Soulmates?


Läste ut "En shopaholics bekännelser" igår, och allt jag har att säga är: fan vad bra den var. Jag älskade den, verkligen. Att jag inte har läst den tidigare? Mycket dumt av mig.

Bortsett från att jag inte har skulder uppöver öronen känner jag igen mig så sjukt mycket i huvudpersonen, Rebecca. Jag kanske inte shoppar för samma summor men jag känner nästintill samma begär som hon gör. Skillnaden är bara att jag försöker så inni helsicke att kontrollera det. Annars är jag lika drömmande, och har lika lätt för att sväva iväg i mina tankar som henne. Ser jag en gullig kille kan jag lätt börja fantisera om vårat giftermål liksom, haha. Ni som har läst boken vet vad jag pratar om.

Måste läsa den andra boken, NU! (se filmen kanske också vore något, hehe)


Kommentarer
Postat av: RThomee

ANSWER:ÅÅÅH JAG VILL MED STRIPPA!!!! HAHAH (A)

2010-05-30 @ 23:59:23
URL: http://rthomee.blogg.se/
Postat av: Linnea Hägglund

Hahaha jag BRUKAR gilla att jobba natt :D

hahaha jag är också lika cpskadad som henne. Det finns ju flera böcker till om just Rebecca :) Sedan har Sophie Kinsella skrivit fler romaner om andra - men lika galna - karaktärer! Tror att filmen är en besvikelse om man älskar böckerna för att den saknar charmen och är mer Amerikansk om du förstår ;)

2010-05-31 @ 00:01:19
URL: http://elles.devote.se
Postat av: Michaela

Boken är grym, älskade den verkligen. Skulle vilja läsa den på engelska och sen resterande böckerna i samma serie också!

2010-05-31 @ 10:41:55
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha jag blir så arg när jag läser den! ;)

2010-05-31 @ 17:02:48
URL: http://worldspinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0