Cheveux


Jag kan knappt tro det själv, men jag är faktiskt sugen på att klippa av håret. Kort, som Nicole har på bilden. Visst är det snyggt? Dock kommer det såklart inte att bli av, så fjantig och feg som jag är när det gäller mitt hår. Jag har dessutom inte haft kort hår sedan jag var pytteliten. Men drömma kan man ju alltid.

Kommentarer
Postat av: BettY

Den där frisyren är lovely! Jag skulle aldrig kunna klippa av mitt långa hår dock men jag tycker dom som vågar göra det är modiga:) Men det gäller verkligen att man tänker över sitt beslut så att man inte ångrar sig. För det tar ju ett tag för håret att växa ut sen.

2008-09-18 @ 13:18:22
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Fatima

så jäkla fin frisyr, jag får lust att ta tag i saxen och klippa något på en gång. inte för att resultatet skulle bli lika fint då, men duh! :D

2008-09-18 @ 19:39:55
URL: http://ninablogg.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Älskar den bilden och håret är underbart fint! :)Luggen är snygg!

Jag har faktist bara lite längre än vad Nicole har där, eller det är kanske svårt att säga eftersom att man inte rikigt ser hela håret, men jag klippte page för ungefär 2 år sedan. Det vart snyggt, men jag ångrade mig faktist lite. Jag tröttnade och det fanns ju inte så stora variationsmöjligheter:P Nu när jag låter håret växa ut ska jag försöka hålla det i bra kvailiet så det blir sådär tjockt och härligt:)

2008-09-18 @ 21:05:30
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0