Absolute Christmas

Ända sedan jag var riktigt liten har jag älskat allt vad jul står för, och tyckt att det varit den absolut mysigaste tiden på året.När jag tänker tillbaka på tidigare jular är det dem jag spenderat hos min farmor och farfar jag minns allra starkast. Mina barndoms-jular firades alltid hos mina kära farföräldrar och fortfarande ser jag helst inte att vi firar dem någon annanstans. Jag minns hur jag och mina kusiner, lyckligare än någonsin denna 24 december, satt klistrade vid Kalle Anka klockan tre. Jag minns hur vi vilt dansade runt julgranen. Jag minns hur vi envist varje år sjöng julvisor för våra föräldrar och släktingar. Jag minns att vi, som alltid, lekte i källaren i väntan på tomten och paketen. Jag minns hur livrädda vi blev när tomten äntligen dök upp. Och hur lyckliga vi blev när vi öppnade paketen och fick de vi önskat oss.

Jag älskar julen.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha det är inga problem snygging! Snyggt blev det!

2008-12-08 @ 16:34:10
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Michaela

Men Vista segar väl i princip ner alla datorer om man inte har så mycket minne? Funderar på en HP om det inte blir en MacBook.AH, visst är den ball? Är så jävla sur över att jag inte vet vart den kommer ifrån. För jag skulle kunna betala riktigt dyra pengar för den

2008-12-08 @ 19:14:13
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Emily

Julen är verkligen underbar! Längtar ihjäl mig, tyvärr är den ju alltid över så fort.

2008-12-08 @ 19:18:57
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: BettY

Ja Julen är verkligen mysig! Och man minns känslan så bra från när man var liten och fick se och öppna alla julklappar, det var underbart!

2008-12-08 @ 22:47:35
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0