Kiss my ass

Efter all uppståndelse kring det så kallade Blog Awards känner jag verkligen för att vräka ur mig mina åsikter kring vissa av de nominerade bloggarna. Särskilt kring den så kallade Blogg-eliten.

Blogg-eliten är överskattad. JA! Blogg-eliten är sjukt, jävla överhypad och det finns inte en enda utav dem jag gillar och vars blogg jag följer med största entusiasm. Förutom Blondinbella. Men alla de andra kan fan slänga sig i väggen. Stinalee är boring. Engla är boring. Natacha Peyre är boring. Amanda Berg är boring. Lisaplace är boring. Elin Kling är boring. Kenza är boring. Alla är boring. Det är halvkul att kika på vissa av de nämndas bilder. Mer än så är det dock inte. Och en bra blogg är definitivt mer än bara flashiga foton.

Sedan en sak till. Något jag om möjligt hatar ännu mer är de bloggerskor som ansluter sig till Blogg-eliten i tron om att de är en utav dem. Que? Säg det där igen, tack. Ja, de bloggerskor som svansar efter de stora bloggerskorna och tror sig vara på samma nivå är så satans pinsamma. Förstår ni inte att ni aldrig kommer bli lika "fashion", lika "coola" och lika stora som de vad ni än gör?

Jag efterlyser nya, coola och välskrivna bloggar som pissar på Stinalee och Kenza. NU.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag fattar inte hela den här "blogg-elit"-grejen. De bloggarna är fan de mesta opersonliga ever. Det är liksom: "ååååhhhh, kolla vad jag köpte i dag. (fniss, jag är rikare än dig) :)" gärna med vacker särskrivning på flertalet ställen. Stoppa upp er där solen inte skiner!

2008-10-17 @ 19:45:51
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: BettY

Jag håller fullkomligt med! Är så trött på den såkallade "blogg-eliten." Dom tror att dom är störst bäst och vackrast typ och dom flesta populära bloggarna är ju definitivt öveskattade! Dom är ju inte så bra egentligen. Ibland undrar man ju hur Kenzas blogg har blivit så populär egentligen?! Blondinbellas blogg gillar jag också! Hon är jäkligt duktig på det hon gör och skriver bra och intressanta inlägg.

Ja, jag tycker också att det borde komma någon ny blogg nu. Nån med lite mer "edge" och som inte bara postar en massa dagens outfit hit och dit. Nån som sticker ut i mängden lite om man så säger:P

2008-10-17 @ 19:59:04
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker iaf att alla "oh i'm so special, super credd baby" är totalt överskattade.



Min blogg är ytlig as hell och jag bloggar om onödiga saker, men de är bara för att livet annars är så seriöst och tragiskt och därför är det skönt att komma bort ibland.

2008-10-17 @ 21:20:30
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: hindu times

sv; ja TACK! han är verkligen bögig, så är det bara. deal with it säger jag bara. ^^

2008-10-17 @ 21:38:00
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Josie

Johanna; Min blogg är också rätt ytlig. Även om den inte handlar om mode som din, så kretsar den väldigt mycket kring utseende. Tycker jag iallafall.



Sen är jag inte riktigt säker på att jag förstår vad du menar med "oh i´m so special, super credd baby" bloggar. Visst finns det bloggar som försöker alldeles för hårt att vara annorlunda och sticka ut, vilket inte alltid funkar så bra, men det är inte dem jag pratar om heller. Utan mer, guldkorn.

2008-10-17 @ 21:46:10
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Johanna

^^ Vad jag menar är typ folk som försöker så hårt att vara "annorlunda" och "artistiska", jag hatar att dissa någon specifikt sådär, men typ signe, almah...Typ kreddig-södermalm-stil. Det blir så stereotypiskt till slut. Men kanske är det bara jag som inte har den smaken.



Jag tycker du har en bra blogg som har en personlig touch. Och jag älskar att du är så rakt på sak. Tycker faktiskt du är ett s k guldkorn. Inte känd men alltid rolig att läsa.



I början när jag bloggade körde jag också på det, att vara personlig, men sen när jag började söka jobb och när man sökte på mitt namn kom min blogg upp och jag dör vid tanken på att en potentiell arbetsgivare skulle läsa allt vad jag tycker. Därför har jag specialiserat mig på "mode/kläder" för att jag främst tycker att det är kul och det är sådana jobb jag vill ha för tillfället, tills att jag börjar plugga igen. Nu babblar jag om nåt helt annat men aja.



2008-10-17 @ 22:04:07
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Jennifear

Haha, jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Nu ska jag inte komma och påstå att min blogg är bättre än alla ovannämnda. Men jag gör iaf allt i min makt för att de inte ska uppfattas som lika tråkiga och alldagliga som de bloggar som blev nominerade!

2008-10-17 @ 22:53:19
URL: http://lastnightstrash.devote.se
Postat av: Sandra

Haha, har aldrig tänkt på blogeliten! Nä, men jag stör mig lite på "Englas" rosa värld och förstår inte vad som är så speciellt kring Lisaplace.

Jag vet inte ens vem Amanda Berg är, haha.. känner mig jävligt trög just nu.

Men det vore verkligen på tiden att en ny annorlunda, men bra blogg, anslutar sig till den s.k bloggeliten.

2008-10-18 @ 02:57:51
Postat av: Marre

Man glömmer lätt bort de BRA delarna i bloggeliten. De du har nämnt är supertråkiga JA (även ifall jag ibland gillar Bergs outfits..).



Den bra delen:

conspicere.se - Kalasbra blogg som tolkar mode på ett vetenskapligt plan. En VETTIG modeblogg.



http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2202791 - Hanna Fridén som är min favoritbloggerska. Konstnär och debattvillig.



http://beautifulones.blogg.se/ - Liza Marklunds dotter som är en galet bra fotograf och supergullig.



Bra bloggar med andra ord.

2008-10-18 @ 15:14:55
URL: http://marregoeswild.blogg.se/
Postat av: Linn

Damn girl, du är skön

Kunde inte sagt det bättre själv

2008-10-19 @ 15:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0