Ghost town


Mamma berättade för mig häromdagen att hon blev väckt två gånger under samma natt av något som lät som en påslagen TV, och av att Daisy skällde som en tok. Dock var det ingen TV i hela huset som var på när hon klev upp och kollade.. Vår första tanke; ghosts?

Menar, inatt väckte Daisy mig vid halv två av att hon låg och morrade åt någonting som till synes inte verkade vara där. Tror seriöst inte att jag varit så rädd på länge. Jag blev helt skräckslagen och tänkte på det mamma berättat. Mina ögon var som tefat och svetten rann, så jävla sjukt! Kunde inte somna om ordentligt och efter det vaknade jag ungefär varannan timme eftersom jag var så jävla rädd att det skulle vara något i mitt rum. Låter väl som om jag är helt crrrazzzzy i skallen, men jag tror faktiskt på spöken. Och spökar det hemma hos oss vet jag fan inte vad jag gör, typ flyttar?! Enda spökena jag skulle acceptera är såna som Casper, för han är så snäll, haha.


Kommentarer
Postat av: Mira

Snygg skjorta!

2010-04-05 @ 16:50:12
URL: http://thepainandthepleasure.blogg.se/
Postat av: Emily

Låter fan hemskt alltså.. Usch. Hatar sånt. Jag är skiträdd för allt och mörker gör ju inte saken bättre.Snygg skjorta btw! :)

2010-04-05 @ 21:52:48
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Jonna

AMAGAAD ! :O scaaary

2010-04-05 @ 21:57:37
URL: http://chiqas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0