Klipp Dig Och Skaffa Ett JobbOvan ser ni en otroligt välskriven liten lista med sju punkter på sådant jag måste slänga pengar på innan jag åker till Åre. "Slänga pengar på", haha, låter verkligen som att jag känner mig jättemotiverad till att köpa det här. I ärlighetens namn kan jag säga att jag heller inte är särskilt tänd på att sprätta pengar innan jag åker. Men jag har liksom inget val, för jag bara måste ha det (måste och måste, ni tjejer vet vad jag menar med måste) Resorb är dock ett fruktansvärt måste. Vätskeersättning lär (läs: kommer att) behövas så mycket som vi ska supa ;) Föresten, man får väl ta rakblad på tåget? Vissa kan ju säkert få för sig att använda Venus rakblad som vapen, och försöka kapa tåget. I hope not! Och just det, angående rubriken: jag tycker att just den linen "klipp dig och skaffa ett jobb" låter så sjukt rolig. Läste det i ÖA idag.

Kommentarer
Postat av: kim

Gud vad fin du var i håret! :D

2009-02-03 @ 11:21:16
URL: http://kiimblombeerg.blogg.se/
Postat av: kim

Oj, tack :D

2009-02-03 @ 12:13:11
URL: http://kiimblombeerg.blogg.se/
Postat av: Lightie

Jag kom precis hem från Åre :D och behöver lägga in min lever på rehab nu. Bra tänkt med resorb!, vi körde med "bakis" brustabletter.

2009-02-03 @ 14:12:41
URL: http://lightblogg.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; Det är klänningen!Yes, de finns på svenska också, du MÅSTE läsa!! Så bra och det kostar bara några tior. Ska länka till var man kan köpa dem i min blogg.

2009-02-03 @ 14:35:30
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: lightie

Precis! tror det är något liknande.

jodå, vi hade det super! Rätt skum känsla bara att sitta i skidkläder på en svettig krog och dricka öl och sjunga allsång.. men, är det efterski så är det :)

2009-02-03 @ 15:12:52
URL: http://lightblogg.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; alla är sjukt bra!

Men det beror lite på ens egen situation, Break up boken har jag haft mest nytta av eftersom jag i princip aldrig har varit singel men är man det eller dejtar skulle jag rekommendera He's just not that into you.

2009-02-03 @ 15:22:50
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Betty

svar: Jaha okej:P men du bor väl inte så långt ifrån skidbackor och sånt annars? Du har väl en del bra backar att välja mellan:) Men jag förstår att man inte tar sig för och åker, och speciellt om någon inte velat följa med heller.

Skidor har faktiskt aldrig varit min grej. Åkte längdskidor litegrann när jag var barn. Och har provat på att åka i stora backar en gång bara i princip. När vi åkte iväg en gång med skolan. Vilket var ganska kul actually. Men annars tycker jag mest att det är scary haha.. Jag är väl inte den sportiga typen I guess:P

Ha så roligt på pulkan!

2009-02-03 @ 16:13:56
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Angelica P

Annars föreslår jag att köpa mineralprodukter från märket ID, finns på KICKS, sjukt bra och bättre för huden än vanliga produkter, kanske lite dyrare dock ;)

2009-02-03 @ 19:20:00
URL: http://angeliicap.blogg.se/
Postat av: Johanna

Asså hur funkar jeanleggingsen? Jag visste inte ens att det fanns n¨got sådant föräns nån vecka sen... Var kan man köpa och är de likak mjuka som vanliga leggings?

2009-02-04 @ 09:42:29
URL: http://pasia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0