Eat and die

Eftersom jag är extremt petig med maten jag äter, måste jag bara ta upp en rätt jag anser borde förbjudas. Kebab med strips! Finns det något äckligare? En kebabtallrik är en tallrik med kött gjort på processat kött (vilket är det kött som är mest cancerframkallande..) och flottiga fett-pinnar som dippas i 80%ig majonäs. Till det en hög med lite orörda grönsaker, för att få det att se mindre fläskigt ut. Blääää. Jag käkar fan hellre.. gräs.  

Kommentarer
Postat av: Hannah

Jag har aldrig ätit varken kebab eller majonäs, och planerar inte att göra det heller... och pommes mår jag illa av när jag ätit mer än tre. Så jag håller nog med dig ;)

2008-08-31 @ 19:25:40
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: katja

I like it anyway :D

2008-08-31 @ 20:02:57
URL: http://katjamarianne.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Jo, jag har hort det.. fy fan. Har aldrig velat testa just darfor ;)

Eller hur, varfor ens uttala sig nar man inte har en aning om vad man sager? Bara idiotiskt, och dessutom far de kanske folk som inte ar sa kallkritiska att tro pa vad dom sager. Jo, hon ar helt dum i huvudet. Och dessutom far hon ju folk att tro att det ar sa sjuttonaringar ar nu for tiden... hey, jag ar FEMTON och mognare an hon!

2008-08-31 @ 22:16:11
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: michaela

haha, jag garvade högt och ljudligt åt det också. snälla liksom? jag kan digga henne ibland, men enough is enough.ahh! jag älskar kebab.. kebabtallrik.. yummie

2008-08-31 @ 22:29:02
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0