And All That Shit

Har jobbat idag. Japp, when the gips went off the work went on. Men usch och fyfan vilken värdelös engelska. Jag som är allergisk mot dålig engelska. Känns helt okey att ha börjat jobba igen iallafall. För gissa hur hårt det kommer suga att vara utan lön den här månaden? Så jävla stenhårt. Vad tusan skulle man göra om man inte hade sina underbara föräldrars axlar att luta sitt giriga huvud emot när det krisar, va?

Kommentarer
Postat av: Emily

Sv; Ja, jag menar det! Och varför kan de inte komma på ställen där de inte syns, som i pannan där jag har luggen som skyler. Nej, självklart måste de komma på hakan typ :P Stora problem, haha.Jag trodde att du skulle börja plugga den här terminen, eller har jag bara drömt att jag läst det?

Det är fruktansvärt lyxigt att man har sina föräldrar iband, vad skulle vi göra utan dem?!

2009-02-12 @ 15:12:08
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: -CHRIS-

Svar: I know, love it! :D

2009-02-12 @ 16:41:28
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Emily

Sv; Okej, förstår dig. Lika bra att vänta med pluggandet tills man är motiverad, annars skiter det sig bara.

2009-02-12 @ 16:53:17
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; Haha kanske får göra en kiss and tell story, "min natt med Paris Hilton". Haha, nej det var rätt oskyldigt, har träffat henne vid två tillfällen och vid det ena av de tillfällena gick jag fram till henne och och så pratade vi ett tag och när jag skulle gå så lutade hon sig fram för vad jag trodde var en kram men det blev visst lite hångel medan mina vänner chockat kollade på.

Det kan tilläggas jag INTE var helt nykter.

2009-02-12 @ 18:49:19
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0