Too thin for tv


US Weekly har satt Shenae Grimes och Jessica Stroup på omslaget av sitt senaste nummer. Varför? För att de anses vara för smala för tv. Såklart. Det var ju bara en tidsfråga innan det skulle hända. Enligt US Magazine väger Jessica 45 kilo till sina 176 centimeter och Shenae är 161 centimeter och väger 40 kilo. Ja, tjejerna är smala. Det kan inte ens jag förneka. Men snyggt smala. Dessutom verkar de ha skitkul tillsammans. Så jag är inget annat än avundsjuk.

Kommentarer
Postat av: BettY

Jag kan hålla med om att dom är lite för smala faktiskt. Speciellt Jessica. Eftersom det är många unga som tittar på den serien så vore det nog bättre om hon gick upp litegrann och såg hälsosammare ut. Jag har sett gamla bilder på henne och hon har verkligen förlorat mycket i vikt ser man. Hon är ju en väldigt söt tjej iallafall:)

2008-09-19 @ 15:48:57
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Hannah

Håller med ovan. Jag tycker iofs att det är snyggt att vara så smal, men det för ju ut helt fel ideal till folk :/

2008-09-19 @ 17:22:42
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Josie

BettY; Kan hålla med om det. För att vara en bättre rolemodel för sina fans bör hon såklart gå upp lite i vikt för att se hälsosammare ut, för visst blir man inspirerad att tappa i vikt när man ser henne. Sedan har hon, som du säger, gått ner en del i vikt. Har också sett gamla bilder på henne och det är stor skillnad. Men jag är ju som jag är också, jag tycker ju att det är snyggt att vara sådär smal..

2008-09-19 @ 17:32:01
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Nikolina

hej söta du! kika gärna min blogg och skriv just din åsikt om "unga mammor & tonårs graviditet" vore jätte snällt, dessutom kommer jag ditt namn finnas med i inlägget senare ikväll. tack puss!!

2008-09-19 @ 20:00:24
URL: http://mjaubaby.blogg.
Postat av: BettY

svar: Ja precis! Många yngre kollar ju på serien och ser ju upp till såna här tjejer och de ger en lite fel idealbild tyvärr. Eller den är inte så lätt att uppnå för alla. Då det finns så många som inte är naturligt smala som dom. Men sen har ju Jessica gått ner en del i vikt också som du också har märkt och det gör ju inte det hela bättre så jag förstår att tidningarna reagerar. Men jag tycker också att det är jättefint att vara smal absolut. Men så smal som hon är går ändå gränsen tycker jag. Om hon hade varit i Nicoles längd t.ex. så kunde det nog ha sett bättre ut. Men nu ser hon nästan ut lite som ett benrangel.

2008-09-19 @ 20:14:19
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Maria

förlåt, men jag tycker att du har sjuka ideal. jag tycker att smalt är snyggt, men det där är inte att vara smal. det där är att vara ett benrangel.jag blir jätteorolig varje gång jag ser dig skriva om alla kändisar som verkligen bokstavligen är skinn och ben, och att du tycker att de är så snygga och att du vill se ut så. det är verkligen inte hälsosamt! är man så smal så mår man inte bra. det är ju typ lika farligt som att vara överviktig!du har en otroligt snygg kropp som du har nu! helt sjukt snygg! jag lovar, killarna älskar din kropp mer som den är nu (du har ju verkligen drömkroppen!!) än om du skulle se ut som de där tjejerna!jag har börjat tycka hemskt bra om dig, du verkar enormt vettig och har utseendet man skulle kunna döda för, så jag är bara rädd om dig och är rädd att du ska gå och bli sjuk. :/hoppas du inte tar illa upp! :(

2008-09-19 @ 21:14:08
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Josie

Maria; Oj, vilken reaktion. Det hade jag inte förväntat mig..Min mening är absolut inte att skrämma någon eller göra någon upprörd genom att blogga om mina ideal. Jag tycker att det är grymt snyggt att vara sådär smal, och jag kan inte krypa under stolen med det. (Dock kan jag tycka att det är minst lika fint att vara normalt smal om man klär i det, som t.ex Hayden Panettiere som är grymt fin som hon är)Egentligen vill jag inte tycka som jag gör, för jag hatar att få reaktioner från andra som säger att mina ideal är sjuka. Du förstår säkert själv att det är väldigt jobbigt att höra. Det är som att höra att man själv också är sjuk.Du är väldigt gullig som bryr dig så mycket om mig, och säger så fina saker, även fast du inte ens känner mig. Det värmer verkligen! Tack, du verkar vara en otroligt gullig person :) Och angående killar, jag tror säkert att de flesta tycker att jag är finare som jag är än som ett s.k "benrangel". Jag tror dig. Men det spelar liksom inte alltid så stor roll :/

2008-09-20 @ 00:03:59
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: johanna

jag tycker inte att 40kg - 161cm är så konstigt om man tänker på att hon säkert varit "liten" hela sitt liv. dock är 45-176 lite för smalt I guess. jag väger lika mycket men är tio cm kortare..

2008-09-20 @ 18:58:02
URL: http://notanotherrichkid.devote.se
Postat av: Melissa

jessica är föööör snygg! men sjukt smal faktist

2008-09-20 @ 20:59:22
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag tycker de ser helt normala ut? Smala men inte för smala. Men det kanske är jag som har en snedvriden syn på vad som är normalt och inte.

2008-09-21 @ 18:16:21
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Annie

Men gud. Till deras längder (särskilt hon som är 176 cm) är absolut inte den vikten normal eller sund! Sen håller jag med om att dom båda ser bra ut på bilden, men hade man sett dem IRL hade man antagligen (och förhoppningsvis) tyckt att de var överdrivet smala.

2008-09-21 @ 18:34:41
URL: http://anniemarias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0