If today was your last dayI totally agree with Kissie about
this. Du lever bara en gång, och är det något du verkligen vill göra (oavsett hur dyrt och "onödigt" det är) tycker jag fan att du ska ta och göra det också. Livet är oförutsägbart och tar nya vändningar hela tiden, så vem vet: du kanske dör om ett år, en månad eller en dag? Eller så sitter du där med lång näsa när du är 85 år och undrar varför i helvete du inte gjorde det där du ville göra så mycket, men som du alltid hittade på ursäkter till att inte göra.

♦När jag ville skaffa hund tyckte mina föräldrar att jag var dum i huvudet och sa åt mig att använda insidan. Men det sket jag fullständigt i, för jag har alltid velat ha hund, och även om det är krävande ibland så ångrar jag mig inte en sekund att jag skaffade en. Hade jag lyssnat på mina päron hade jag ju aldrig fått veta hur det är att ha hund, och då hade jag istället fått grubbla över det tills stråna grånat på skallen min. Om jag hade velat det? Eh, nej.

♦Det jag menar är, sluta tänka så jävla mycket och do something about it istället! Om du lägger för mycket energi på att väga för och nackdelar hela tiden kommer det sluta med att du blir tokig och skiter i alltihopa, vilket du med all säkerhet kommer få ångra senare i livet. Därför har jag finally fattat ett beslut, och eftersom jag velat göra det sedan 2004 kommer jag göra det också. No more funderande, no more velande och no more tvekande.

I'M JUST GONNA fucking DO IT.


Kommentarer
Postat av: Michaela

GO JOSIE! Jag lever efter det där. Vill man så ska man, fungerar inte att tänka för mycket på det. För då börjar man bara väga för- och nackdelar. Och till slut lägger man ner det

2010-03-08 @ 19:54:43
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: RThomée

Operation B? Har velat det sedan åttan iaf .... (;

2010-03-08 @ 20:15:05
URL: http://rthomee.blogg.se/
Postat av: Liz

Catch your dreams before they slip away!!Alltså, dina nya glasögon är så jävla snygga!! Märke, modell?:)

2010-03-08 @ 21:36:44
URL: http://lizwithlove.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag håller med, så fort cashen räcker till ska näsan bli mindre! (;

2010-03-08 @ 22:45:12
URL: http://lastnightstrash.se
Postat av: M:et

Jag har länkat dig så du vet! ;) Easy piecy.

2010-03-10 @ 09:53:36
URL: http://werkestam.myblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0