Estée Lauder

 
NÄR SOMMARENS SOLBRÄNNA BÖRJAT BLEKNA känner man sig långt ifrån lika fräsch utan smink. Mitt ansikte är näsintill genomskinligt och min mineralfoundation från Mary Kay räcker inte riktigt till att dölja de skavanker som solens strålar lyckats göra. Därför var det nu dags att investera en ny BB Cream, som är en dagkräm innehållande både solskydd, concealer och primer. BB står för 'blemish balm' och är till för att både jämna ut din hudton, återfukta, korrigera mindre skönhetsfel, ge förbättrad lyster samt skydda huden mot solens skadliga bieffekter. Den är kort gott en allt-i-ett kräm.
 
Jag har tidigare testat Garnier's BB Cream som är väldigt prisvärd, men tyvärr tyckte jag att ansiktet blev alldeles för blankt utav den, och eftersom jag läst mycket bra om Estée Lauders variant ville jag testa den istället. Jag älskar ju förövrigt Estée Lauders produkter och har förälskat mig i deras Double Wear-foundation och concealer då de sitter som berget hela dagen. Tur då att jag fick en concealer med på köpet idag! Har i alla fall lika höga förväntningar på denna kräm och hoppas och tror att den kommer uppfylla mina krav. Kan recensera den senare om ni är intresserade. Tack älskling för presenten

Kommentarer
Postat av: JO

Varsegoood ❤

Svar: <3
Josefine

2012-10-03 @ 17:56:48
Postat av: Sara

Hur är Estée Lauders jämfört med Garnier´s? Tycker också att man blir för blank av den.. :)

Svar: Man blir inte ett dugg blank utav Estée Lauders! Den ger tvärtom en matt finish vilket är kanon :) tycker den är riktigt bra.
Josefine

2012-10-10 @ 15:36:34
URL: http://saramorian.blogg.se
Postat av: Elizabet

Berätta om den var bra! Jag kör på isadoras nu och den e faktiskt riktigt bra för priset:) Men skulle vilja se om en "värsting" e värd slantarna:)

Svar: Kommer en recension under dagen! :)
Josefine

2012-10-11 @ 07:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0