Still dirrty

KVÄLLENS FRÅGESTÄLLNING:
Vad tycker ni om att strippa? Ett sjaskigt slamp-jobb eller lättförtjänta pengar? Ge mig lite åsikter så att jag har något kul att läsa när jag kommer hem imorgon, tack!

Kommentarer
Postat av: Annie

Upp till personen som gör det. Dock hoppas jag att man trivs med det om man gör det o inte ser det som ett obekvämt sätt att tjäna mycket pengar. Kan faktiskt vara lite kul att kolla på en het tjej som strippar, men tyvärr hänger det ju en hel del sunkigt folk på strippklubbar. Kanske mindre kul för dem som jobbar med det.

2009-06-10 @ 23:22:26
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker det beror helt på hur, det finns ju så olika sätt, tjejerna kan behålla kläderna på, de kan ta av sig dem, jag tycker liksom att så länge det inte blir för groteskt så är det helt okey. jag menar, de har ju ändå valt att göra det så varför skulle dom inte få göra det om dom ändå trivs med det.

2009-06-11 @ 00:02:40
URL: http://stupidlamb.blogg.se/
Postat av: Alexis

Så länge de själva är nöjda med sitt jobb så ser jag inget fel i det alls! Dessvärre är det väl ofta så att många ser det som sista utvägen och det kan säkert vara en gateway in till knark och prostitution. Men ta Dita von Teese - hon har ju mer class än de flesta här i världen och hon är ju strippa!

2009-06-11 @ 09:55:27
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Emily

Så länge som det är ett eget val och att man förstår vad man ger sig in på tycker inte jag att det är något fel. Men som sagt, det är förmodligen en inkörsport till grejer som droger, prostitution m.m. Sen tror jag att många som väljer att t.ex. strippa kanske redan har drogproblem eller liknande och det blir då ett enkelt sätt att skaffa pengar. Men jobb som jobb egentligen. Jag skulle dock aldrig kunna tänka mig att objektifiera mig själv så, men det är ju helt upp till var och en.

2009-06-11 @ 11:42:48
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Carolin

Ptja, det beror på. Jag tycker att alla får göra som dom själva vill, men sen tycker jag däremot att det är lite mer "slampjobb" när man jobbar som strippa, så enligt mig, om man ska strippa så verkar det bättre men dom som uppträder på t.ex mässor, som erotikmässan osv. Men att jobba på en strippklubb och sånt tycker jag dock inte låter så himla trevligt, där folk kommer dit endast för att titta på en och så. Det kan ju egentligen inte kännas så himla kul, men som sagt, alla får göra som dom vill (:Vad tycker du själv?

2009-06-11 @ 13:31:24
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Jonna

lite både och.. men om det är vad tjejjen vill så "you go girl".. Hade jag haft kroppen, attityden så kanske man skulle prövat på det. OCH om det gav bra pengar. Jag menra man kan ju bli känd som världens bästa spripperska;) á la Dita von teese? även fast hon inte är strippare så är hon ju nära inpå-.. fast mer Classy ! jag skulle nog vilja vara en classy- strippa;) absolut!

2009-06-11 @ 15:35:18
URL: http://chiqa.se
Postat av: Betty

Liberal som jag är så tycker jag helt upp till var och en. Men bara man inte blir tvingad till det utan gör det för att man vill det själv.

En del har nog lite för mkt fördomar om strippor, alla strippor knarkar inte eller blir prostituerade, eller har blivit utnyttjade som unga. Man kan ju faktiskt göra det gör att man uppskattar själva konstformen också, för kvinnokroppen är ju väldigt vacker. Och visst, sen kan man ju tjäna bra pengar på det:)

Det är jättekul att det gått så bra för Dita Von Teese, men det är väl förmodligen för att hon är en burleskartist och det är väl mer classy än vanlig striptease.

Men jag skulle gärna gå på en strippklubb nångång, det skulle vara kul och se. Och det är ju faktiskt inte så lätt som det ser ut...

2009-06-11 @ 18:03:49
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: mtvthehills

Personligen skulle jag aldrig göra det själv. För min kropp vill jag bara visa för de jag väljer själv och om man visar kroppen och får betalt för det tycker jag det är ... inte bra..

2009-06-11 @ 19:32:40
URL: http://mtvthehills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0