"Like an upgrade, the best me"


Helt seriöst, fyfan vad snyggt Heidi Montag är nu. Efter alla 10 plastikoperationer. Ja, jag tycker fan att hon blev rysligt snygg och jag tycker verkligen inte att hon gjorde det minsta fel som opererade sig. Hon hade ju viljan och pengarna, vad mer behövdes liksom? Jag har säkert sagt det tidigare, men jag är för plastikkirurgi. Mår man psykiskt dåligt över hur man ser ut, och det går att göra något åt, then do it.

Och om man läser artikeln i People's Magazine säger Heidi själv: "I honestly was never the prettiest girl, I was more like the frumpy sidekick to Lauren [Conrad, her costar on The Hills] Everyone on that show was rich, and if you look at my wardrobe that first season, I was wearing Lauren's leftovers. So now that I feel like a sexy, confident woman, that to me is a Cinderella Story"


Aaw, jag blir nästan rörd. För hur kul kan det egentligen ha varit att vara i hennes skor där den första och andra säsongen av The Hills? Hon såg ut som den fula ankungen i jämförelse med Lauren. Men nu, nu är hon perfekt! Dock skulle inte jag vilja ha så stora bröst. Jag vet att majoriteten av er håller med mig dessutom, för den som påstår att hon var snyggare 2OO6, innan alla operationer, gör det enbart för att den inte är avundsjuk på hur hon såg ut då.

( ååååh, jag vill operera näsan nu! )


Kommentarer
Postat av: Summer

hon är snygg som fan nu! men tycker ändå det är läskigt! alltså, fatta om man själv bara skulle dyka upp en dag med ett helt nytt ansikte.. skitläskigt :P

2010-01-15 @ 21:42:55
URL: http://summergirl.webblogg.se/
Postat av: Emily

Jag tyckte nog att hon var finare innan faktiskt. Hade det inte varit för förebilden hade jag inte känt igen henne. Nej, nu ser hon verkligen hemsk ut! :P Men mår hon bra så är väl det huvudsaken :)

2010-01-15 @ 21:59:11
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Natalie

Hade inte känt igen henne om det inte vore för före bilden. visst hon är snygg nu men ser nu ut som precis alla andra blonda tjejer, hon har liksom inget speciellt, det finns tusen och åter tusen likadana tjejer.Hahahaha kul text på knappen

2010-01-15 @ 23:07:31
URL: http://minndy.blogg.se/
Postat av: M

HAHAHAHAH fyfan va sköna vi är!

Vi tänker fan likadant ;D

2010-01-15 @ 23:08:37
URL: http://lifeguard.blogg.se/
Postat av: mathy b

omg snygg

2010-01-15 @ 23:20:07
URL: http://thejuicydetails.blogg.se/
Postat av: Emily

Sv: Haha ja den sista personen du länkade till såg hemsk ut, men hon såg ändå ut som en vanlig människa.Jag tycker verkligen att hon ser hemsk ut nu! Hela hennes ansikte ser ju ut som en stor operation, för jag tycker det är allt för olikt hennes förra, då hon var jättesöt. Jag har aldrig tyckt att hon varit ful, för i början av The Hills var hon verkligen söt. Bara jag ser de där enorma tuttarna nu får jag nästan kväljningar :P Haha.Nej, det är hemskt i mina ögon. Kroppen är ju okej, om man bortser från tuttarna, men ansiktet är verkligen fult. Kan inte riktigt sätta fringret på vad det är, men helheten är inte fin. Som någon annan skrev här över, nu är hon mer en i mängden och det känns lite trist. Och det är inget som faller mig i smaken, tack och lov.

2010-01-16 @ 09:26:56
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Michaela

OMG, visste inte att hon hade gjort en så stor förändring. Klart att hon är snygg efter operationerna, men jag tycker att hon ser ut att vara typ 40 eller något nu. I alla fall jävligt mycket äldre. Jag tycker att hon skulle ha sett ut som hon gjorde på "before"-bilden. Då var hon som snyggast ju

2010-01-16 @ 10:45:01
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Anna

hon var ju sjukt mycket snyggare före operationerna tycker jag! dock hade hon snyggare mage efter. Men njaä, jag tyckte hon var finare innan :)

2010-01-16 @ 14:49:34
URL: http://blackwell.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker att hon ser fruktansvärt opersonlig ut, vänstra bilden är MYCKET snyggare, hon ser ju verkligen inte ut som sig själv längre. Plastikoperation i all ära, men man ska inte gå så långt att man inte ser ut som sig själv längre...Helt ärligt hade jag hellre sett ut som hon gjorde 2006 (kläder kan man alltid ändra...),nu ser hon bara ut som en produkt av hollywood. Det är tragiskt, för hon har nu inget utmärkande alls. Perfektion är tråkigt, det är som att kolla på ett helt vitt papper.Tycker synd om henne, folk som mår bra gör absolut inte sådär med sig själva.

2010-01-16 @ 15:24:50
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Bette

Ja jäklar vilken skillnad det är ifrån då och nu... Tycker det är rätt fascinerande att hon tagit det så långt med operationerna. Men jag hoppas hon är nöjd nu då och inte bara fortsätter och fortsätter. Måste ta och köpa det där nummret...

2010-01-16 @ 16:15:08
Postat av: Annie

Tycker faktiskt brösten är snyggare på förebilden och även något i ansiktet som ser mer levande ut på förebilden... Tycker hon ser lite opersonlig ut i ansiktet efter operationen!

2010-01-17 @ 01:07:19
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Lotta

Kroppen är fantastiskt fin! Men ansiktet var mkt finare innan.

2010-01-18 @ 00:38:45
URL: http://loodie.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hennes kropp är SÅÅ mycket snyggare nu, dock gillar jag inte hennes ansikte. Det ser så platt och vanligt ut. Hon var ju inte snyggare från år 2006 men någonstans där imellan.

Dock så fattar jag inte riktigt det där med fettsugningar över hela kroppen. Hon hade ju kunnat träna om hon inte varit så lat..Btw, har för mig att du skrev att du var nöjd med din näsa förut? /:

2010-01-20 @ 16:53:55
URL: http://lastnightstrash.se
Postat av: Candy

Jag blir nästan nedstämd av alla trista kommentarer här. Håller precis på med ett inlägg om Heidi Montags ingrepp och reaktionerna på det, och kommer säkert att hitta någon kommentar här som passar att använda i det inlägget. >_<

2010-01-21 @ 18:22:21
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Candy

förresten så har jag opererat min näsa, om du vill fråga nåt om det så kan du fråga mig. =)

2010-01-21 @ 18:24:03
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Anonym

tusen gånger snyggare innan. hon var så jävla motherfucking snygg i typ säsong 1 och 2 av the hills. synd att det blev som det blev.

2010-02-22 @ 15:49:46
Postat av: Mii

Hahaha, you rock it! ;)

2010-03-03 @ 13:29:09
URL: http://werkestam.myblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0