I like it first hand ;)

Är det bara jag som tycker second hand kläder är läskiga? Uppenbarligen är det populärt bland många "mode-bloggare" att handla second hand, men jag kan bara inte haja varför? Visst, det är billigt som fan men come on. Inte nog med att det är smått o-fräscht, kläderna är ju inte ens snygga heller. De ser ut att vara mormors avdankade gamla koftor och tröjor liksom, vilket det också är? Nä, jag tycker det är bra att Röda Korset osv. finns, för jag lämnar gärna in mina gamla kläder istället för att kasta dem i soporna, men jag skulle aldrig köpa något där o.O

Snyggt? ;/ 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Måste framstå som någon stalker som håller med dig i väldigt mycket. Men second hand.. det är bara nasty, läskigt. Skulle absolut inte vilja köpa second hand. Varför vill man köpa någon annans kläder när man kan gå till affären och köpa nya fräsha kläder! Förmodligen för att det är billigare än i en vanlig affär, ja, men ändå, mycket bättre att betala 299 för ny fin tröja. Den andra anledningen som jag kan komma på är att man kanske kan hitta plagg som är några år gamla, men som idag är moderna. Men om anledningen är att man gillar att ha på sig andras använda kläder.. då blir jag lite rädd.En dag så önskar jag att många människor får lite självrespekt och inser att det är ganska blä att köpa andras använda kläder. Kanske är den här kommentaren lite för hård. Men second hand.. det är väl bra att man återanvänder kläder och så, men att köpa och använda second hand är usch.

2010-04-17 @ 02:04:41
Postat av: Jennifer

Sv; Haha ja precis, hade jag fått chansen att komma bort från den lilla hålan ja bor i hade jag inte tvekat en sekund :)

2010-04-17 @ 12:40:07
URL: http://lastnightstrash.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0