Full som en kastrull

Trots illamåendet (jag röker aldrig en cigg till i hela mitt liv, seriöst..) tog jag mig ut på en långpromenad runt vackra Hörnsjön med Maria och Daisy tidigare ikväll. Välbehövligt och skönt, om än lite kallt om fingrarna. Jag vill även minnas att det var vid Hörnsjön som jag fick min första riktiga fylla vid 15 års ålder, haha. Vilka tider! Godnatt.


Kommentarer
Postat av: RThomee

Haha, precis gjorde jag och min kompis också, vi lät killarna betala (dom hade inte heller pengar). Men taxichauffören släppte av oss vid en bankomat så killarna fick ta ut så jag klarade mig trots no money in the pocket :D

2010-06-21 @ 00:46:40
URL: http://rthomee.blogg.se/
Postat av: kim

jaha okej :) får kolla efter det imorrn, tack :D hihi.

2010-06-21 @ 11:12:08
URL: http://kiimblombeerg.blogg.se/
Postat av: Michaela

Haha ja hon är verkligen sjukt snygg, men hon är väl 93a? Hon är ett år yngre än mig, och jag är ju 92a. Åh tack så hemskt mycket! Hon är en stor stilförebild så skulle lätt kunna ta efter henne lite mer. Hennes sminkning tycker jag dock är lite svår, jag är ingen sminkfantast och inte så duktig så jag tycker att det är svårt att måla svart ögonskugga under ögonen. Dessutom är det ovant att ha så mycket, så jag brukar köra lite mer efter varje gång.

2010-06-21 @ 16:33:52
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0