Dance fucker dance

Gissa varför jag aldrig avger några nyårslöften? För att saker jag inte får göra tenderar jag att bara måsta göra. Och saker jag måste göra tenderar jag att ge blanka fan i. Därför är det bättre att ta det chill och säga till sig själv att; gör vad fan du vill, men kom ihåg att allt du gör, och inte gör, medför konsekvenser. Så jag känner mig härmed redo att anta utmaningarna.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag har aldrig riktigt förstått mig på nyårslöften. Om man vill göra något, ex. gå ner i vikt, lära sig spela gitarr, höja sina betyg så tycker jag att man ska ta tag i det direkt. Inte hänga upp sig för mycket på att komma med löften just runt nyåret. Om något kommer upp som man känner att man vill ändra på, lära sig etc. borde man göra det direkt.

2009-01-06 @ 00:51:58
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

hej snygging!

ja jag är ruskigt less på dom.. vart en hel del tjaffs sista tiden. trist för dom har mycket fint så jag vill ju inte sluta shoppa där.kram

2009-01-06 @ 01:42:46
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag har avgett nyårslöften förut, men aldrig verkligen genomfört ett enda. Så det är väl det jag har lärt mig av, att man istället ska ta tag i det direkt.

2009-01-06 @ 13:54:53
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0