Jag är säkert den oromantiska jäveln som finns, men vad är Alla hjärtans dag för något egentligen? Är det verkligen bara jag som aldrig brytt mig, och som tycker att denna dag är som vilken annan dag som helst (i princip) Det kan väl inte behövas en särskild dag för att visa att man bryr sig om folk. Det ska man väl göra varje dag (oj, det där lät inte som jag!) Fast vafan, kanelbullen har ju god damnit en egen dag. Jag har, vad jag kan minnas, aldrig firat Alla hjärtans dag iallafall. Inte ens när jag hade pojkvän. Ja, jag är nog jävligt oromantisk. Men trevlig Alla hjärtans dag då allihopa. Eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Jag tycker att det är lite mysigt med alla hjärtans dag. Visst, egentligen är det ju inget speciellt, men det är ändå kul att ha en anledning att fixa fin frukost (som jag gjorde) och njuta lite extra. Fånga dagen liksom.SV; Haha, tack :)

2009-02-14 @ 14:03:46
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Rebecka

tycker också den kan vara rätt överskattad helt ärligt.. man påminns att man är singel fan hahahaha

2009-02-14 @ 14:13:28
URL: http://beckaw.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Ja alla hjärtans dag är totalt överskattat, och med en risk att låta klyschig och bitter - totalt kommersiell.Jag tror du hade gillat clinique, de är inte testade på djur (fast det kanske du redan visste)... Jag ska låta det gå en månad och sen se om jag märker nån skillnad på min hy

2009-02-14 @ 14:36:43
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Jag tycker att alla "högtider" och röda dagar är överskattade. Jag "firar" alla hjärtans dag genom att gå på konsert. För det är kärlek för mig

2009-02-14 @ 15:51:18
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Michaela

Haha, men det är precis så! Man ska "fira" Alla Hjärtans Dag genom att göra något kul. Vilket man egentligen ska göra alla andra dagar också..Jag har verkligen lagt märke till det. Men det är nog för att jag alltid lägger märke till folks förändringar, speciellt när de är drastiska. Och för hennes del blir det så uppenbart. Är lite "spoiled brat"-varning på det hela. Hon tycker att något är kul en stund för att sedan gå över till något nytt..

2009-02-14 @ 16:07:46
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Betty

Är nog också jäkligt oromantisk. Tycker bara att det är ett kommersiellt jippo. Men men, det är väl kul för romantikerna och dom som firar det, I guess.

2009-02-14 @ 18:18:17
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0