On the road

Sitter i bilen påväg hem från Åre nu :) Intervjun gick jättebra, och det verkar absolut vara ett riktigt bra jobb. Något roligare än det jag har just nu, dessutom. Hallå, det är ett jobb på Holiday Club!? Imorgon kommer jag få veta om jag fick det eller inte, och får jag det är det upp till mig att bestämma om jag vill ha det eller inte.

Jag måste säga att jag är så sjukt kluven! Och anledningen till det är för att jag inte vet om jag törs flytta hemifrån tryggheten i Övik, till ett vilt främmande (så främmande är det väl dock inte, men ni förstår vad jag menar) ställe där jag inte känner en kotte. Visserligen sa Lena och Karina att det är väldigt lätt att lära känna nytt folk, och det tror jag absolut att det är. Men ändå, jag har aldrig flyttat långt själv tidigare så jag är lite skräckslagen. Don't judge me :P Nåja, jag ska sova på saken..


Kommentarer
Postat av: Emily

Det var SKITGOTT oxå! :DJag tycker att du ska testa i alla fall och funkar det inte så är det ju bara att flytta hem igen, inte mer med det. Och då kan du i alla fall säga att du försökte och behöver inte tänke senare "jag skulle ha åkt.." :)

2010-04-15 @ 18:25:53
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Mira

Fan va coolt! Jag tycker lätt att du ska tacka ja om du får jobbet :)

2010-04-15 @ 19:51:05
URL: http://thepainandthepleasure.blogg.se/
Postat av: Michaela

Du kommer att ångra dig om du inte testar

2010-04-15 @ 20:00:54
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag håller absolut med Michaela! I värsta fall är det ju bara att flytta hem igen! :)

2010-04-15 @ 22:25:41
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0