Beloved boobs


Jag har funderat mycket fram och tillbaka på det här med bröstförstoringar. Redan för 5 år sedan ville jag operera mig och skaffa större bröst. Jag tyckte Natacha Peyre var den snyggaste tjejen jag sett och jag var så sjukt avundsjuk på att hon fixat brösten. Sedan kom jag in i en period där jag inte alls uppskattade bröst lika mycket. Jag tyckte att alla kläder satt snyggare på oss med små boobs och jag var grymt stolt över mina b-kupor. Det är jag visserligen fortfarande, men jag måste erkänna att jag fortfarande vill ha fixa större bröst. Men det kostar ju tyvärr skjortan. Det suger fett att de kilon jag lagt på mig inte enbart satte sig på pattarna. Aja, det ska iallafall bli sjukt spännande att se resultatet av Kissies bröstförstoring!

Kommentarer
Postat av: Emily

Jag vet, kan man inte bara tänka tillbaka på hur man mår efter att man svullat. Då skulle man ju definitvt låta bli, men just då lyckas man inte komma ihåg att man mådde pyton både fysiskt och psykist. Men trots allt, en gång gör ingen fet. Man får helt enkelt försöka lägga band på sig själv.



Angående bröstförstoringen. Jag tycker att du ser ut att ha väldigt fina tuttar och behöver inte alls göra något åt dem, men man gör självklart som man vill. Man ska alltid göra det man själv mår bäst av. Jag hatar dock mina bröst och är lika glad varje gång jag går ner i vikt och de blir mindre. Jag tycker bara att de är ivägen :P

2009-04-08 @ 11:38:17
URL: http://imcookiedough.blogg.se/
Postat av: Betty

Ja, det är ju inte särskilt billigt med en bröstförstoring. Men om du har funderat på det så pass länge så kanske det är värt att göra det, och spara till det. Jag kan absolut tänka mig att göra det! Visste inte att Kissie skulle göra det. Tycker hennes bröst ser lagomt stora ut på henne. Men det är ju helt upp till var och hur stora bröst man vill ha:)

2009-04-08 @ 14:01:26
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Jag ville också göra en bröstförstoring förut. Under flera år ville jag det faktiskt. De blonda utvikningstjejerna i Big Brother var mina förebilder. Men sen hände något och nu vill jag bara ha mindre bröst. Jag vill ge bort en kupa. De är bara ivägen och förstör. Skulle dock inte förvåna mig om jag ändrar mig någon gång i framtiden..

2009-04-08 @ 16:35:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: hindu times

Det går en dokumentär om bröstförstoringar ikväll kl 22 på tv3 ifall du är intresserad! Vet inte om den belyser operationerna från ett negativt eller positivt perspektiv men det kanske är intressant ändå, hur man än håller sig till operationerna. :) Själv tycker jag det är okej, vill man så vill man! Bara man inte överdriver och stoppar in ett par fotbollar så det blir smaklöst. ;)

2009-04-09 @ 12:24:47
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Kenny

Denna får du inte missa!!



http://www.youtube.com/watch?v=KKmcvroDqgA

2009-08-30 @ 20:39:05
URL: http://www.youtube.com/watch?v=KKmcvroDqgA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0