MF Of The Year

Jag vet inte riktigt vad som hänt. Alternativ ett är att jag, som alltid varit totalt ointresserad av Melodifestivalen, förvandlats till en inbiten MF-junkie, eller så har låtarna i kvällens Melodifestival hållit överdrivet hög klass. Jag tror på det sistnämnda eftersom jag aldrig, om jag så än hade, skulle erkänna att jag börjat tycka om Melodifestivalen. Jag satt och dividerade med mig själv om vilken av låtarna jag gillade bäst och kom fram till att jag inte ens kunde bestämma mig. How sick is that? Men för att låta som mig själv igen klankar jag givetvis ner på åtminstonde två låtar. Molly Sandéns smörsång och Maja Gullbrands mespop. Eller vad fan det var för något. Bajs var det iallafall.

Kommentarer
Postat av: kim

Haha, brukar inte heller kolla, men idag var jag bara tvungen :P

2009-02-21 @ 21:46:36
URL: http://kiimblombeerg.blogg.se/
Postat av: my

Smaken är som baken sj gillar jag melodifestivalen

p to the K

2009-02-21 @ 22:09:02
URL: http://lovelymy.blogg.se/
Postat av: Michaela

Maja's låt var verkligen dålig. Åhh. Den var så dålig att jag började må illa

2009-02-21 @ 22:12:08
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Alexis

Jag är sjukt besviken att inte BWO gick vidare även om det inte var deras starkaste låt någonsin direkt...

2009-02-21 @ 23:30:24
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Betty

Jag kollar Alltid på melodifestivalen, det är tradition för mig haha:) Men var lite besviken på låtarna ikväll jag med. Majas låt var ju jäkligt mesig ja! Men Mollys var okej. Tycker hon är en söt tjej. Bättre än Amy Diamond iallafall. EMD förstår jag mig inte på alls?!

2009-02-22 @ 01:16:33
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Emily

Melodifestivalen är något av det värsta jag vet! Varför ska de dra ut på det så jävla länge, en gång räcker väl?! Sen så är ju inte det riktigt min musik, dock var jag överlyckling när Lordi vann hela skiten :P HahaSv: Jepp, det är det :) Jag är riktigt nöjd faktiskt.

2009-02-22 @ 08:44:52
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: -CHRIS-

Svar: Tack så mycket :D Hade jag inte varit så bakis hade du fått en virtuell kram xD hahaha

puuuuke

2009-02-22 @ 08:59:58
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Josefine

Chris; haha, tack snygging!Emily; hela upplägget av Melodifestivalen är överdriven nu. Att folket ska behöva ringa och rösta 3 gånger under ett program.. alltså what? Och sedan ska vi behöva rösta i 2a chansen, jag vet inte hur många gånger, och sedan till sist i finalen. LOL. Som du säger, det räcker väl med ett program där vinnaren utses direkt!Betty; jag har vrickad smak ibland, men jag älskade Amy Diamonds låt i förra programmet :P Dock förstår jag inte varför de ska styla henne som en 12åring. Molly och Amy är lika gamla, men Molly ser ut att vara 5-6 år äldre.Alexis; jag tyckte BWO var bra också. Att Molly gick vidare var nog sämst röstat av Sverige, nästan ever.Michaela; ja, jag spydde i munnen åt Majas låt, haha

2009-02-22 @ 10:29:01
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0