You should be ashamed of yourselves

Det spelar ingen roll vad för och hur mycket skit ni snackar om min näsa, för jag älskar min näsa och är sjukt nöjd över hur jag ser ut. Att ni hoppar på mig tyder bara på att läskigt dåligt självförtroende från er sida, och som grädde på moset är ni dessutom äckligt fega. Det är lätt att vara kaxig bakom datorskärmen, men det minsta ni kan göra är att stå för vad ni skriver iallafall. Jag vet att ni är avundsjuka på mig för att jag är sååå mycket snyggare och mer perfekt än er, för vad mer har jag egentligen gjort mot er som retar er så jävulskt? Just det, så skärp er för fan. Och SKÄMS! =)

Kommentarer
Postat av: hindu times

Vad är felet på din näsa? Hela du är ju gorgeous (ja, jag är avundsjuk! och ärlig ;P) Äh, såna där kommenterar tyder bara på framgång, när avundsjukan uppenbarar sig är det dags att luta sig tillbaka och njuta lite extra ;D

2009-04-27 @ 18:09:02
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Annie

Va, what, din näsa?! Men gud så löjligt, det är väl inget med din näsa! Folk alltså. Gissar på att dom är anonyma utan egen blogg och anser att dom inte gjort något fel eftersom dom "bara utnyttjat kommentarfunktionen". Suck vad trött jag blir på dessa människor, skrev faktiskt ett långt inlägg om det i lördags.Ifall man inte har något bättre för sig än att störa sig på en annan människas näsa och dessutom skriva det till den personen, DÅ ÄR DET ILLA!Du är snygg förresten :)

2009-04-27 @ 18:21:53
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Emily

Vad är det för fel på folk?! Jösses. Jag tycker i alla fall att du är superfin, du har ett väldigt unikt utseende och det gillar jag. Är lite avis faktiskt och det står jag för. Och jag gillar att du gillar dig själv, det ska man göra.

2009-04-27 @ 18:34:08
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Var det kommentaren från någon som kallade sig typ 'plastikoperation nu'? Tyckte den var så fruktansvärt låg! Du är sjukt snygg, verkligen!Det var ju snällt av dig i alla fall, haha! Men den känns inte jag, har aldrig tyckt den. Lekte bara i PS lite och la upp den sen.. Men den har aldrig passat mig

2009-04-27 @ 19:52:14
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Annie

Ja, ni är faktiskt lika :D Haha, vad kul!Sånna kommentarer säger så mycket mer om den som skrev den än vad det säger om dig. Men förstår att du blir irriterad, det är störande med sånna personer!

2009-04-27 @ 20:21:09
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Helena

Dom som kommentera någonting om ditt utseende tex din näsa, är bara så grymt avundsjuk på hur du ser ut, och försöker hitta något som den/dom kan påpeka, men dom lyckas inte så bra, för du är verkligen hur fin som hellst. Och det är din näsa också. Och det är bra att du är stolt över hur du ser ut, hela ditt utseende, ink din näsa. :)

2009-04-27 @ 21:00:44
URL: http://annahelenajosefine.blogg.se/
Postat av: Sofie

jag tycker att dem som kommenterar din näsa är helt patetiska, såklart dem är avundsjuka! Tkr du är skitsöt! och älskar din blogg! :D

2009-04-27 @ 21:10:32
Postat av: my

whaaaat? Absolut inget fel på din näsan, vilken satans idiot! :ODu är snyggsnyggsnygg! Inget annat.

2009-04-27 @ 21:30:22
URL: http://karmakiddo.blogg.se/
Postat av: Betty

Äsh skit i dom... alltså ta inte åt dig av det, det är ju typ det dom vill som skriver sådär, dom vill ha en reaktion ifrån dig. Och nu fick dom det hehe... Ignorera dom bara!

Hur gick det på nya utbildningen då?:)

2009-04-27 @ 21:47:12
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, seriously. Jag AVSKYR anonyma fegfan som skriver kommentarer som enbart är till för att klanka ned på en.

Mest skrattretande iofs, men vad fan kan man göra förutom att tycka synd om stackarna som orkar bemöda sig med att skriva sådana saker :P

2009-04-28 @ 02:13:23
URL: http://lastnightstrash.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0