Back on track: blonde

Har spenderat 4½ timme hos Monica idag så nu är jag nyfärgad och nyklippt, plus att jag är blond igen, hihi. Känns rikigt skönt att se sig själv i spegeln igen nu när det tråkiga, bruna är borta. Jag vet att i princip alla tyckte att jag var snygg som brunett också, men det kändes ändå inte riktigt som jag. Jag kände mig, tråkig?!

Dock får ni ge er till tåls, för löshåret hänger på tork och jag orkar inte posa ikväll. Så det blir inga bilder until tomorrow. Sad for you, buhu. Kan avslöja att det blev rätt likt Olivias färg iallafall, precis som jag ville ha det. Aningen ljusare och mer slingat kanske, svårt att bedöma..

Känner mig korthårig som fan dock! Men jag vet ju att även fast man håller på att spara ut håret så måste man klippa sig ibland. Slitet hår är inte snyggt någonstans, så det är bara att bita i det sura äpplet. Som tur är växer mitt hår relativt snabbt, och för att hjälpa det lite på traven inför sommaren funderar jag på att köpa sånna b-vitamin tabletter som gör att håret växer snabbare, som dessa. Är det någon som har förslag på några bra? Minns att jag åt någon typ av Silica-tabletter förrut, men vettefan om de fungerade nåt vidare bra. Tvivlar på det. Så något starkare, tack! ;) 


Kommentarer
Postat av: Michaela

Filmen var riktigt bra! Det var en fin historia

2010-01-27 @ 18:40:53
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Annie

Men åh, vill ju se frisyren utan löshår i :-)

2010-01-27 @ 21:18:52
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag var också tvungen att klippa bort typ 5cm. Så jäkla surt, jag ångrar som fan att jag klippte en kort page förut, då hade jag haft kvar mitt långa hår nedtill midjan.. :(

2010-01-28 @ 14:39:31
URL: http://lastnightstrash.se
Postat av: Candy

Det var som tusan, fyra och en halv timme! Jag har nog bara varit hos frisören i tre och en halv timme. =P



Svar: Tack! Jag har inte följt hennes blogg lika mycket som du, jag har bara kikat in på den någon gång då och då det senaste året, men det kan nog stämma det du skriver och jag håller med om att hon verkar instabil. Det är tråkigt för henne att hon är det, men instabiliteten i sig behöver inte drabba andra än hon själv. Ändå gör hon gång på gång så att det går ut över andra med dessa helt absurda bantningstips. Sorgligt.

2010-01-29 @ 20:43:37
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: sandra wikman

Åh jag vet precis hur det känns! När man är blond vill man vara brunett sen när man är brunett vill man vara blod.. Men du passar i båda, fast när du har haft brunt hår så har jag bara sett bilder.. Men hoppas allt flyter på bra hos dig, hane ;D

2010-01-30 @ 20:27:50
URL: http://sandraawikman.blogg.se/
Postat av: isa

en bild på håret kanske vore något? :)

2010-02-01 @ 22:09:42
URL: http://isas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0