imponerad över hur snygg hon lyckades bli.Oh, juste! Kollaget jag ska göra. Vilken bredd vill du ha på det?

2009-01-07 @ 15:08:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag kan också gå in på den emellanåt, hon är lite som blondinbellas pvän nils, har viss hatkärlek till dem båda för att de är lite smått blåsta. :D

2009-01-07 @ 16:03:51
URL: http://brandnewheroin.blogspot.com
Postat av: B

Jag läser mest den för att hon bor i LA och ser ganska bra ut. Hon skriver inte nå vidare precis...Tror hon försöker förmedla nån känsla med bilderna eller att hon tycker att hon ser bra ut helt enkelt och inte har nåt bättre att posta. Men Carolina är verkligen mycket coolare ja och konstnärlig på riktigt!

2009-01-07 @ 18:21:55
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0