MÖTLEY CRÜE / saints of los angeles


Inatt spelade grabbarna på Peace & Love, och jag är så jävla bitter. Det tar så jävla mycket emot att skriva, men medan massa andra wannabe-Mötley fans fick se dem äga festivalen, satt jag hemma och missade dem. Orättvist nå så in i helvete. Antar att jag kommer få höra massa skryt om hur jävulskt bra dom var sedan också, bara för att strö ännu mer salt i såren..

Kommentarer
Postat av: M

i know the feeling :( Hade så jävla gärna velat sett dom !!!

2009-06-26 @ 17:12:21
URL: http://lifeguard.blogg.se/
Postat av: Betty

jag visste inte att dom var i sverige förens jag fick höra att en gammal barndomskompis till mig hade festat med dom på café opera! Det måste ha gått vilt till haha... Och om jag inte hörde helt fel så hade hon sovit över hos tommy lee också. I was like, what!!!

2009-06-26 @ 18:57:00
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josie

Betty: VAAAAAAA! Äre sant?! :O Vilket jävla lyllo! Jag hade INTE bangat Tommy Lee alltså, haha. Lär ju ha gått vilt till ^^

2009-06-26 @ 20:04:24
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag fick dock höra att de inte var så jävla heta när de spelade. Ganska lama. Och då känns det lite bättre, men bara lite. Nikki och Vince var tydligen de enda som gjorde bra ifrån sig. Sen så vill jag hellre se en hel konsert med dem än bara en spelning. Känns som att man är ett större fan då :P

2009-06-27 @ 13:54:07
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Josie

Emily: Jaså? Ja isånnafall känns det lite bättre för mig också. Fast, en spelning skulle jag tycka var bättre än att inte få se dem någonting alls. Så pass bra tycker jag att dom är. Och dom lirade ju ändå i 1,5 timme, stod det i spelschemat iallafall.

2009-06-27 @ 16:10:12
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Michaela

Alltså jag vill inte strö salt i dina sår, för jag vet hur sådant kan suga. Men fy fan i helvete vad bra de var! Håller inte alls med det Emily säger, jag var fan snarare imponerad över hur fräscha de var. Och Tommy Lee var kick-ass bra och så jävla underhållande. Dessutom är ju i princip en ca 2 timmars-spelning och en konsert samma sak, det är ju lika lång tid. Nej, mäktigt är det rätta ordet. Och sån jävla stämning!Berättar mera om andra sen i bloggen när jag orkar :)

2009-06-28 @ 18:20:51
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag är inte ett Mötley-fan, men såg dom för att dom var en av headlinsen på P&L. Och ja jävlar, vad förvånad jag blev. Det var drag som fan och dom var grymma! Vill absolut inte strö salt i såren, jag hoppas bara att du som är ett sant Mötley-fan får se dom en dag, du skulle älskat det!

2009-06-29 @ 23:11:04
URL: http://remind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0