Just an advice to you my friends.

Något jag stör mig grymt mycket på är när vänner säger att de ska höra av sig men sedan inte gör det. Man kan glömma saker och ting, visserligen, men om ni är så glömska ge fan i att säga att ni ska ringa då? Det låter så fult att slösäga "jag hör av mig imorgon" när man ändå inte menar det. Lovar jag att ringa någon så är det väldigt sällan jag skiter i/glömmer bort att göra det, man ska ju hålla det man lovar.  Detta är inget stort löfte att bryta, tycker ni kanske, men jag stör mig verkligen på det här. Jag menar inte att fräsa åt er, mina vänner, som läser, men jag tycker att ni som tar åt er ska göra det av en anledning också! Eller gör som mig, hör av er när ni känner för det så blir det så much easier, puss.


Kommentarer
Postat av: Sandra

I agree with ya! Det är så otroligt störande när en person säger att den ska göra något men sedan inte gör det.. Eller när någon säger en sak men gör något annat..

2010-01-21 @ 00:04:21
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv; Ah okej, det blir väl så automatiskt att man försvarar sig själv. Jag är inte heller direkt nöjd med min näsa och vill fixa den men om någon annan påpekar det blir jag sur som fan eftersom att klanka ned på andras utseenden utan att man bett om deras åsikt bara visar brist på respekt och uppfostran. Samt ett dåligt självförtroende.

2010-01-21 @ 00:59:01
URL: http://lastnightstrash.se
Postat av: Melissa

ahhah håller totalt med, om man inte ska ringa så e de bäst o inte ens säga ngt haha.pluggar marknadsföring =D

2010-01-21 @ 03:59:04
URL: http://summergames.blogg.se/
Postat av: Candy

Jag har slutat säga att jag hör av mig en speciell dag, eftersom jag har svårt att hålla sådana löften. Inte för att jag är glömsk, men för att jag mår psykiskt dåligt och inte alltid fixar telefonsamtal. Jag säger istället att jag ska ringa någon dag/snart. Precis som du skriver kan man ju faktiskt sluta lova saker som man vet att man inte kan hålla.

2010-01-21 @ 18:19:28
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Melissa

Haha aa precis Santa Barbara, det ligger ca 1 timme från L.A. =)

2010-01-21 @ 20:11:31
URL: http://summergames.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0