What´s up with LARS?

Jag måste faktiskt instämma med fröken Isabella här. Lars har inget i Idol att göra. Det sista han är är en värdig vinnare, och helt ärligt tycker jag att han tar upp plats för någon annan. För någon som verkligen vill och tar Idol på allvar. Jag menar, fan kolla på honom, han är inte Idol-material. Inte som Kevin. My god, how I love him.
Jag tyckte Lars framträdande under Abba-veckan var skitballt. Han bjöd på en annan sida än den grå, trista snubben med den balla rösten. Men fuck it. Det finns en gräns, och den får man aldrig korsa i Sverige. Jag är ganska säker på att folk kommer tröttna.
Idol är en chans att synas, fine, och Lars kryper då fan inte under stolen med att han utnyttjar situationen. Men att utnyttja innebär väl fan inte att driva också?! Trots att ärlighet varar längst så tror jag inte att majoriteten av svenska folket uppskattar hans uttalanden. Faktiskt. Jag menar, Sverige är ändå Sverige, och svenskar är ändå svenskar..

Hoppa av nu för fan. Lars behöver inte Idol!

Å andra sidan tycker jag att denne har en poäng:

"Det du missar är att han är exakt likadan som dig Bella, men med lite mindre ödmjuk betoning. Han vill något med sitt liv och vill verkligen visa det. Han vill ta chansen och utnyttja programmet för att slå igenom för att han ville göra karriär som sångare. Vad är felet med det? Alla idoldeltagarna tänker nog exakt samma sak. Han är bara den som säger det högt."

Kommentarer
Postat av: Melissa

så sant! Tycker det var kul med hans abba framträdande. Perfekt för en musikal men nu har han gått för långt!

2008-11-03 @ 18:29:18
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Michaela

Ahaa, men poweryoga är verkligen sjukt skönt!Jag tror inte att Lars får hoppa av. Det är det som är grejen. Tror att de har något kontrakt att om de är med så är de med. Det är nog därför han gör som han gör så att folk ska börja hata honom och rösta ut honom. Vilket jag tycker är smart och vilket jag hoppas att folk FATTAR. För jag vill ha ut honom nu så att han faktiskt kan få köra sin egen grej.

2008-11-03 @ 18:39:20
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Michaela

Ja jag hoppas verkligen att han blir utröstad nu. Jag hoppas att folk förstår att han inte verkar vilja vara där. För jag tycker att det är ganska uppenbart

2008-11-03 @ 19:11:09
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Josse

Okej nej det är bra att du polisanmält. Jag mailar med en tjej som ev ska göra det ang den vita klänningen. Har du fått några pengar tillbaka?

2008-11-03 @ 19:21:28
URL: http://finas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag gillar Lars, men inte i Idol. Han ska köra sitt eget race tycker jag, fixa platta på sidan av. Men det är ju min åsikt :)

Kevin däremot, där har vi en vinnare! :Dbtw, du har gjort så att jag är besatt av Guru Josh Project - Infinity ;D

2008-11-03 @ 20:23:59
URL: http://sandgrus.blogspot.com
Postat av: Josie

Sandra; Lars + Idol = skit. Lars on his own = the shit ;D

2008-11-03 @ 20:38:07
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Yeah, du har så rätt!

Du är inte ensam om att älska den :)

2008-11-03 @ 21:47:04
URL: http://sandgrus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0