My milkshake brings all the boys to the yard

Sjukt härlig dag idag, trots att jag blev väckt av Season of love klockan O6.3O. Drog på skolan vid 8:a och bytte Matematik C-kursen till B-kursen, då jag suttit på varje Matte-lektion som ett stort jävla frågetecken. (x+7)(x-9)-3x, och jag blir förvirrad redan vid första x:et trots att jag nu drog till med en lätt ekvation. Aja, jag ska iallafall läsa om Matte B, trots att man inte får göra det när man redan har gjort det och fått betyg i det. Men de gjorde liksom ett undantag för mig eftersom jag är ett problembarn i skolan. Sedan lade jag till Desktopp-kursen också så nu ska jag bli lika skillad på Photoshop och bildredigering som många andra är. Känns skitkul!

Kommentarer
Postat av: Elin

Åhå där ser man, vart kommer du läsa det då? Här i övik, eller blir det flytt?

Hah nä precis, vem läser det frivilligt liksom.. Ja, jag har funderingar på att läsa till civilekonom. Men eftersom att det förstör för mig om jag läser till matte C på komvux så måste jag tänka igenom allt ett antal gånger till! Rätt vad det är så dyker det upp något annat jag vill läsa också :b

2009-09-07 @ 14:44:46
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/
Postat av: Linnéa

haha problembarn va?! jo just de ja... vad jag minns om dig var att du var väldigt duktig på allt :D så nog tror jag du fixar det där alltid! när kommer du upp hit o hälsar på?

2009-09-07 @ 16:24:10
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Linnéa

haha, problembarn du?! jo just det ja... vad jag minns av dig från skolan var att du var väldigt flitig o bra på allt :D jag tror du fixar det där ;) när kommer du upp hit o hälsar på? puss

2009-09-07 @ 16:25:25
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Linnéa

hahaha.. nu måste jag skriva ännu en kommentar :P trodde inte den första kom fram så då skrev jag en ny... men tji fick jag, för den hade ju kommit fram :P haha... aja...sry!

2009-09-07 @ 16:26:12
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Emily

Fy fan för matte C! Hoppade den kursen på gymnasiet, det var helt klart inte min grej. Och när man knappt fick g i matte B så var det inte så jävla lätt :P Men hoppas det går bra bättre för dig än det gjorde för mig!

2009-09-07 @ 20:28:04
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: simone

Sheit, vid den tiden är jag zombie ^^Hur är det idag?

2009-09-08 @ 11:13:09
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0