i rather be weird as fuck than boring as hell


Hej bejbs, I'm back! Använde mig av det kanske mest traditionella sättet att föra över bilder från en mobil enhet till en dator (dvs med en sladd) och vips så var bildproblemet löst. Känner mig extra smart idag. Tvivlar på att det har någonting att göra med att jag är så fruktansvärt bakis idag men det är jag i alla fall. Då förstår ni säkert att det blev en hel del alkohol igår och så även en hel del fest. Norlie & KKV spelade på O´learys så kände för att dra ut då dom har några riktigt grymma låtar, "Där jag hänger min hatt" t.ex.

Frida och Jeppes kusin Linus kom till oss och förade innan vilket var skittrevligt (ska bjuda hem folk oftare fan, har alltid tyckt att läggan känns för liten att vara ett par stycken i men där hade jag fel) och efter ett par glas och en omgång "Med andra ord, iPad version" som jag och Frida såklart vann, gick vi vidare till Jeppes kompis och sedan därifrån till O´learys. Var sjuuukt mycket folk men som tur var hade vi köpt förköp så vi kom in hyfsat snabbt trots att det var lång kö även där. Och väl inne var det lika mycket folk vilket var skitkul, och spelningen var riktigt bra. Hade en grym kväll med fina människor ♥ Tror klockan var strax efter ett då jag och Jeppe kastade in handduken och drog hem och käkade mackor innan vi däckade.

Idag är jag som sagt äckligt seg, huvudet värker och har känt illamående till och från. Jävla alkohol. Tur jag dricker så sällan så jag slipper uppleva det här oftare än vad jag gör. Särskilt då det är självförvållat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0